- 30 Eylül 2010
- 1.035
- 3.968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can casminim gülen yüzüm, neşemgünaydın canlaarrrr
Afiyet olsun bitanem. Pirasa biraz sıkıntılı bugün yeme olur muGünaydııın dün misafirler vardı sabah ayrı akşam ayrı menümü yazıyım
Sabah hızlıca bi tb ekmeği kasarlı tost
Öğle pırasalı tuzlu kek 1 dilim
Akşam balık salata
Spor yapmadım ama ev sil süpür dağınıklık toplamayla geçti bugün yine okadar halsizim ki kızım bıraksa uyurum
Tam aradığım huy seni örnek alacağım kankisimHayat zaten yeteri kadar sıkıcı derde kedere mağlup olmayalım değil mi bitanecim. Hüzünlü premseslik hiç bana göre değil.
Evet şimdi yeni yeni şikayetler başladı 1 yıldır icmiyordu gidecek bakalımUmarım sağlığına kavuşur Onu da yanında sürükle yürüyüş yaptır. Ayak şikayeti var mı hâlâ.
Daydayim yuvamiza hoş geldin.Hayırlı sabahlar kızlar hayırlı sabahlar Elhan ablacım ben döndüm şehir dışından yarın yine kenardan kenardan devam etmek istiyorum nasıl gittiysem aynı öyle geri dönüyorum
Aynen her derde deva kadınlarız burada.Alem kadınım benim
O iş bizde hallederiz
Sadece tuşuyla o kadar artıyor mu??Yemeyecektim aslında ama benim ufaklık getirince kiyamadim
O 3 acı biber turşusu sabah bana +400 olarak geri geldi
Canim sen çalışıyor musun?Bugün baya yoğun bir gün bakamazsam buraya kusuruma bakmayın
Muhtesem yüzyılı tekrar izliyorum kanuni Hürrem aynı iltifatları yapiyorCan casminim gülen yüzüm, neşem
Günaydın sana da
Gerçekten çok şanslıyız ekürim.Aynen her derde deva kadınlarız burada.
TaklitçilerSadece tuşuyla o kadar artıyor mu??
Canim sen çalışıyor musun?
Muhtesem yüzyılı tekrar izliyorum kanuni Hürrem aynı iltifatları yapiyor
Kesinlikle destek şart her zaman çıtırcımGerçekten çok şanslıyız ekürim.
Ooo evet ben de bir şeyler yapayimda bana da söyle güzel sözlerTaklitçiler
Bugünkü aktivitene bak ne sözler gelecek benden
Canımsın
Bu mesajında imoci karmaşası yaşadım.Tam aradığım huy seni örnek alacağım kankisim
Evet şimdi yeni yeni şikayetler başladı 1 yıldır icmiyordu gidecek bakalım
Heyecanla, sabırsızlıkla bekliyorum tatlım. Sen kaptan olmak için doğmuşsun unutma bunuOoo evet ben de bir şeyler yapayimda bana da söyle güzel sözler
bal küpüm, tatlım, canım benimmmCan casminim gülen yüzüm, neşem
Günaydın sana da
Amin hayalim çok amin. Elim yuregimde bekliyorum akşamı. Cuma tartısı herkesi mutlu etsin inşallahGünaydın kızlar diyet bozmayacagımız bir gün olsun
Artık öğle uykusuna direniyor çok bitkinim d vit alıyım belki enerji gelirAfiyet olsun bitanem. Pirasa biraz sıkıntılı bugün yeme olur mu
Menun onun dışında güzel. Tost tb ekmeğiyle olduğu için onu rahatsız etmiyorum..
Enerjik bir gün olur inşallah. Bir saat uyuyabilmeni diliyorum kızın uyuduğu anda iş yapma sen de uyu.