Ayyy cokkk kk teşekkürler canım benim duygularımız hislerimiz karsilikliBu mesajında imoci karmaşası yaşadım.
Öncelikle pozitiflik konusunda ben de seni örnek alıyorum canım kankim.Yumusacik pammik gibi bir kalbin var .
Eşine acil şifalar dilerim.Başinin etini yemezsen kimildamaz .
Kaç yaşında canım yazın iyi oluyor çocuklardaogle uykusu günler uzunArtık öğle uykusuna direniyor çok bitkinim d vit alıyım belki enerji gelir
2 buçuk yaşında öğlen uyumuyo akşam üstü de dayanamayıp uyuyo sonra gece geç yatıyor o kadar yoruldum ki ben de akşam uyutmamaya çalışıyorum ki gece uykusu erken olsun diye. Ben bukadar hesabı öss de yapmadımKaç yaşında canım yazın iyi oluyor çocuklardaogle uykusu günler uzun
Benimde misafirim gelecek nasıl tutucam kendimi bilmiyorumAmin hayalim çok amin. Elim yuregimde bekliyorum akşamı.Cuma tartısı herkesi mutlu etsin inşallah
Üzüntümü paylaştığınız için teşekkür ederim.!Kızlar günaydınn, regl olmaya başladım eksilerimden bir kısmı 400gr kadar artıya döndüüü sorryyy
Veririm yine kilo ama kaptan olacak kadar değil bu sefer malesef benden daha fazla açlık yapacak arkadaşlar var. Onlar akşam da yemeyecek ben yicem yoksa dayanamıyorum Bide koşuya gidicem insallah akşam yediklerim + olarak bana dönmezHeyecanla, sabırsızlıkla bekliyorum tatlım.Sen kaptan olmak için doğmuşsun unutma bunu
Ay o zamanlari hatırladım2 buçuk yaşında öğlen uyumuyo akşam üstü de dayanamayıp uyuyo sonra gece geç yatıyor o kadar yoruldum ki ben de akşam uyutmamaya çalışıyorum ki gece uykusu erken olsun diye. Ben bukadar hesabı öss de yapmadım
Allah şifa versinGünaydın kızlar erkenden uyandim bugün 5 den beri gözler faltaşi gibi halbuki akşam da 12.30 da yattım hava az aydınlansın yürüyüşe çıkayım barı başım ağrımaya başladı yürüyüş iyi gelir
Yarısını küçük oğlum götürdüBak keşke sen benim komşum olsaydın demiştin
Ablacım yazık bekleme cumartesiyi içi geçer onun ye lütfen
Misafir odası onun için var
Bende sendenim krep yapıyorum bebelere
Dışarısı yağışlı
Düzene girene kadar zorlayacak seni Sabah erken uyandır Ogle yorulur yatar belki canım2 buçuk yaşında öğlen uyumuyo akşam üstü de dayanamayıp uyuyo sonra gece geç yatıyor o kadar yoruldum ki ben de akşam uyutmamaya çalışıyorum ki gece uykusu erken olsun diye. Ben bukadar hesabı öss de yapmadım
Aminnnn canım cümlemize şifa insalahhAllah şifa versin
Bende pek düzgün uyuyamadım
Erkenden kalkıp duş aldım, çorap giydirmeye gelecek kişiyi bekliyorum, gelse hemen yatacağım
Sitem etme lütfen insanlar görmemiş olabilirler. Ya da ben de gormeyebilirdim. Aldığın kiloyu yarına kadar vereceginden eminim. Ben de almistim yarına kadar kendimi tutmayı planlıyorumÜzüntümü paylaştığınız için teşekkür ederim.!
Günaydın canım sevinirim ben paylaşırsan benimde baldır kısım da ağrı var sanki çok ip atladım da
Kolay gelsin canım buradada yağış başladı çıkamadım evde yaparım artik
Regl huzursuzluğu diyelim.Sitem etme lütfen insanlar görmemiş olabilirler. Ya da ben de gormeyebilirdim. Aldığın kiloyu yarına kadar vereceginden eminim. Ben de almistim yarına kadar kendimi tutmayı planlıyorum
Bence de siskinliktir. Bugün dikkat edersek güzel bir eksi görürüz motivasyonumuz daha da yükselir.Regl huzursuzluğu diyelim.Kilo aldım mı bilmiyorum şişkinlik diye düşünüyorum. Umarım biraz daha eksiliriz
Kocaman inşallahhBence de siskinliktir. Bugün dikkat edersek güzel bir eksi görürüz motivasyonumuz daha da yükselir.
Ablacım senin için en büyük hayalim yarın en az 1 kg verebilmen
Kız ben bugün 77 i ucundan bekliyordum ama ne gördüm biliyormusun 80Regl huzursuzluğu diyelim.Kilo aldım mı bilmiyorum şişkinlik diye düşünüyorum. Umarım biraz daha eksiliriz
Bazen çalışılan alete göre referans aralığı değişebiliyor canım.Canım teşekkür ederim. TSH baktirmaya gittim kilo vermekte zorlanıyorum diye. Buradaki kızların teşvikiyle. Sürpriz oldu . Önceden de yüksekti diyet sporla gider diyordum ama gitmedi. Seninki sınırda değil sınırın üzerinde. 130-160 aralığında olmaliymis. Arada bir kontrol ettir azalma mi var yükselme mi? Belki ilaca gerek kalmadan kontrol altına alınır kuzumm Sağlık ihmale gelmiyor.
Yarısını küçük oğlum götürdü
Kalan buzlukta
Yaa tabi yiyim de Ahmet Apa beni gebertsin
Çok geçmiş olsun canımHerkese merhaba kendi çapımda diyetime devam ediyorum not alamadım menüleri 2
Gündür ama salmadım da kendimi çok fena belim tutuldu acayip can sıkıcı bir durumElhan