- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Evet aç susuz anitkabirde beklettiler. Şak şak yapmak için. Neyse canım sagolSayılır sayılır. Yormuşlar anlaşılan seni.
Afiyet olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aç susuz anitkabirde beklettiler. Şak şak yapmak için. Neyse canım sagolSayılır sayılır. Yormuşlar anlaşılan seni.
Afiyet olsun canım
Yeni bir cins lavaş çıktı elhan abla kalorisi düşkünüz. Onu kare haline getirip üzerine salça sürdüm 3 dilim sucuk biber domates hindi füme ve kaşar ile yalancı pizza yaptım yanında üçgen peynir ve haşlanmış yumurta ile yedimAfiyet olsun. Öğlen yemeğini pek çozemedim ama sağlıklı görünüyor.
Hoşgeldin canımADINIZ: Fulya
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 159
KİLONUZ: 65
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Ülseratif Kolit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ideal kiloma ulaşmak
Harikaymış. Afiyet olsun.Yeni bir cins lavaş çıktı elhan abla kalorisi düşkünüz. Onu kare haline getirip üzerine salça sürdüm 3 dilim sucuk biber domates hindi füme ve kaşar ile yalancı pizza yaptım yanında üçgen peynir ve haşlanmış yumurta ile yedim
Hoş geldinADINIZ: Fulya
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 159
KİLONUZ: 65
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Ülseratif Kolit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ideal kiloma ulaşmak
Afiyet olsun canım
Sabah aynı saatte uyanırız amaBen halen daha uyanigim. Neyse ki yarın okullar tatil
22.00' de uyumaya gittim..sağa dön, sola dön, çise kalk tekrar yat olmadı ...şimdi balkondayimBen halen daha uyanigim. Neyse ki yarın okullar tatil
O kaçınılmaz son.ilk defa evden tartı bildirimi yapacağım . Ay çok heyecanlandım.Sabah aynı saatte uyanırız ama
Aynı şekilde hocam. Şimdi eşime seslendim kahve yap içelim. Yapmış içtik. Uyuyabilirsek.22.00' de uyumaya gittim..sağa dön, sola dön, çise kalk tekrar yat olmadı ...şimdi balkondayim
Tatil modu sanırım uyku zor geliyor22.00' de uyumaya gittim..sağa dön, sola dön, çise kalk tekrar yat olmadı ...şimdi balkondayim
Hadi bakalım nasıl olacak tartı sonucuO kaçınılmaz son.ilk defa evden tartı bildirimi yapacağım . Ay çok heyecanlandım.
Aynı şekilde hocam. Şimdi eşime seslendim kahve yap içelim. Yapmış içtik. Uyuyabilirsek.
İnşallah bol eksili olurHadi bakalım nasıl olacak tartı sonucu
Geçmiş olsun12:00
Yarım kıymalı pide
18:30
3 kepçe kelle paça çorbası
Bol yeşillik
2 dilim ekmek
2 lt su
Elhan Efenin_Annesi
Kötüyüm baya hastayım ne yiyorum nasıl yiyorum bilmiyorum
Yok lahana turşusu, ev yapımıEv yoğurdu demek istedin galiba. Menü çok güzel. Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım12:00
Yarım kıymalı pide
Bol yeşillik
2 dilim ekmek
2 lt su
Elhan Efenin_Annesi
Geçmiş olsun
SağolunGeçmiş olsun canım
Sibel' e bugün tatil ama bana her gün tatil kaptanım. Uykusuz bir gecenin sabahında günaydın .Tatil modu sanırım uyku zor geliyor
Geçmiş olsun Hayalcim. Noldu neyin var12:00
Yarım kıymalı pide
Bol yeşillik
2 dilim ekmek
2 lt su
Elhan Efenin_Annesi