Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım yilbasi hedeflerini sen mi yaziyordun. 78 yazmıştık sanırım . Bugün 79,3 u görünce biraz daha hirslandim. Kendimi bı tık zorlamak adına hedefimi 77 ye çeker misin?

Bir an önce gel, hedefimize ulaşalım, işlerinde kolaylık diliyorum.

Sağol canım, ben sayfayı hemen takip ediyorum.
Link atamadım canım, nette yazarsan 1. Seviye can simidi diye çıkan makaleyi okursun
Sonra 2,3,4,5,6,7 içine siner ve kendine güvenirsen bize katılırsın

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum sayfalar birikmiş su anda sadece alintilari okudum ZincirKirma kusuruma bakma emi bu gunlerde biraz sıkıntılı durumlar var hatta masterfit e de katılmak istemiyorum ama buradan da uzaklaşma taraftarı değilim
Elhan Canım benim artı geliyirumyada kilo koruyorum uzaklaşmak istemiyorum ama takimimida sıkıntıya sokmak istemiyorum menü paylaşıp dikkatli olmaya devam edecegim kabul ederseniz ben yarışmada olayım

3 haftaya güzel bir rakam bende her hafta 1 kilo versem 79
Haftaya hızlı bir düşüş olacak çünkü bunlar kilo değil. Ben kıyafetlerden zayifladigimi biliyorum ama tartıda sonuç görmek istiyorum
Birlikte diyetisyen mi yapsak
Yarın yiyecem inşaAllah, yinede çok güvenme, küçük oğlan yememiş, tadını beğenmemiş, muhtemelen şekeri az ve sağlıklı bişey yapmış komşum
Kötü komşu
Sen boşver onu ben sana en güzelini yaparım
Kıbrıs tatlısı yapayım sana hem şerbetli hem kremalı

Eline sağlık kaptan kraliçem

Eline sağlık canım. gezegenfeza Busra196 tebrikler harikasiniz.
Zayif bir Dombili ve Ellssa elinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…