- 31 Ekim 2013
- 20.730
- 67.885
- 40
çok geçmiş olsun ablacım, Allah şifa versinHepimiz iyi olalımda,ağrılarım var gene sırt bel kalk gidelim diyor,kasımda randevum var onu bekliyorum MR sonuçlarına bakılacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun ablacım, Allah şifa versinHepimiz iyi olalımda,ağrılarım var gene sırt bel kalk gidelim diyor,kasımda randevum var onu bekliyorum MR sonuçlarına bakılacak.
Bizde böyle tatlım.
Çok geçmiş olsun eküricim. Bel ağrılarının geçmesini dilerim. İnşallah mr sonuçlarına göre kolay bir tedaviyle kurtulursun ağrılarından.Hepimiz iyi olalımda,ağrılarım var gene sırt bel kalk gidelim diyor,kasımda randevum var onu bekliyorum MR sonuçlarına bakılacak.
Çok sağol fezacım
Seni görüp de ben kilo veremem diyenlere ilham olursun inşallah Harika bir eksi canım fezom. Maşallahlar sana gelsin.
Süpersin yaaaa süper
Ben de hayret edip bikaç kez tartıldımSeni görüp de ben kilo veremem diyenlere ilham olursun inşallah Harika bir eksi canım fezom. Maşallahlar sana gelsin.
Eveeeet bende çok mutlu oldumyaaaaaa başaracağını biliyordum çok dua etmişim ay çok mutlu oldum
Soyunup tartılsaydın kuzum sende
Soyun kız hemen soyunut tartıl at tekrar çabuk
Kaptan bizi soymadan rahat edemiyor
Abla geçen cuma 67.3Kaptan bizi soymadan rahat edemiyor
İyi yapmışsın filizim. Kaç Gr eksi geldin bilmiyorum. Yürüyüşteyim ama inşallah gelmişsindir.
Geçen Cuma:
Bu cuma :
Fark:
Etiket yap da uzaktan okuyanlar da görsün kuzum.
Bu hesaba gore 7.300 gr vermişsin kuzu
Ahahah ablam düzelttim ilk başladığım kilo geldi aklıma sanırımBu hesaba gore 7.300 gr vermişsin kuzu
Tabi 1.300 ü görünce göz bebeklerin yer değiştirmis sevinçten Masallah kuzuma
Dikkat Dikkat Herkes soyunsunKaptan bizi soymadan rahat edemiyor
İyi yapmışsın filizim. Kaç Gr eksi geldin bilmiyorum. Yürüyüşteyim ama inşallah gelmişsindir.
Geçen Cuma:
Bu cuma :
Fark:
Etiket yap da uzaktan okuyanlar da görsün kuzum.
Eksi beklemiyordum abla şişim regl haftasına girdim dökülsem olacak gbide daha dokulemedimTabi 1.300 ü görünce göz bebeklerin yer değiştirmis sevinçten Masallah kuzuma
Dikkat Dikkat Herkes soyunsun
Eller yukarı donlar aşşağı
İşte yiyemiyorum ablacımKabak çok güzel diyet yemeği hemde yağ yakıyor dene bence bunu