Hic beceremem oynamayi ,horonda bilmemGel bana takıl ben canlandırdığım seni kaptanım kızlara horon açtım tepiniyorlar seni de bekliyoruz
Afiyet olsun canim ❤Bugünkü menüm
Sabah 10 1 dilim ekmek 2 köfte 1 bardak şekersiz çay 1 orta boy patates yedim
Ara öğün 1 orta boy muz
Akşam 18 30 bol yeşillik ve balık kızartmasi 1 bucuk litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Tostombalakanne Eki Görüntüle 2935845
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Ara öğün 1 orta boy muz
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Ara öğün 1 orta boy muz
Bana da geliyolar sağdan sağdan.Bugün şaftım kaydi sinirliyim
Gel sen bizim oralara gelin cok güzel öğrenirsinHic beceremem oynamayi ,horonda bilmem
Afiyet olsun canim ❤
Benimkinler şuan yanimdaBana da geliyolar sağdan sağdan.
Kız sende kelebek gibi bir varsın bir yoksun bacimSelâm kelebekler nasıl gidiyor diyetler
Kelebek gibi hafif olmak için diyete dewamkeeeeeee
Kaptanım kendine bir kurşun döktürseneBugün şaftım kaydi sinirliyim
Dogru diyorsun canim ablamda hic oynamazdi dugunde halaydan ayrilamadi meselaGel sen bizim oralara gelin cok güzel öğrenirsin
Huyum batsınKız sende kelebek gibi bir varsın bir yoksun bacimceee deyip kayboluyorsun
Hahaha senin de içinde vardır gizli cevherlerDogru diyorsun canim ablamda hic oynamazdi dugunde halaydan ayrilamadi mesela
Afiyet olsun canımKizlar bugunku menum
Kahvalti 10.30
İki haslanmis yumurta
10 yesil zeytin
Uc tam ceviz
Roka,tere,maydaboz,yarim domates
Bir tk kabak cekirdevi ici
Ara kahve hurma 12 badem
Aksam 18.30
Bir tabak zeytinyagli ispanak yemegu
Yarim kase yogurt
2.5 litre su Eki Görüntüle 2935821
Zipzip-
@Tostombalakanne
Cordelia
Yok yaa o gun yanliz birakmayalim diye piste çıktım ama oynamak hic mi yakismaz bir insanaHahaha senin de içinde vardır gizli cevherler
Tavuk g.tlu nasıl oluyormuş kız ilk defa duydum onuHuyum batsıntavuk götlüyüm ben
Benimkileri de zor zapdettim horon tepiştiler de azıcık dötlerinin üstüne oturdularAllah'tan kafa dinleyecektimkafamın içine ettiler supermenler
Hep çocuk kalmak lazım o kadar güzel kiAllah'tan kafa dinleyecektimkafamın içine ettiler supermenler
Sana öyle geliyordur kaptanimYok yaa o gun yanliz birakmayalim diye piste çıktım ama oynamak hic mi yakismaz bir insana
Bende hep netten izliyorum da türk dizileri sarmiyor yabancı izlersem izliyorum onuda bu aralar pek bişey bulamadım izleyecekBana bırakmiyolarki tvyi
Belki bilen vardır yani tövbe tutmazim benTavuk g.tlu nasıl oluyormuş kız ilk defa duydum onu