- 16 Mart 2008
- 45.457
- 220.883
Çok sağ ol kaptanım. WC ye gitmeden tartil meraktayim kuzum ben öyle yaptım vallaMaşallaaahhhh
Bizim takımda 1.300 ler havada uçuştu
Tebrikler canım harikasın ❤
Çok sağ ol bitanemVayyy süpersin tebrikler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağ ol kaptanım. WC ye gitmeden tartil meraktayim kuzum ben öyle yaptım vallaMaşallaaahhhh
Bizim takımda 1.300 ler havada uçuştu
Tebrikler canım harikasın ❤
Çok sağ ol bitanemVayyy süpersin tebrikler canım
Her şeye rağmen sonuca çok sevindim. Regl bittiginde daha çok eksi gelecek inşallahEksi beklemiyordum abla şişim regl haftasına girdim dökülsem olacak gbide daha dokulemedim
İki parça kalıncaya kadar soyundum kaptanımDikkat Dikkat Herkes soyunsun
Eller yukarı donlar aşşağı
Sen elinden geleni yapıyorsun tatlım. Seni harekete geciremedigimiz için üzüldüm inan.Bu hafta çok kötü geçti maalesef üstelik şişkinlik de var göbeğim şiş eşim de soruyor neden şiş duruyor diye akşam geç saatte de yemiyorum dün suyu çok içtim belki ondan da olabilir bilmiyorum 150 gr artıdayım diyetisyene gidene kadar masterfit e katılmasam olur sanırım bu aralar hiç iyi değilim çocuklarla ev iş derken aktif de olamıyorum
Geçen cuma 67.10
Bugün 67.25
Eki Görüntüle 3324384 Elhan blonde ambition
Yok canım ben de en fazla 12 olmadan atarm diye düşünmüştüm ve artık çookkk acıktım daha bekleyemem canm 10 dakika içinde tartılacağım bendeÇok sağ ol kaptanım. WC ye gitmeden tartil meraktayim kuzum ben öyle yaptım valla
Çok sağ ol bitanem
Ahaahaa Jou Olsa tek parça bile bırakmazdıİki parça kalıncaya kadar soyundum kaptanım
Fotoğraf var mıydı belgeli olsun herkes görsün tabi ki guncelleriz balım.gördüğüm en güzel soyunmuş kadın
- 1300 oldu dimi
Elhan Filizin bildirimini güncelliyoruz
Geçen cuma: 67.300
Bu gün: 66.0
Fark : - 1.300
Bu güncel olan miydi
Mümkun değill tokamı bile affetmemYok canım ben de en fazla 12 olmadan atarm diye düşünmüştüm ve artık çookkk acıktım daha bekleyemem canm 10 dakika içinde tartılacağım bende
Ahaahaa Jou Olsa tek parça bile bırakmazdı
Var canım fotoğraf atmıs ama altın bu şekilde açıklama yapmamış diye ben de alıntılayıp detaylandırdım . Attı herkes gördü fotoyu.Fotoğraf var mıydı belgeli olsun herkes görsün tabi ki guncelleriz balım.
Canıniz sağ olsun kuzum. Regl olmak üzere olan kadın gibisin artı olman gayet doğal.Eveeetttt geldim gelmekte olaannnn 64 ün belini kıramadımm 65 kiloyla hamişimle devamm hadi bakalımmm herkese teşekkürlerr sizlere kilo takipimm elbetki olacakkk
Geçen cuma;64.2
Pazartesi:64.5
Bugün;65.1
Fark; +900
Eki Görüntüle 3324428
Elhan blonde ambition
Az önce gördüm tatlım . Noter onaylı tartıyı tabloya geçiririm.Var canım fotoğraf atmıs ama altın bu şekilde açıklama yapmamış diye ben de alıntılayıp detaylandırdım . Attı herkes gördü fotoyu.
Evet o canım 66.00 olanBu güncel olan miydi
Tamamdır tatlım...bu kiloyu esas alıyoruz.
Ahaahaaa son bir kaç nefes daha da bırak kız fazladan karbondioksitte atalım kâr kârdırMümkun değill tokamı bile affetmem
Birqzda hastaydin di mi canim ona rağmen böyle iyi bir sonuç
Diyetisyen bundan daha güzel menü listesi veremez. Şekersiz bisküvi olmayaydi iyiydi .Dünkü menüm
Sabah 9.00
2 dl tb ekmek ile peynirli tost
Domates salatalık
5 zeytin
Ara
Sade kahve
3 adet şekersiz bisküvi
Akşam 18.30
1 tabak yeşil fasülye
1 kase mantar çorbası
Salata
Su 3 lt
500 ml bitki çayı
blonde ambition
Sen regle olmadın ya canım olur o kadar . Efenin_Annesi sözünü tutup , senin yerinede vermiş zatenEveeetttt geldim gelmekte olaannnn 64 ün belini kıramadımm 65 kiloyla hamişimle devamm hadi bakalımmm herkese teşekkürlerr sizlere kilo takipimm elbetki olacakkk
Geçen cuma;64.2
Pazartesi:64.5
Bugün;65.1
Fark; +900
Eki Görüntüle 3324428
Elhan blonde ambition
Ekürim gofret almaya gidiyorDışarı çıkmam lazım siparişim vardı onu alıp gelecem görüşürüz.
Evett blondem öyle olduSen regle olmadın ya canım olur o kadar . Efenin_Annesi sözünü tutup , senin yerinede vermiş zaten
Hahahahha amaann nelerr yapıyoz vallahii gram yüzündenEvet o canım 66.00 olan
Ahaahaaa son bir kaç nefes daha da bırak kız fazladan karbondioksitte atalım kâr kârdır