Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ehliyet sınavını başarıyla vermeni dilerim canım. Allah kolayliklarla karsilastirsin seni.Arkadaşlar ben ehliyet sınavı çözmeye gidiyorum güzel geceler dilerim ayrıca ayrılmak çözüm değil kaçmaktır güzel günler görebilmenizi umuyor ehliyet sinavindan geçmem için bol dua bekliyorum tskler sevgiler saygılar
Teşekkür ederim canım kardeşim Hepimize hayırlı olur inşallah.Elhan hocam daha yeni farkediyorum. İsmimiz değişmiş. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim fezocum. Güzel dileklerine çok ihtiyacimiz var Allah razı olsun senden.Elhan kaptanım
Büyük kaptanlığın hayırlı olsun, Rabbim muvaffak eylesin ki nice hatunlar senin yamacında çıpçıtır olsun
Bir dileğim daha var, arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum, aradaki huzursuzluk bitsin, gönüllerine muhabbet dolsun
Sevgili arkadaşlar Efenin annesi yarın kararından vazgeçip gelinceye kadar kırmızı kaptanlığı devralıyorum bilginiz olsun.yazarhanim35
Hayalkuran
@flziso
@Kayıpdunya
@s i d e l y a
@TemelinSafinazi
SIZI YARI YOLDA BIRAKMIS GIBI OLUYORUM AMA KAPTAN OLARAK YERIME MUTLAKA BIRILERI GELIR BEN BANA AILEM TARAFINDAN ÖĞRETİLEN HER DOGRU DAVRANISA VICDANA MERHAMETE IYI BIR INSAN OLMAYA KODLANMIS BUNU GORMUS BUNU BILIRIM . BENI TANIYAN 2 MESAJIMDAN NASIL BIRI OLDUGUMU ANLAR . TANIMAYAN YADA YANLIS TANIMAK ISTEYEN HER CUMLEMDEN BIR IMA SECER CIMBIZLA ALTIN DA BIRSEY ARAR SENI FARKLI GOSTERMEK İÇİN . KENDIMI ACIKLAMAYLA UGRASMICAM AZ COK TANIDINIZ . GUZEL GUNLER GEÇİRDİK SIZLERLE . KALDIGINIZ YERDEN DEVAM EDIN AZMINIZE KUVVET. ALLAH EMANET OLUN.
Başarılar filiz inşallah tek seferde geçersinArkadaşlar ben ehliyet sınavı çözmeye gidiyorum güzel geceler dilerim ayrıca ayrılmak çözüm değil kaçmaktır güzel günler görebilmenizi umuyor ehliyet sinavindan geçmem için bol dua bekliyorum tskler sevgiler saygılar
Gitme lütfenyazarhanim35
Hayalkuran
@flziso
@Kayıpdunya
@s i d e l y a
@TemelinSafinazi
SIZI YARI YOLDA BIRAKMIS GIBI OLUYORUM AMA KAPTAN OLARAK YERIME MUTLAKA BIRILERI GELIR BEN BANA AILEM TARAFINDAN ÖĞRETİLEN HER DOGRU DAVRANISA VICDANA MERHAMETE IYI BIR INSAN OLMAYA KODLANMIS BUNU GORMUS BUNU BILIRIM . BENI TANIYAN 2 MESAJIMDAN NASIL BIRI OLDUGUMU ANLAR . TANIMAYAN YADA YANLIS TANIMAK ISTEYEN HER CUMLEMDEN BIR IMA SECER CIMBIZLA ALTIN DA BIRSEY ARAR SENI FARKLI GOSTERMEK İÇİN . KENDIMI ACIKLAMAYLA UGRASMICAM AZ COK TANIDINIZ . GUZEL GUNLER GEÇİRDİK SIZLERLE . KALDIGINIZ YERDEN DEVAM EDIN AZMINIZE KUVVET. ALLAH EMANET OLUN.
Günaydın herkese
Günaydın canım . Afiyet olsun iyi yapmışsın. Elhan abla ile ben de bu hafta artı olduk ve tekrar dukan birasına başladık. 2 günde ödemleri atalım,hatta eksiye geçelim inşlh.Sabah artı çıktım. Akşam ki eksili acılı çorba ödem yaptı herhalde. Acısını çıkarmam lazım şu iki günde.
A.selam canım . Günaydın.Selamlar
Gitme canım ben seninle daha motive oluyorum o kadar güzel diyet yapıyorsun kiyazarhanim35
Hayalkuran
@flziso
@Kayıpdunya
@s i d e l y a
@TemelinSafinazi
Günaydın canım. Güzel bir gün dilerim.Günaydın güzel hanımlar mesajların hepsini okuyamadım yeniyim konulara da yabancıyım ama neşelenmekte fayda var diye düşünüyorum :) bol eksili ve keyifli bir hafta olur umarım. Hepiniz harikasınız ve biriciksniz elbette herkes anlaşmak zorunda değil ama saygı duysak yeter