Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ayyy cokkk kk teşekkürler canım benim duygularımız hislerimiz karsilikli
Körler sağırlar birbirini ağırlar mi olduk ne

Kaç yaşında canım yazın iyi oluyor çocuklardaogle uykusu günler uzun
2 buçuk yaşında öğlen uyumuyo akşam üstü de dayanamayıp uyuyo sonra gece geç yatıyor o kadar yoruldum ki ben de akşam uyutmamaya çalışıyorum ki gece uykusu erken olsun diye. Ben bukadar hesabı öss de yapmadım

Heyecanla, sabırsızlıkla bekliyorum tatlım. Sen kaptan olmak için doğmuşsun unutma bunu
Veririm yine kilo ama kaptan olacak kadar değil bu sefer malesef benden daha fazla açlık yapacak arkadaşlar var. Onlar akşam da yemeyecek ben yicem yoksa dayanamıyorum Bide koşuya gidicem insallah akşam yediklerim + olarak bana dönmez ama sen az kilo da versem bana güzel şeyler söylersin bence bu arada gerçekten burayı ayakta tutan en önemli unsursun canim hocam
Ay o zamanlari hatırladım
Senin çocuğunu ×2 diye düşün saat hesabıyla kafayı bozmuştuk

Allah şifa versin
Bende pek düzgün uyuyamadım
Erkenden kalkıp duş aldım, çorap giydirmeye gelecek kişiyi bekliyorum, gelse hemen yatacağım

Yarısını küçük oğlum götürdü
Kalan buzlukta
Yaa tabi yiyim de Ahmet Apa beni gebertsin

Düzene girene kadar zorlayacak seni Sabah erken uyandır Ogle yorulur yatar belki canım
Allah bağışlasın
Allah şifa versin
Bende pek düzgün uyuyamadım
Erkenden kalkıp duş aldım, çorap giydirmeye gelecek kişiyi bekliyorum, gelse hemen yatacağım
Aminnnn canım cümlemize şifa insalahh
Bugün grupta bir şeyler var herkez az uyumuş

Sitem etme lütfen insanlar görmemiş olabilirler. Ya da ben de gormeyebilirdim. Aldığın kiloyu yarına kadar vereceginden eminim. Ben de almistim yarına kadar kendimi tutmayı planlıyorum
Regl huzursuzluğu diyelim. Kilo aldım mı bilmiyorum şişkinlik diye düşünüyorum. Umarım biraz daha eksiliriz

Bazen çalışılan alete göre referans aralığı değişebiliyor canım.
Yarısını küçük oğlum götürdü
Kalan buzlukta
Yaa tabi yiyim de Ahmet Apa beni gebertsin

Herkese merhaba kendi çapımda diyetime devam ediyorum not alamadım menüleri 2
Gündür ama salmadım da kendimi çok fena belim tutuldu acayip can sıkıcı bir durum Elhan
Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…