- 18 Mart 2018
- 30.187
- 119.489
- 34
Benim bundan iki taneBenimki hala uyuyo göbeğini büyütüyor
Eki Görüntüle 3351157
Kulakları normal, çok seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bundan iki taneBenimki hala uyuyo göbeğini büyütüyor
Eki Görüntüle 3351157
Sağol canım anlamadım ama?
Sık yemişsin canım aralıklı olunca karbonhidrat yememissin sık sık yiyince tatli yada yemeklere saldırma olayı olmuyorSağol canım anlamadım ama?
Erkekler hep mi ayni olurEvet erkek ve çok yaramaz
Birlikte olduğu güzel insanlarin sevgisi, hangi yüreğe girse o yüregi guzellestirirdi .İpucu veriyim, çok güzel ve akıcı cümle kurması mesleğinden ve yüreğinden geliyor
Gözlerindeki ışıltı Masallah .Erkekler hep mi ayni olur
Bunlar da bizimkiler,iki kardesti ayirmadik
Eki Görüntüle 3351226 Eki Görüntüle 3351227
En zayıf anında yakalıyor bu mikrop. İkinize de geçmiş olsun canım.Teşekkür ederim ❤ Hepinizden Allah razı olsun. Bu gün baya toparladı şükür kusma ve ateş durdu. Öksürük ve halsizlik kaldı sadece
3gece ateş,kusma vs. İle uğraşınca tabi bana bulaştı benada bugün ilaç yazıldı . Baya hastayım ama şükür kızım atlattı ya gerisi önemli değil.
Bende ağlamak istiyorumUtanç tablosu bırakmaya geldim
Sabah 2 poğaça
Aksam su boregi
Ağlayarak günlüğüme yazmaya gidiyorum
Günaydın canım Sabah güneşi yüzüme vuruyor şu an. ikindi güneşi kime vurur biliyorsunGünaydin herkese
Keyifli olsun inşallah Gunooo minoşumGunooo keyifli bir gün olsun
O nasıl bişi kiPerşembe akşamı karnabahar çorbası var benimde herkes karnabahar çorbası yapsın
Kaptanım üç günde zor bitirdim. kabakçi takilayim please. Mavişlere mi dediydinPerşembe akşamı karnabahar çorbası var benimde herkes karnabahar çorbası yapsın