Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Abla yanlış ruveyda olmuş. Benimki Ruveyda-

Sen benim canımın içisin. Kilo verme sürecinde başımıza her şey gelebilir tatlışım. Ne olursa olsun kazanan yola devam eden olacak.
Sağlıklı günlerin olsun canimm
Bırakmak yok tabi tekrar almazsam heves falan kalmadi zaten yolunda giden çok az şey var hayatımda alışığım

He he bekle sen.
Bissuru bişi yazmisin getirtme beni oraya. Bı kanlarina baktır bı destek al. Saçmalama beni getirtme saçını başını yaptırma
biseyim yok turp gibiyim sürekli tatlı yiyorum canım ne yazık ki bu bağımlılıktan kurtulamıyorum tatlı da bağışıklığı düşürüyor ben kızın her ay 2 defa hasta olurum

bileyim yok turp gibiyim sürekli tatlı yiyorum canım ne yazık ki bu bağımlılıktan kurtulamıyorum tatlı da bağışıklığı düşürüyor ben kızın her ay 2 defa hasta olurum
Olabilir sporu bı sonra dahil et bakalım. Vücut bı anda kitliga giriyor. Senin tüm açıklarından zorlayacak
Bı savaş var maalesef. Sabah bende kendimden şikayetçiyim dedim ya. Şikayet edecek yer olsa hiç çekinmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…