Popüler Konu LenaG ile MasterFit

95. ETAP YARIŞMACI LİSTESİ

Busra196 Busra196 Kırmızı Takım Kaptani
@deli bir dombili
@Ozzybal
@Tesnim1903
@menekse_kokusu
@CordeLia
@Akrrep
Mthn83 Mthn83
@Limoni026
@minerva1988
@fesang
@pastelfit
@Jasminium84
@sibel_84
@Nergis 35
@sara_28
@Gonul83
@gezegenfeza
@Hayalkuran
@diyetkolikmom
@muhendishanim98
@ruveyda_
@badem000
@sudansebep
@Meryem1306
Beth18 Beth18
@Efenin_Annesi
ZincirKirma ZincirKirma
Elhan Elhan

Not 1. @Pinkharleyquinn ve @kelebek19 arkadaşlarimiz bildirimleri ile gelip takımlara girmek istiyorum derlerse sonradan takımlara dahil edilecektir.

Not 2. Yukarıdaki listede ismi olup yarışmak istemeyen veya ismini yazmayı unuttuğum yarismak isteyen arkadaşlar mesaj yazarlarsa sevinir listeyi guncellerim.
:KK60: :KK68:
Abla yanlış ruveyda olmuş. Benimki Ruveyda-

Sen benim canımın içisin. Kilo verme sürecinde başımıza her şey gelebilir tatlışım. Ne olursa olsun kazanan yola devam eden olacak. :KK60: :KK68:
Sağlıklı günlerin olsun 🙏 canimm
Bırakmak yok tabi tekrar almazsam heves falan kalmadi zaten yolunda giden çok az şey var hayatımda alışığım

He he bekle sen.
Bissuru bişi yazmisin getirtme beni oraya. Bı kanlarina baktır bı destek al. Saçmalama beni getirtme saçını başını yaptırma :KK4: :KK4: :KK4: :KK4:
🤣🤣🤣 biseyim yok turp gibiyim sürekli tatlı yiyorum canım ne yazık ki bu bağımlılıktan kurtulamıyorum tatlı da bağışıklığı düşürüyor ben kızın her ay 2 defa hasta olurum

🤣🤣🤣 bileyim yok turp gibiyim sürekli tatlı yiyorum canım ne yazık ki bu bağımlılıktan kurtulamıyorum tatlı da bağışıklığı düşürüyor ben kızın her ay 2 defa hasta olurum
Olabilir sporu bı sonra dahil et bakalım. Vücut bı anda kitliga giriyor. Senin tüm açıklarından zorlayacak
Bı savaş var maalesef. Sabah bende kendimden şikayetçiyim dedim ya. Şikayet edecek yer olsa hiç çekinmeden

X