- 16 Mart 2008
- 45.561
- 221.747
Cansın sen. Çok teşekkür ederim.Bende bu istekdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cansın sen. Çok teşekkür ederim.Bende bu istekdeyim
Teşekkür ederim canımın içiYsmnondr yasom doğum günün kutlu olsun canım
Allah Allah yanlış mı anladım . Ayrılma hususunda mi...Bende bu istekdeyim
Başarılar canımArkadaşlar ben ehliyet sınavı çözmeye gidiyorum güzel geceler dilerim ayrıca ayrılmak çözüm değil kaçmaktır güzel günler görebilmenizi umuyor ehliyet sinavindan geçmem için bol dua bekliyorum tskler sevgiler saygılar
Ay teşekkürler bolca kalpBaşarılar canım
Booolll şanslar diliyorum. bunu da başaracaksın.Arkadaşlar ben ehliyet sınavı çözmeye gidiyorum güzel geceler dilerim ayrıca ayrılmak çözüm değil kaçmaktır güzel günler görebilmenizi umuyor ehliyet sinavindan geçmem için bol dua bekliyorum tskler sevgiler saygılar
Arkadaşlar ben ehliyet sınavı çözmeye gidiyorum güzel geceler dilerim ayrıca ayrılmak çözüm değil kaçmaktır güzel günler görebilmenizi umuyor ehliyet sinavindan geçmem için bol dua bekliyorum tskler sevgiler saygılar
Ya çok teşekkür ederim cokca kalpBooolll şanslar diliyorum. bunu da başaracaksın.
Adacayi demle keyfin gelsin ehliyetin var tabi geziyorsun keyfin olmasi lazim altında araban da var benim arabam yok bari ehliyetim olsun diye alacam sırf ahahaBende gideyimde azıcık dizi flan izliyim modum yükselsin iyi geceler herkese sakinlikler dilerim
Fink atıyom vallahi darısı başınaAdacayi demle keyfin gelsin ehliyetin var tabi geziyorsun keyfin olmasi lazim altında araban da var benim arabam yok bari ehliyetim olsun diye alacam sırf ahaha
Başlamak bitirmenin yarısı kuzu göreyim seniAdacayi demle keyfin gelsin ehliyetin var tabi geziyorsun keyfin olmasi lazim altında araban da var benim arabam yok bari ehliyetim olsun diye alacam sırf ahaha
Kuzum lütfen yapma, bir amaç için buradayız, amacına odaklan, görevini tamamlayazarhanim35
Hayalkuran
flziso
@Kayıpdunya
s i d e l y a
TemelinSafinazi
SIZI YARI YOLDA BIRAKMIS GIBI OLUYORUM AMA KAPTAN OLARAK YERIME MUTLAKA BIRILERI GELIR BEN BANA AILEM TARAFINDAN ÖĞRETİLEN HER DOGRU DAVRANISA VICDANA MERHAMETE IYI BIR INSAN OLMAYA KODLANMIS BUNU GORMUS BUNU BILIRIM . BENI TANIYAN 2 MESAJIMDAN NASIL BIRI OLDUGUMU ANLAR . TANIMAYAN YADA YANLIS TANIMAK ISTEYEN HER CUMLEMDEN BIR IMA SECER CIMBIZLA ALTIN DA BIRSEY ARAR SENI FARKLI GOSTERMEK İÇİN . KENDIMI ACIKLAMAYLA UGRASMICAM AZ COK TANIDINIZ . GUZEL GUNLER GEÇİRDİK SIZLERLE . KALDIGINIZ YERDEN DEVAM EDIN AZMINIZE KUVVET. ALLAH EMANET OLUN.
Neyse verirsin bi tur gelinceFink atıyom vallahi darısı başına
Insallah pamuk prensesBaşlamak bitirmenin yarısı kuzu göreyim seni
Bir yerden başlamak lazım Bu gün ehliyeti alan yarın arabayı da alır merak etme
Ya lütfen ama nereye gidiyosun. Haftaya ne güzel başladık. Güzel devam edelim. Lütfen gellyazarhanim35
Hayalkuran
flziso
@Kayıpdunya
s i d e l y a
TemelinSafinazi
SIZI YARI YOLDA BIRAKMIS GIBI OLUYORUM AMA KAPTAN OLARAK YERIME MUTLAKA BIRILERI GELIR BEN BANA AILEM TARAFINDAN ÖĞRETİLEN HER DOGRU DAVRANISA VICDANA MERHAMETE IYI BIR INSAN OLMAYA KODLANMIS BUNU GORMUS BUNU BILIRIM . BENI TANIYAN 2 MESAJIMDAN NASIL BIRI OLDUGUMU ANLAR . TANIMAYAN YADA YANLIS TANIMAK ISTEYEN HER CUMLEMDEN BIR IMA SECER CIMBIZLA ALTIN DA BIRSEY ARAR SENI FARKLI GOSTERMEK İÇİN . KENDIMI ACIKLAMAYLA UGRASMICAM AZ COK TANIDINIZ . GUZEL GUNLER GEÇİRDİK SIZLERLE . KALDIGINIZ YERDEN DEVAM EDIN AZMINIZE KUVVET. ALLAH EMANET OLUN.
Neyse verirsin bi tur gelince
Insallah pamuk prenses