Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Elhan Elhan ım canımmm araya girmek istemezdim ama sen dahil çok öğretmenimiz var bu grupta o yüzden birşey sormak istedim

kızımın okul arkadaşı hollandaya taşınıyor ve ona bir parti yapacaklar, ben de kızım adına ufak bir hediye almak istiyorum ve hediye olarak da Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir kitap almak istedim

ama 4. sınıf için hangi kitabı alabilirim, dili yalın ve sade hangi yazarınkini alayım

Kilo veren herkesi tebrik ederim. 🧿 Tek tek alıntılayamıyorum. Yoğunlukta hızlıca baktım. 💙

Jou Jou Beni merak etmişsin gördüm ☺ yerim seni ben 😇 fiziken iyiyim. Ruhen dünyada değilim. 🤧
@sibel_84 canm etiketini gördüm harika 😍 Azmin zaferi diyorum buna 👏 Vazgeçmedin ve kırdın direnci 71 i gördün canm harika bir düşüş olmuş .
gezegenfeza gezegenfeza 🧿 O nasıl bir rakamdı maşallah. 👏

Kızlar arayı çok açmadan tekrar gelicem. 💙💋
Iyisin inşaaallahhh❣️

Kilo veren herkesi tebrik ederim. 🧿 Tek tek alıntılayamıyorum. Yoğunlukta hızlıca baktım. 💙

Jou Jou Beni merak etmişsin gördüm ☺ yerim seni ben 😇 fiziken iyiyim. Ruhen dünyada değilim. 🤧
@sibel_84 canm etiketini gördüm harika 😍 Azmin zaferi diyorum buna 👏 Vazgeçmedin ve kırdın direnci 71 i gördün canm harika bir düşüş olmuş .
gezegenfeza gezegenfeza 🧿 O nasıl bir rakamdı maşallah. 👏

Kızlar arayı çok açmadan tekrar gelicem. 💙💋
Oh sevinirim
Bende şaşırdım canım, 3 sefer tartıldım, üçüde aynı çıkınca kabul ettim

Eklentiler

• IMG_20231208_134440.jpg
    IMG_20231208_134440.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 24
X