Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Getirir bitanem...Hassas bunyelerimiz var bizim. Görüyorum ama söylemeye çekiniyorum çoğu zaman turşular , minik lokmalar , bulgur offf offf:KK14:
Sen bugün bol su iç , çaylar iç olur mu?
Bugün hurma günüm. Değişmez :KK70:
Akşamdan sonra yaptığın ara dır o. Acı biber değil.
Acı metabolizmayı hızlandırır mutluluk hormonu salgılar
Ama ne zaman turşu yesem hep artı cikiyorum canım. Yemek tuzsuz olmuştu. Azıcık tad gelsin diye turşu aldım.

GÜnnnooooooo

good-morning-xxx.gif

Benim LDL ve HDL yine yüksek çıktı. Tedaviye başlıyoruz bugün. Saat 17.00 den sonra ilaç yazilacakmis sekreter rapor yazacağım o saati evde bekle dedi gonderdi.
@Hayalkuran tatlım ve arkadaşlar. :KK52:
Geçmiş olsun canım bireyden mi suphelendin gittin
Bende de 200 de tam sınırda aslında beslenme düzeni kurulursa hallolur canım

Evet beklenen gazim geldi :halay:en iyisi evden uzaklaşmak . Konfor alanımızdan cikmazsak hedefimize nasıl ulaşacağız :KK73::KK73::KK73:
Altı ay sonra baktirayim tamamdır. :rapci:
Eşinin beslenmesinde nasıl yol izlediniz kuzum?

Görmemişin bir kolesterolü olmuş :KK70:
Neresini koparsam bilemedim :KK53:
Sağ ol bitanem ❤️
56 gün var daha bendeki panige bakar mısın :oops:
Alem kadınım benim 🤩🤪
Tutmuş koparmış diyoruz buna sjksjksjk :olamaz::KK70::KK70::KK70:
Panik yapma hemen hallederiz kadir olayına derhal müdahale edeiz :süslü::rolleyes::rolleyes:
O iş bizde hallederiz

Geçmiş olsun canım bireyden mi suphelendin gittin
Bende de 200 de tam sınırda aslında beslenme düzeni kurulursa hallolur canım
Canım teşekkür ederim. TSH baktirmaya gittim kilo vermekte zorlanıyorum diye. Buradaki kızların teşvikiyle. Sürpriz oldu . Önceden de yüksekti diyet sporla gider diyordum ama gitmedi. Seninki sınırda değil sınırın üzerinde. 130-160 aralığında olmaliymis. Arada bir kontrol ettir azalma mi var yükselme mi? Belki ilaca gerek kalmadan kontrol altına alınır kuzumm Sağlık ihmale gelmiyor. :KK60:

Evet beklenen gazim geldi :halay:en iyisi evden uzaklaşmak . Konfor alanımızdan cikmazsak hedefimize nasıl ulaşacağız :KK73::KK73::KK73:
Altı ay sonra baktirayim tamamdır. :rapci:
Eşinin beslenmesinde nasıl yol izlediniz kuzum?
Tatlım eşim beslenmede değişiklik yapmadı zaten sebze ağırlıklı beslenir o yürüyüşü arttırdı onun ayaklarda sıkıntı.olmustu yürümek işkence idi oylelikle çıktı kolesterol onu icti düzeldi kesilince şimdi yine yine aynı şikayetler başladı tekrar gidecek

Tatlım eşim beslenmede değişiklik yapmadı zaten sebze ağırlıklı beslenir o yürüyüşü arttırdı onun ayaklarda sıkıntı.olmustu yürümek işkence idi oylelikle çıktı kolesterol onu icti düzeldi kesilince şimdi yine yine aynı şikayetler başladı tekrar gidecek
Umarım sağlığına kavuşur :dua:Onu da yanında sürükle yürüyüş yaptır. Ayak şikayeti var mı hâlâ. 🥺

X