- 16 Mart 2008
- 45.771
- 223.435
Üç bildirim kaldı.@anneadayisabah buralardaydi ama bildirim ya0madi henuz
Busra196
kelebek19
Pinkharleyquinn
Üzgünüm çok bekledim. Tabloyu hazırlamaya geçiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç bildirim kaldı.@anneadayisabah buralardaydi ama bildirim ya0madi henuz
Elhan kaptanellam al beni de takımlara
Sevincin daim olsun kuzucum.diyetisyenim moralimi topladı 1 kilocuk diyordum 1,9 yağ vermişim 1,4 de tartıya yansıyan yağdan vermek çok mutlu etti beni reglim gecikmesne rağmen çok iyi dedi aralıklı oruçdan devam ben Elhan
Eki Görüntüle 3348497
canım kaptanım kendi vermiş kadar sevinir biizmleSevincin daim olsun kuzucum.
Gitsin yağlar
Busra196 nerdesinnnnnnnnnn bir sürü kilo verdin nereye gittinÜç bildirim kaldı.
Busra196
kelebek19
Pinkharleyquinn
Üzgünüm çok bekledim. Tabloyu hazırlamaya geçiyorum.
Çok şükür elbet, nerden nereye geldimBugünlerede şükür canım. ALLAH şifa versin.
Amin inşallah .ruhunu sıkan neyse çarçabuk senden uzaklaşır umarım canımmm
bütün neşenle, keyfinle, güzelliğinle tez zamanda gel yanımıza fazla özletme
Teşekkür ederim. Amin insallah.Ferahlık dilerim kalbinize
Yok canım, 10. Takım Moni nin takımındaydımgezegenfeza merhaba seni sanki eskiden hatırlıyor gibiyim eksi cuma zayıflama yarışmasında laydline (ebru) nun takımındamıydın
Nasi bı heycan varsa bende gozumu açar acmaz yazdım gözden kaçması çok normal :)Aslında bir özür mesajı yazacaktım kuzum. Bizim minerva1988 sabahın ilk saatlerinde Masterfitteyim diye yazmış ayıp oldu. unutmuşum onu.
Iyisin inşaaallahhhKilo veren herkesi tebrik ederim. Tek tek alıntılayamıyorum. Yoğunlukta hızlıca baktım.
Jou Beni merak etmişsin gördüm ☺ yerim seni ben fiziken iyiyim. Ruhen dünyada değilim.
@sibel_84 canm etiketini gördüm harika Azmin zaferi diyorum buna Vazgeçmedin ve kırdın direnci 71 i gördün canm harika bir düşüş olmuş .
gezegenfeza O nasıl bir rakamdı maşallah.
Kızlar arayı çok açmadan tekrar gelicem.
Ya çok özür dilerim abimler Cat kapı gelmiş okuldan geldim bizdeydi herkes . Fırsat bulamadım bı turlu . Hemen atiyorumBusra196 nerdesinnnnnnnnnn bir sürü kilo verdin nereye gittin
Oh sevinirimKilo veren herkesi tebrik ederim. Tek tek alıntılayamıyorum. Yoğunlukta hızlıca baktım.
Jou Beni merak etmişsin gördüm ☺ yerim seni ben fiziken iyiyim. Ruhen dünyada değilim.
@sibel_84 canm etiketini gördüm harika Azmin zaferi diyorum buna Vazgeçmedin ve kırdın direnci 71 i gördün canm harika bir düşüş olmuş .
gezegenfeza O nasıl bir rakamdı maşallah.
Kızlar arayı çok açmadan tekrar gelicem.
tebrikler canım harika bir eksi ve 70 lere hoşgeldin
İyiyiz canım bildiğin gibi işteHoşgeldin bitanem özledik seni nasılsın çocuklar nasıl?
Hoşbuldum mm. Cook mutluyumtebrikler canım harika bir eksi ve 70 lere hoşgeldin
Mesela ben 74 demedim 74.8 dedim iyi yapmışım demi60.9 demedigin için üzgünüm tatlım sen elinden geleni yaparsın eminim. Yılbaşı hedefine çok yaklaştım demek de çok güzel bence