- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Allah'ım yardımcın olsunAy Allah korusunbenim biri 27 aylık diğeri 10 aylık iki tane var minicik oğullarım zaten
Çok iyi ...korkulacak hiçbir şey yok.AA evet baktılar 92 çıktı iyi mi ?
Makarna yaparken kendine özel bir şeyler hazirlamalisin.Abla makarna yapmam lazımdı bende yaptım erkenden yedim bir daha bi şey yemem
Haklısın abla ama yarışmaya katıldım makarnayı yaptım eşimin gelmesine çok vardı kötü olurdu o yüzden böyle olduMakarna yaparken kendine özel bir şeyler hazirlamalisin.
İki ısırıktan bir şey olmaz üç olsaydı tehlikeydiMenümü yazayım.
Kahvaltı
5 hurma+2 kaşık yoğurt
Ara öğün
1 dibek.kahvesi
Akşam
5 hurma+2 kaşık yoğurt
Ama kendime hakim olamadım. Çocuklara pizza yapmıştım. Küçük iki ısırık aldım.
Günü kapatıyorum. İnşallah erkenden uyurum.
Elhan ZincirKirma
Ellerine sağlık bitanem. Yarın tartı günü olmasa inan canını sıkmak istemezdim. Güzel eksiler görüp mutlu olmanı senin kadar istiyorum.Haklısın abla ama yarışmaya katıldım makarnayı yaptım eşimin gelmesine çok vardı kötü olurdu o yüzden böyle oldu
Yediklerin gayet sağlıklı turşu suyu inşallah ödem yapmaz.
Teşekkür ederim beni düşündüğün için ablacım iyiki varsınEllerine sağlık bitanem. Yarın tartı günü olmasa inan canını sıkmak istemezdim. Güzel eksiler görüp mutlu olmanı senin kadar istiyorum.
Doğumdan sonra verdim cnm diyet uygulamadim aksine yedim doğumdan çıktığımda ilk 5 kilo gitmişti ztn çok fazla su iciyordum istemsiz bı şekilde fazlasıyla susuyordum dün gece 87.30 kilom sabah tartıldım 85.30 şok oldumönce maşallah diyim sonrada 20 günde 17 kiloyu nasıl verdiniz nasıl bir diyet uyguladınız merak ettim doğrusu
evde var canım mumiyu. bir süredir ihmal ettim kullanmıyorum. kullanayım iyi hatırlattın saolasın.Mumiyu, şiddetle tavsiye ederim regl düzenlemek için
Kabızlık bendede vardı 6 gündür, büyük uğraşlarım bugün sonuç verdi, wc de yatasım var
en azından gelince 1-2 gün sonra rahatlıyorsun. şimdi bir acayipimBenimde regl pazar gelmesi lazım. Şimdiden sıkıntısı aldı beni. Yine sisecegim
Hurma beni tok tutuyor. Ama normal kahvaltı yapınca daha çabuk acikiyorum. Bu arada diyet listem geldi. Önümüzdeki hafta normal listeme döneceğim inşallah.İki ısırıktan bir şey olmaz üç olsaydı tehlikeydi
Afiyet olsun Sibelcim. Gün boyu hurmayla durmuşsun daha ne olsun.