- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Benim takımın hepsine benden hırs bulaştı maşallah görüyorsunuz daha tartıya bile gitmeden gözlerine yeni rakip kestiriyorlardıBu hafta seninle rakip olalım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim takımın hepsine benden hırs bulaştı maşallah görüyorsunuz daha tartıya bile gitmeden gözlerine yeni rakip kestiriyorlardıBu hafta seninle rakip olalım mı
çok şükür ablacım iyiyim, sen nasılsın herşey yolunda mı?nasılsın
Çok geçmiş olsunDün akşam gene belim ve sırtım mahvetti beni,zor uyudum birde.
Aileden gördüklerindende oluyo kuzum normal yaKiz tek bende değil aslında bu sinir abimde ablamda erkek kardeşimde hepimizde var bu sinir babadan gelme bisey cidden babamda çok sinirliydi ufakligimdan oyle hatirliyorum ama dediğini yaparım pamuk gbi hafiflerim belki
Olur olur merak etme sabır istiyor sadece .65 i kırana kadar canım çıktı.simdi 64 kiricam diye uğraşıyorum yapacak bir şey yok gitsin de kalıcı gitsin
Oyy kuzum sen sağlıkla bebisini al.kucaguna yine düşersin
Insalhh canım olacak başka yolu yok artık
Sabır ve inatla yumruğu yan düşünBu hafta sabahları tartı da hep 81-80,5 olarak çıktım Nasıl kıracağım ben bu 8 döngüsünü
Hepimiz iyi olalımda,ağrılarım var gene sırt bel kalk gidelim diyor,kasımda randevum var onu bekliyorum MR sonuçlarına bakılacak.çok şükür ablacım iyiyim, sen nasılsın herşey yolunda mı?
Çok sağol fezacımÇok geçmiş olsun
Fasulye iyi fikir ama kabak yiyemem hiç sevmemZ.yağlı fasulyede iyi geliyor diyette,kabak yiyebilirisin,detoks suyu da iyi geliyor.
Kabak çok güzel diyet yemeği hemde yağ yakıyor dene bence bunuFasulye iyi fikir ama kabak yiyemem hiç sevmem
İnşallah ablacımSabır ve inatla yumruğu yan düşün
Benim büyük torunların arası 1,5 yaşOlsun canım. Birlikte büyürler. Tabi biraz zor olacak hamilelikte küçük bebekle ama mükâfatını versin Rabbim.
Kuzum onun rızkı ona yetiyordur, sakın mama vereyim demeCanim yetmediğimi düşünüyorum valla artık esim de diyor nasıl yetmiyorsun günde 5 kere büyük abdestini yapıyor yetmesen kakada yapamaz ama aşırı stres oluyorum
Devamlı sebze çorbası veriyorum ekmekle canım mercimek corbasidir hep çorba yiyor makarna pirinç falan sevmiyor ev yemeklerinden de tattiriyorumKuzum onun rızkı ona yetiyordur, sakın mama vereyim deme
İçin rahat etmiyorsa sebze filan haşla, püre yap, azıcık evde yaptığın yemeklerden tattır, yeterli
Sakın yetmiyor diye çocuğun midesini genişletme
İlerde o da buraya gelmesin
gördüğüm en güzel soyunmuş kadın
Amanııın kaç gezo kaç diyesim geldiKiz tek bende değil aslında bu sinir abimde ablamda erkek kardeşimde hepimizde var bu sinir babadan gelme bisey cidden babamda çok sinirliydi ufakligimdan oyle hatirliyorum ama dediğini yaparım pamuk gbi hafiflerim belki
TartıldımBenim takımın hepsine benden hırs bulaştı maşallah görüyorsunuz daha tartıya bile gitmeden gözlerine yeni rakip kestiriyorlardı
Harikasın canım benim.
Heyecanla bekliyoruz canım benimTartıldım
Mesajların ardı arkası kesilmiyor ki ben de maşaAllah lık kilomu atıyım
Ben bilemedim, çocuklar küçükken herşeyi vermedim, çok yemek seçiyorlarDevamlı sebze çorbası veriyorum ekmekle canım mercimek corbasidir hep çorba yiyor makarna pirinç falan sevmiyor ev yemeklerinden de tattiriyorum