- 28 Eylül 2023
- 383
- 1.342
- 26
Kasımın 7sinde yasina giriyor 9 kiloya yeni yaklastiOoyyy kac kiloki 1yaşinamı şimdi benimkide asla biberon almadı emzikte almadı mamalardanda hic sevmedi içmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasımın 7sinde yasina giriyor 9 kiloya yeni yaklastiOoyyy kac kiloki 1yaşinamı şimdi benimkide asla biberon almadı emzikte almadı mamalardanda hic sevmedi içmedi
AAaa kilo gayet iyi manyakmısınn bebek hareketli olduğu için alamayabilirrr benimki 16 aylık ve hala 9 kilo düşünKasımın 7sinde yasina giriyor 9 kiloya yeni yaklasti
Rabbim gönlüne göre versinBen 25 oldum daha bu ay 2 tane oğlan bebem var 30umda 3uncuyu düşünüyorum kiz olana kadar menepoza kadar yaparım heralde kiz olsun bizim olsun bi denede
yaaaaaa başaracağını biliyordum çok dua etmişim ay çok mutlu oldum
Soyun kız hemen soyunut tartıl at tekrar çabukEee ben soyunmadan tartildim
Canim yetmediğimi düşünüyorum valla artık esim de diyor nasıl yetmiyorsun günde 5 kere büyük abdestini yapıyor yetmesen kakada yapamaz ama aşırı stres oluyorumAAaa kilo gayet iyi manyakmısınn bebek hareketli olduğu için alamayabilirrr benimki 16 aylık ve hala 9 kilo düşün
5 dakika sonra soyunayim kaptanımyaaaaaa başaracağını biliyordum çok dua etmişim ay çok mutlu oldum
Soyunup tartılsaydın kuzum sende
Soyun kız hemen soyunut tartıl at tekrar çabuk
Çok teşekkür ederim şekerimRabbim gönlüne göre versin
Çocukluktan sinir hapı mıBen hic kontrole gitmiyorum hastane yolunu unuttum diyebilirim çocuklar hafif rahatsizlaninca koşuyorum hastaneye sadece bende bide ufakliktan kalma bisi canım sinir hapida kullandirmislardi 10 11 yaşlarında ozamanlar ailevi sorunlardan bide baba genlerinden sanirim benimki
Saçmalamaaa öyle düşünmee gayet normal kakada yapıyorsa daha ne olsun ona dua et kaka yapıyorsa yetiyo demektir kuzumCanim yetmediğimi düşünüyorum valla artık esim de diyor nasıl yetmiyorsun günde 5 kere büyük abdestini yapıyor yetmesen kakada yapamaz ama aşırı stres oluyorum
Moral verdiğin için teşekkür ederim kuzumSaçmalamaaa öyle düşünmee gayet normal kakada yapıyorsa daha ne olsun ona dua et kaka yapıyorsa yetiyo demektir kuzum
65 i kırana kadar canım çıktı.simdi 64 kiricam diye uğraşıyorum yapacak bir şey yok gitsin de kalıcı gitsin64 ü kırmak la geçecek 1haftan ama azkaldı 300 gramı kırarsan yeridirr geende 100 gitmeside iyi kuzumm benim inat etti 65 şe kaldım
Insalhh canım olacak başka yolu yok artıkOlsun hiç öenmli değil arada oluyor böyle kırarsın bunuda.
Kız çocuğu obez yapacaksın saçmalama.benim Kız seneye orta okula başlayacak 20li kilolarda canım çocukda mı ilerde bizim gibi diyet yapıp dursun yazık etme çocuğa .Canim yetmediğimi düşünüyorum valla artık esim de diyor nasıl yetmiyorsun günde 5 kere büyük abdestini yapıyor yetmesen kakada yapamaz ama aşırı stres oluyorum
Kiz tek bende değil aslında bu sinir abimde ablamda erkek kardeşimde hepimizde var bu sinir babadan gelme bisey cidden babamda çok sinirliydi ufakligimdan oyle hatirliyorum ama dediğini yaparım pamuk gbi hafiflerim belkiÇocukluktan sinir hapı mı
Öyleyse canım günlük elem neşrah suresini okumanı tavsiye ederim
Ben okudukça pamuk gibi oldum
Hahahaha kıracazzzz şoka ugratmamız lazım kilonu65 i kırana kadar canım çıktı.simdi 64 kiricam diye uğraşıyorum yapacak bir şey yok gitsin de kalıcı gitsin
Oyy kuzum sen sağlıkla bebisini al.kucaguna yine düşersin
Insalhh canım olacak başka yolu yok artık
Ahahaha tamam soyunup atıyorumKız çocuğu obez yapacaksın saçmalama . Kızım seneye orta okula başlayacak 20li kilolarda canım çocukda mı ilerde bizim gibi diyet yapıp dursun yazık etme çocuğa .
Hadi hadi sonra yine konuşuruz kız git soyun
Bu hafta seninle rakip olalım mı
Amann bırak zayıf kalsın bizim gibi kiloyla uğraşmasın ben oturup 7 aylıkken anam dolma yedirirmiş löplöp yermişimm buhale geldi heryerim tosunMoral verdiğin için teşekkür ederim kuzum
Bende biber dolması yediriyorum içindenAmann bırak zayıf kalsın bizim gibi kiloyla uğraşmasın ben oturup 7 aylıkken anam dolma yedirirmiş löplöp yermişimm buhale geldi heryerim tosun
Bende hala yapamadım onuBende biber dolması yediriyorum içinden