Yaaa canımm nedemekk düşünüpte yazman mutlu etti beni
Bende ilk hamileliğimde aylar boyunca hep kendim hallettim kuzumm evett bazı yönleri zor olsada genede kendim başardım uzaktayım 2.5 saat yolumuz var aramızda
Yaaa teşekkür ederimm ne güzel motive etmen bu
nebileyim insan beklediiği için ama hic demedim gel sadece hastayım dedim gece uyuyamadın ya ondan ayakta zor duruyosundur dedi bana yani iyilessende gelecem dedi batuhanin iş olmasa dedi yani kardesimin iş arayışında olduğu için içimden dedim kimseyi istemiyorum ben kendime yeterim allaha şükür kocamda yanımda yardıme diyo kizımda biraz iant olsada yapma dese dinliyo
Bide Annem gerçi pek te sevinmedi çok şaşırdı ama biyandanda kıvırdı kaynanamda öyle bi tuhaf almira daha küçük ne erkendi bilmem ne sonra oda kıvırdı ay çok sevindim şaka ediyodunuz sandım diyo kocamda farketti sevinirler düşündük bi torun daha geliyo diye kayınbabamda aramadı kaynanam dedim demiş ama oanda uyudu gitti demid falan filsn manyak manyak işler umduğumuz gibi olmadı ama halam benle ağladı o cok mutlu oldu mesela hele babannemm anneannem hemen aradılar benii alışıcaz artık