Abla yanlış ruveyda olmuş. Benimki Ruveyda-95. ETAP YARIŞMACI LİSTESİ
Busra196 Kırmızı Takım Kaptani
@deli bir dombili
@Ozzybal
@Tesnim1903
@menekse_kokusu
@CordeLia
@Akrrep
Mthn83
@Limoni026
@minerva1988
@fesang
@pastelfit
@Jasminium84
@sibel_84
@Nergis 35
@sara_28
@Gonul83
@gezegenfeza
@Hayalkuran
@diyetkolikmom
@muhendishanim98
@ruveyda_
@badem000
@sudansebep
@Meryem1306
Beth18
@Efenin_Annesi
ZincirKirma
Elhan
Not 1. @Pinkharleyquinn ve @kelebek19 arkadaşlarimiz bildirimleri ile gelip takımlara girmek istiyorum derlerse sonradan takımlara dahil edilecektir.
Not 2. Yukarıdaki listede ismi olup yarışmak istemeyen veya ismini yazmayı unuttuğum yarismak isteyen arkadaşlar mesaj yazarlarsa sevinir listeyi guncellerim.
Bırakmak yok tabi tekrar almazsam heves falan kalmadi zaten yolunda giden çok az şey var hayatımda alışığımSen benim canımın içisin. Kilo verme sürecinde başımıza her şey gelebilir tatlışım. Ne olursa olsun kazanan yola devam eden olacak.
Sağlıklı günlerin olsuncanimm
Abla apadan ödüm kopuyorKuzum bizim programa gel, bu fiyata bakınca bizimki bedava gibi bişey
5 aylık program 5 küsür bişey ve ayda bir gitme diye bişey yok her aşamada Ahmet bey bizlerle
Teşekkür ederim bitanemAbla yanlış ruveyda olmuş. Benimki Ruveyda-
Deme öyle canim . Sporu ekleyelim bu hafta bak nasıl fark edecekBırakmak yok tabi tekrar almazsam heves falan kalmadi zaten yolunda giden çok az şey var hayatımda alışığım
Evrene olumlu mesaj gönderiyoruz. Yukarıdaki kodlamaları iptal ediyoruz immmmmmBırakmak yok tabi tekrar almazsam heves falan kalmadi zaten yolunda giden çok az şey var hayatımda alışığım
Sadece direniyor . Hodri meydan de ve solla onuuu2 yıldır kilo veremiyorum kalıcı 1 yıl daha beklerim 2024 aralıkta artık kendimi tanıyorum artık kandırmaya gerek yok
Canım napsak ses yokEvrene olumlu mesaj gönderiyoruz. Yukarıdaki kodlamaları iptal ediyoruz immmmmm
Her şey güzel olacak.
He he bekle sen.@mthhedef kilomu degistiriyorum 79
Bu hafta anca iyilesirim canım ne yazık spor baslşamadn bitti benim içinDeme öyle canim . Sporu ekleyelim bu hafta bak nasıl fark edecek
He he bekle sen.
Bissuru bişi yazmisin getirtme beni oraya. Bı kanlarina baktır bı destek al. Saçmalama beni getirtme saçını başını yaptırma
İnancım olsa güzel mesajlar yollicamda ben 25 yaşından beri kiloluyum ne mesajlar gönderdim düzenimi değiştirmedim sürece olmuyor değiştiremiyorum sadece cirpiniyorumEvrene olumlu mesaj gönderiyoruz. Yukarıdaki kodlamaları iptal ediyoruz immmmmm
Her şey güzel olacak.
Anladım canım bı toparlan da inşallah onceBu hafta anca iyilesirim canım ne yazık spor baslşamadn bitti benim için
Ne zaman böyle sporu dahil etsem hasta oluyorum bağışıklığı çok düşük sanirim
İnşallah canım ay ben hastayken hiç çekilmiyorumAnladım canım bı toparlan da inşallah once
Olabilir sporu bı sonra dahil et bakalım. Vücut bı anda kitliga giriyor. Senin tüm açıklarından zorlayacakbileyim yok turp gibiyim sürekli tatlı yiyorum canım ne yazık ki bu bağımlılıktan kurtulamıyorum tatlı da bağışıklığı düşürüyor ben kızın her ay 2 defa hasta olurum
Hepimiz öyleyizİnşallah canım ay ben hastayken hiç çekilmiyorum