- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.417
- 60
Tutmuş koparmış diyoruz buna sjksjksjkGörmemişin bir kolesterolü olmuş
Neresini koparsam bilemedim
Sağ ol bitanem
56 gün var daha bendeki panige bakar mısın
Akşamdan sonra yaptığın ara dır o. Acı biber değil.Yemeyecektim aslında ama benim ufaklık getirince kiyamadim
O 3 acı biber turşusu sabah bana +400 olarak geri geldi
Tutmuş koparmış diyoruz buna sjksjksjk
Panik yapma hemen hallederiz kadir olayına derhal müdahale edeiz
Bugün hurma günüm. DeğişmezGetirir bitanem...Hassas bunyelerimiz var bizim. Görüyorum ama söylemeye çekiniyorum çoğu zaman turşular , minik lokmalar , bulgur offf offf
Sen bugün bol su iç , çaylar iç olur mu?
Ama ne zaman turşu yesem hep artı cikiyorum canım. Yemek tuzsuz olmuştu. Azıcık tad gelsin diye turşu aldım.Akşamdan sonra yaptığın ara dır o. Acı biber değil.
Acı metabolizmayı hızlandırır mutluluk hormonu salgılar
Geçmiş olsun canım bireyden mi suphelendin gittinBenim LDL ve HDL yine yüksek çıktı. Tedaviye başlıyoruz bugün. Saat 17.00 den sonra ilaç yazilacakmis sekreter rapor yazacağım o saati evde bekle dedi gonderdi.
@Hayalkuran tatlım ve arkadaşlar.
Turşuu. Ben normal acı biber diye düşünmüştüm.Bugün hurma günüm. Değişmez
Ama ne zaman turşu yesem hep artı cikiyorum canım. Yemek tuzsuz olmuştu. Azıcık tad gelsin diye turşu aldım.
Evet beklenen gazim geldien iyisi evden uzaklaşmak . Konfor alanımızdan cikmazsak hedefimize nasıl ulaşacağız
Altı ay sonra baktirayim tamamdır.
Eşinin beslenmesinde nasıl yol izlediniz kuzum?
Alem kadınım benimGörmemişin bir kolesterolü olmuş
Neresini koparsam bilemedim
Sağ ol bitanem
56 gün var daha bendeki panige bakar mısın
O iş bizde hallederizTutmuş koparmış diyoruz buna sjksjksjk
Panik yapma hemen hallederiz kadir olayına derhal müdahale edeiz
Canım teşekkür ederim. TSH baktirmaya gittim kilo vermekte zorlanıyorum diye. Buradaki kızların teşvikiyle. Sürpriz oldu . Önceden de yüksekti diyet sporla gider diyordum ama gitmedi. Seninki sınırda değil sınırın üzerinde. 130-160 aralığında olmaliymis. Arada bir kontrol ettir azalma mi var yükselme mi? Belki ilaca gerek kalmadan kontrol altına alınır kuzumm Sağlık ihmale gelmiyor.Geçmiş olsun canım bireyden mi suphelendin gittin
Bende de 200 de tam sınırda aslında beslenme düzeni kurulursa hallolur canım
Tatlım eşim beslenmede değişiklik yapmadı zaten sebze ağırlıklı beslenir o yürüyüşü arttırdı onun ayaklarda sıkıntı.olmustu yürümek işkence idi oylelikle çıktı kolesterol onu icti düzeldi kesilince şimdi yine yine aynı şikayetler başladı tekrar gidecekEvet beklenen gazim geldien iyisi evden uzaklaşmak . Konfor alanımızdan cikmazsak hedefimize nasıl ulaşacağız
Altı ay sonra baktirayim tamamdır.
Eşinin beslenmesinde nasıl yol izlediniz kuzum?
Hayat zaten yeteri kadar sıkıcı derde kedere mağlup olmayalım değil mi bitanecim.Alem kadınım benim
O iş bizde hallederiz
Umarım sağlığına kavuşurTatlım eşim beslenmede değişiklik yapmadı zaten sebze ağırlıklı beslenir o yürüyüşü arttırdı onun ayaklarda sıkıntı.olmustu yürümek işkence idi oylelikle çıktı kolesterol onu icti düzeldi kesilince şimdi yine yine aynı şikayetler başladı tekrar gidecek