- 18 Mart 2018
- 30.070
- 118.769
- 34
Selamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar
Yönetime de yazdım huzuru sağlayamazsam dükkanı kilitleyip giderim dedim kuzum.Hır gür olmasında çok fazla .
Çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun,sen bunun üstesinde gelirsin zaten başarılar
Aman vurma kiliti,herkes ayağını denk alsın bundan sonra.Yönetime de yazdım huzuru sağlayamazsam dükkanı kilitleyip giderim dedim kuzum.
Şu iki günü de sakin sakin düşünürsen kalacağına inanıyorumBu haftayı tamamlayalım kızlar tamam
Bu haftayı tamamlayalım kızlar tamam
Afiyet olsun
Duyduğum en güzel haberdi buuBu haftayı tamamlayalım kızlar tamam
Hayırlı olsunYönetime de yazdım huzuru sağlayamazsam dükkanı kilitleyip giderim dedim kuzum.
Teşekkür ederim kaptanım.Hayırlı olsun
Aa geldiğine çok sevindim hem senden menulerle ilgili fikir alıyorduk hem de gorsellerin çok guzeldi
Harika burada olduğuna çok sevindim.
Şu iki günü de sakin sakin düşünürsen kalacağına inanıyorum
Canım lütfen ayrılma buradan, çok güzel kilo veriyorsun, neler oldu bilmiyorum ama buradan gidince kilo almamak mümkün değil maalesef.
Bende sizleri seviyorum teşekkür ediyorum sizin gibi insanlarla tanıştığım için ayrıca mutluyum kuzularım iyileşmeye basladi bende onlar iyileşince daha iyi oluyorumAfiyet olsun
Duyduğum en güzel haberdi buu
Hoşgeldin canım
Allah şifa versin inşallah geri dönmene çok sevindimBende sizleri seviyorum teşekkür ediyorum sizin gibi insanlarla tanıştığım için ayrıca mutluyum kuzularım iyileşmeye basladi bende onlar iyileşince daha iyi oluyorum
BendeAllah şifa versin inşallah geri dönmene çok sevindim
Sağlıkla büyüsün minikler. Minik minik adımlarla güzelliklere ulaşacağimiz ümidimi yitirmiyorum.Bende sizleri seviyorum teşekkür ediyorum sizin gibi insanlarla tanıştığım için ayrıca mutluyum kuzularım iyileşmeye basladi bende onlar iyileşince daha iyi oluyorum
Abla senin için bunlar bundan sonra daha dikkatli olacaz insallahhBeddua iyi bir şey değil yapılmamalı ama yok ben dayanamam ille de söyleyeceğim diyeceksiniz şunu edin çok etkili. Ettiğiniz kişiyi anında sersemletir.
Dilerim sevdiğin arkadaşlar birbirine girer çaresiz kalırsın .
yazarhanim35
blonde ambition
Efenin_Annesi
Jou
Hepinizi o kadar çok seviyorum ki bunu anlamak için kalbinize sorun o cevap verecektir. Çok farklı renklere sahipsiniz sizi güzel yapan da bu.
Aranızda barış , huzur , muhabbet olsun. Bize bunlar yakışır.
Olgunlugunuza güveniyor ve sizden adım bekliyorum.