- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım Neler olduğunu merak edip de geçmişe gitme. Canını sikmaya değmez. Güzel dileğin için teşekkür ederim.Günaydın kızlar dun hiç giremedim neler olmuş öyle sayfalarına tam okuyamadim
Elhan canım benim hayırlı olsun Allah utandırmasın hepimize hayırlı olsun
Günaydın herkese
Selamlar
Günaydın güzel hanımlar mesajların hepsini okuyamadım yeniyim konulara da yabancıyım ama neşelenmekte fayda var diye düşünüyorum :) bol eksili ve keyifli bir hafta olur umarım. Hepiniz harikasınız ve biriciksniz elbette herkes anlaşmak zorunda değil ama saygı duysak yeter
Hepinize günaydın.Günaydın fit hatunlar
Canımsın bizi de bırakmadığın için teşekkürler kuzumm herkes için her şeyin hayırlısı olsun insalahhh herkes gönlündeki güzelliklere ulaşsın ınsalhhhGünaydın canım Neler olduğunu merak edip de geçmişe gitme. Canını sikmaya değmez. Güzel dileğin için teşekkür ederim.
Muhteşemooo
Bence suanda kırmızı takımda olan sayfadan gitmemiş olan ve cuma gunu en çok kilo veren kişi kırmızı takim kaptanı olsun. Sen de mavi takımda gönül rahatlığıyla devam edersin HocamBir beyin fırtınası yapalım. Herkesin fikri benim için çok önemli. Şu anda kaptansiz bir Kırmızı Takım var ben devralıyorum dedim ama benim de bağlı olduğum bir kaptanım var ona haksızlık etmek de istemiyorum.
Sorum şu bu şekilde bu haftayı tamamlayalım mi?
Yoksa bu etap iptal edilip cuma bildirimleriyle yeni takımlar kurup devam edelim mi? Fikirler eleştirilmesin sadece kendi fikrimizi belirtelim. Çoğunluğun fikrine göre karar alalım. Huzurumuzu kaçıracak polemiklere girmeden rota belirleyelim.
Bu arada ilk sayfamızda minik düzenlemeler yapıyorum. Toplu olarak mesajlarınızı okuyacağım.
Gitme lütfen
Gitme canım ben seninle daha motive oluyorum o kadar güzel diyet yapıyorsun ki
Kuzum lütfen yapma, bir amaç için buradayız, amacına odaklan, görevini tamamla
Bu haftayı tamamlayalım kızlar tamamYa lütfen ama nereye gidiyosun. Haftaya ne güzel başladık. Güzel devam edelim
Aa geldiğine çok sevindim hem senden menulerle ilgili fikir alıyorduk hem de gorsellerin çok guzeldiBu haftayı tamamlayalım kızlar tamam
Harika burada olduğuna çok sevindim.Bu haftayı tamamlayalım kızlar tamam
Bu mesajı okumadik, görmedikBir beyin fırtınası yapalım. Herkesin fikri benim için çok önemli. Şu anda kaptansiz bir Kırmızı Takım var ben devralıyorum dedim ama benim de bağlı olduğum bir kaptanım var ona haksızlık etmek de istemiyorum.
Sorum şu bu şekilde bu haftayı tamamlayalım mi?
Yoksa bu etap iptal edilip cuma bildirimleriyle yeni takımlar kurup devam edelim mi? Fikirler eleştirilmesin sadece kendi fikrimizi belirtelim. Çoğunluğun fikrine göre karar alalım. Huzurumuzu kaçıracak polemiklere girmeden rota belirleyelim.
Bu arada ilk sayfamızda minik düzenlemeler yapıyorum. Toplu olarak mesajlarınızı okuyacağım.
Selamlar,Selamlar
Sorma ekürim. Dün Dukan birasini fazla kaçırmışım. Darbe yaptım yönetimi ele geçirdim. Biraz gürültülü oldu sadeceGünaydınlar sormayacam ne oldu diye.
Sağ ol bitanem. Çok ısrar ettiler kiramadimElhan çıtırım ekürim hayırlı olsun diyeceğim sadece..
Hır gür olmasında çok fazla .Sorma ekürim. Dün Dukan birasini fazla kaçırmışım. Darbe yaptım yönetimi ele geçirdim. Biraz gürültülü oldu sadece
Çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun,sen bunun üstesinde gelirsin zaten başarılarSağ ol bitanem. Çok ısrar ettiler kiramadim