- 16 Mart 2008
- 45.510
- 221.359
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım
Harikasın Cuma ya başarıcaksın ben sana güveniyorumCanımmmm kaptanımmm
Bugün gayet iyi gidiyor kaptanım, böyle gidebilirsem bence cuma güzel gelir
Ben de yapmadım
Biliyor musun, seninle daha önce aynı takımda mıydık da hatırlamıyorum ya da başka bi sebeple tanıyordum da nick mi değiştirdin ya da gerçekten ilk defa mı tanışıyorum emin değilim şu an ama seni ne zaman burada görsem bi mutlu oluyorum, inanılmaz pozitif bir enerjin var, bu enerjin çok hissediliyor o yüzden umarım ki hep buralarda olursun
Teşekkürler canım kaptanımAfiyet olsun canım
Harikasın Cuma ya başarıcaksın ben sana güveniyorum
afiyet olsun canımMenüm
11:30
1 porsiyon bulgur pilavını kocaman bir kase yoğurdla karıştırdım. Biraz yeşil nane ekledim
Yedim. (Kaç gündür kabızlık çekince ev yoğurt yedim)
18:30
1 porsiyon patlican tava
3 süsbiberi
1 kase yoğurt
Kitap:
Kur'an (25.cüz)
Başlangıç/ Dan BROWN
Elhan @Efenin_Annesi
afiyet olsun28 Ekim
11.00 Bir buçuk haş yumurta, marul, domates, salatalik, iki zeytin , iki ceviz , biraz peynir , yarım dilim çavdar ekmeği
13.00 Kahve
17.00 Hamsi tava , roka salatası, yarım dilim çavdar ekmeği
İki bardak detoks suyu Dört bardak normal su.
Ellssa
Hayır canım. Ahmet Apa sağlıklı beslenmeyi yapıyorum. 1 seviyedeyim. Henüz meyve yok.geçirdiğin rahatsızlık nedeniyle mi yasak meyve yemen canım?
bu arada hiç üzüm reçeli yemedim merak ettim tadını
Ayy 2 sokak nedirki hemen köşeye dönünce alt sokaktaydı. Hiç zor günlerimde yanımda olmadı hoş güzel zamanımda da olmadı. Öyle işte.Ah canım bilirim o zorluğu bende memleketteydim ya doğumda benim evle annemin ev arasında 2 sokak vardi gelmezdi pek esimin ailesi sagolsun onlar kosturdu hep
Süt yumuşatıyor sevmiyorum öyle ben maalesef canım bir de yavan oluyor sütleben de yoğurtla yiyorum. dediğin gibi hem daha tok tutuyor hem daha lezzetli oluyor.
doğru söylemiştin apayı. ben unutmuşum.Hayır canım. Ahmet Apa sağlıklı beslenmeyi yapıyorum. 1 seviyedeyim. Henüz meyve yok.
Ayy 2 sokak nedirki hemen köşeye dönünce alt sokaktaydı. Hiç zor günlerimde yanımda olmadı hoş güzel zamanımda da olmadı. Öyle işte.
Akrep çok beğendi. Afiyet olsun kaptanım28 Ekim
11.00 Bir buçuk haş yumurta, marul, domates, salatalik, iki zeytin , iki ceviz , biraz peynir , yarım dilim çavdar ekmeği
13.00 Kahve
17.00 Hamsi tava , roka salatası, yarım dilim çavdar ekmeği
İki bardak detoks suyu Dört bardak normal su.
Ellssa
menün harikaaaa ayy ben de artık menüleri azaltsam çok iyi olacak.
Harikasın afiyet olsun canım
Teşekkürler canımmenün harikaaaa ayy ben de artık menüleri azaltsam çok iyi olacak.
Teşekkür ederim canımHarikasın afiyet olsun canım
Atlatiyoruz bi şekilde ya önemli olan o varsin hic yanımızda olmasınlar canlari sagolsun başka diyecek biseyde kalmiyo açıkçası sadece içimizde yara kalıyor onuda asarız Allahin izniyleHayır canım. Ahmet Apa sağlıklı beslenmeyi yapıyorum. 1 seviyedeyim. Henüz meyve yok.
Ayy 2 sokak nedirki hemen köşeye dönünce alt sokaktaydı. Hiç zor günlerimde yanımda olmadı hoş güzel zamanımda da olmadı. Öyle işte.
Tamamm öylede deneyecemJou ben granolayı genelde yoğurtla yiyorum daha tok tutuyor hemde daha lezzetli oluyor hatta hafif mayhoş olsun dersen kese yoğurdu iyi oluyor
Yaaa canımm nedemekk düşünüpte yazman mutlu etti beniCanımmm günlerdir yazacağım hep unutuyorum bağışla beni, öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
2. Hamileliğimde annem hamile kaldım diye bana küsmüştü beni neredeyse gözden çıkarmıştı diyebilirim hatta uzunca bir süre de bu devam etti ne yazık ki, gerçi annemin de kendince sebepleri vardı ama ben çok kırıldım çok yıprandım o süreçte ne yazık ki
Bende ilk hamileliğimde aylar boyunca hep kendim hallettim kuzumm evett bazı yönleri zor olsada genede kendim başardım uzaktayım 2.5 saat yolumuz var aramızdaAma çok güçlendim o süreç sonunda, artık kolay kolay kimseden yardım istemem yapabiliyorsam kendim yaparım yok olmuyor mu yapmam o zaman
Yaaa teşekkür ederimm ne güzel motive etmen bu nebileyim insan beklediiği için ama hic demedim gel sadece hastayım dedim gece uyuyamadın ya ondan ayakta zor duruyosundur dedi bana yani iyilessende gelecem dedi batuhanin iş olmasa dedi yani kardesimin iş arayışında olduğu için içimden dedim kimseyi istemiyorum ben kendime yeterim allaha şükür kocamda yanımda yardıme diyo kizımda biraz iant olsada yapma dese dinliyoAnladığım kadarıyla senin annenle öyle bir probleminiz yok değil mi? Muhtemelen artık kendi yaşı da ilerlediği için kendini geri çekiyordur biraz da senin artık tecrübeli bir anne olmana güveniyordur o yüzden kırılma annene inan bana seni çok çok iyi anlıyorum ama bence sadece sana ço güvendiği için içi rahattır ve çok gelip gitmiyordur sana
BI tuhaf oldum abla nebileyimm bu yöndende dediğin gibi alışmam lazım evett çok duygusala bağladım herşeye ilkinde böyle değildim ama üzülmeyecem bukonuda daha ister gelsin ister gelmesin kapim herzmaan açık allaha şükürSen yetiskin bir annesin öyle düşün. Onlara doğurmuyoruz ki tatlım. Üstesinden geleceğini biliyordur. Ogreneli bir hafta olmadı dur hele...hormonlar bayağı yoğun görünüyor. İki gebeligimde de annem veya başka bir yakınım yoktu. Olur böyle şeyler kafana takmaya değmez. Üzülme bak kızarım ..
Yaaaa neden böyle oluyo fiziso bi kızın yani kızım.böyle her hamile kalışında mutlaka giderdim bakmayaa rabbim eksikliğinide göstermesin kaynanamda bana cok baktı ilk 3 ayda ve son ayalr 1.5 ay bizde kaldı yani ama birinsan kendi annesini istiyo kaynanamıda istemiyorumAh canım bilirim o zorluğu bende memleketteydim ya doğumda benim evle annemin ev arasında 2 sokak vardi gelmezdi pek esimin ailesi sagolsun onlar kosturdu hep