Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Akşam öğün aynıymış ekmek hariç
Afiyet olsun kaptanım

Ertesi güne daha hafif kalkmanın formülüdür aç mide. Ve erken kalkmanın.

Yoğurt yerine tarçınlı kahve öneririm. Yansın yağlar.

Midenin sesini ninni yaparak uyursun. Sabah daha hafif kalkarsın hem bedenen hem de ruhen.
Teşekkür ederim kaptanım.:KK60: Fark ettim hamsilerini . Benim de dolma sarmam yoktu :confused:

Akrep kaptanım. İnan bu oruçlar birbirine çok karıştırılıyor. Niyet edildiği için bir de iftar kavramı geçtiği için bizim de özel bir uygulamasi olan orucunuz kafamızı allak bullak ediyor. Seninle , fezoyla öğrendik detaylarını yoksa inan hiç bilgimiz olmayacaktı. Hayalcimi çok iyi anlıyorum. :confused: Oruç dedigin sahura kalkılır niyet edilir iftar vakti ailecek ezan veya top beklenir bismillah deyip hurma yenir sonra yemeklere gömülünür. İstediğin kadar açık anlat kafamızda bunlar varken biz yine kariştiririz.😅
Oruç = Akşam ezanına kadar bildiğimiz
Açlık = Bişey yemeden, ara ara yudum su içmek

Perşembe gün içi akşam ezanına kadar orucum.
3 yudum su içip sabaha kadar açlığa niyet ediyorum

Oruç = Akşam ezanına kadar bildiğimiz
Açlık = Bişey yemeden, ara ara yudum su içmek

Perşembe gün içi akşam ezanına kadar orucum.
3 yudum su içip sabaha kadar açlığa niyet ediyorum
Perşembe gün içi akşam ezanina kadar orucum dediğine göre bizim bildiğimiz oruç oluyor. :rapci:Sonrasi sizin bildiginiz açlik oluyor değil mi ☺️
Oruç ve açlık sentezi . Valla anca bu kadar anlayabildim. 🙄

Perşembe gün içi akşam ezanina kadar orucum dediğine göre bizim bildiğimiz oruç oluyor. :rapci:Sonrasi sizin bildiginiz açlik oluyor değil mi ☺️
Oruç ve açlık sentezi . Valla anca bu kadar anlayabildim. 🙄
Bizim tuttuğumuz oruç sabah ezanından önce yenilir su içilir niyet edilir aksam ezanında oruç bozulur. 3 yudum su içilip sabaha kadar açlığa niyet edilen orucu ilkkez duydum

Ben napiyorum kaç gecedir biliyor musun? Uzanıp ışığı kapatıp yemek videoları izleyerek mayisip uyuyorum. Bana çok iyi geliyor valla yemiş gibi oluyorum izlerken😂
Bende 😂😂😂 IMG_4026.jpeg
Bak canım komşum bana ne getirmiş 🥰
Malum mu oldu ne
Merak etmeyin saklayıp cumartesi yerim

Akrep kaptanım. İnan bu oruçlar birbirine çok karıştırılıyor. Niyet edildiği için bir de iftar kavramı geçtiği için bizim de özel bir uygulamasi olan orucunuz kafamızı allak bullak ediyor. Seninle , fezoyla öğrendik detaylarını yoksa inan hiç bilgimiz olmayacaktı. Hayalcimi çok iyi anlıyorum. :confused: Oruç dedigin sahura kalkılır niyet edilir iftar vakti ailecek ezan veya top beklenir bismillah deyip hurma yenir sonra yemeklere gömülünür. İstediğin kadar açık anlat kafamızda bunlar varken biz yine kariştiririz.😅
İşte Ellssa Ellssa tam yukarda anlattığının yemeksiz versiyonunu yapacak
Bu daha makbul, sağlık için şifası katlanıyor

Ben 36 saat boyunca istediğim vakitte su içeceğim (doktor susuz kalma dedi) yudum yudum az miktarda içmeye çalışacağım, tabiki Buda faydalı, kahve içmemeye gayret edeceğim, kafein girmesin, vücudu yormadan hafif hareket çok iyi olur, bakalım nasıl geçecek.
Cuma aşamalarını da yazarız

Efenin_Annesi Efenin_Annesi canım seni de göremedim bugün :KK57:
Burdayim abla okul yoğun geçiyor ordan geliyorum eve eve öğretmen geliyor ders ikizler yemek temizlik gün bitiyor bende menumu yazayım.
Sabah 2 dilim ekmek tereyağlı yumurta domates salatalık zeytin çay saat 14civari bir soda
17.09 da 1kase eksili köfte çorbası 2 tane kuru dolma 3 yaprak sarması yedim çay ve şu ile kapattım günü
Ellssa Ellssa

Burdayim abla okul yoğun geçiyor ordan geliyorum eve eve öğretmen geliyor ders ikizler yemek temizlik gün bitiyor bende menumu yazayım.
Sabah 2 dilim ekmek tereyağlı yumurta domates salatalık zeytin çay saat 14civari bir soda
17.09 da 1kase eksili köfte çorbası 2 tane kuru dolma 3 yaprak sarması yedim çay ve şu ile kapattım günü
Ellssa Ellssa
Afiyet olsun

X