- 13 Ekim 2016
- 6.185
- 26.617
Olsun canım. Birlikte büyürler. Tabi biraz zor olacak hamilelikte küçük bebekle ama mükâfatını versin Rabbim.Olacak aslındaa ama doğrunca tabi 2 yaşinda olcak bizde beklemiyoduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canım. Birlikte büyürler. Tabi biraz zor olacak hamilelikte küçük bebekle ama mükâfatını versin Rabbim.Olacak aslındaa ama doğrunca tabi 2 yaşinda olcak bizde beklemiyoduk
Geçmiş olsun ne oldu öyle sanaAmaann hepimizide etkiliyor elimiz kolumuz bağlı
Iyiyimm halsizim bugün çok hep uzanıyorum zor duruyorum ayakta bebegim
Tebrik ediyorum
Rica ederim ne demek
teşekkür ederim canlarrr
64 ü kırmak la geçecek 1haftan ama azkaldı 300 gramı kırarsan yeridirr geende 100 gitmeside iyi kuzumm benim inat etti 65 şe kaldım
Birdahakine soyunayim bendeVallahaa ben soyunurumm bide öyle bakarım üstümüz falanda agırlık verebiliyor
Evett herseyin bi zorluğu vardır ne etcen kocamda yardım ediyo sağolsunn kızımda cok huysuz olursa tv açıyorum bu ara napim dikkat etmem lazımOlsun canım. Birlikte büyürler. Tabi biraz zor olacak hamilelikte küçük bebekle ama mükâfatını versin Rabbim.
Donuna kadar soyun memüklerin ağırsa karısmamBirdahakine soyunayim bende
Hemde nasıl veriyor varya örnekle sabitVallahaa ben soyunurumm bide öyle bakarım üstümüz falanda agırlık verebiliyor
Olsun hiç öenmli değil arada oluyor böyle kırarsın bunuda.
Evett ablaa bide wcye çıkıp 15 dk sonr abakarsak daha bi - geliyoHemde nasıl veriyor varya örnekle sabit
Olsun hiç öenmli değil arada oluyor böyle kırarsın bunuda.
hoşbuldum ablacımHoş geldin tatlım
teşekkürler, hoşbuldumHoşgeldin hayırlı olsun. 4 kg hemen gider
Kaldi mi sanki bebe mıç mıç mıç 7/24Donuna kadar soyun memüklerin ağırsa karısmam
Neyse canım önemli değilsüpeerrr
Canım benim yaptm diye hatırlıyorm ama dün yazarada yapmamşm o diyonce de yazdm . Dün ekstra bir yoğunluk vardı ondan bir kendimi işe bir size bakaym derken kafam alak bullak oldu arada kaçırdklarm olmuş kusura bakmayn o ikisine özellikle baktm çünkü bizler kadar aktif değiller ondan sonra da onlarn ne yaptğnı bilemiyoruz
Kahvaltı etmediysen arada bak etmeden önce gene tartıl canım Harikasın
Tesekkur ederim canım inşallah haftaya 64u gorurumAfiyetler olsun
Tebrik ederim harikasın
Tebrik ederim harika vermişsin
Bunları şimdi söylemene uzuldum sıkıntılıyım mushil içeyim bari biraz daha eksi çıkıp kendimi sevindireyimEvett ablaa bide wcye çıkıp 15 dk sonr abakarsak daha bi - geliyo
Çok fark ediyor zatenEvett ablaa bide wcye çıkıp 15 dk sonr abakarsak daha bi - geliyo
nasılsınhoşbuldum ablacım
teşekkürler, hoşbuldum
inşallah canımm
Görürsün merak etme azimlisin sendeNeyse canım önemli değil
İşe geldim canim kahvaltı da yaptım o nedenle -900 geçerli olsun sagol
Tesekkur ederim canım inşallah haftaya 64u gorurum
Zaten az yiyorum daha ne yapayım kiAra ara duruyor şaşırtma tekniği yapacaksın beslenmeni değiştir ara ara.
Teşekkür ederim canımYazar hanım destan yazıyorsunuz
Çok güzel eksi tebrik ederim boyun kaç canım merak ettim
Ooo harika nerdenn nereye ...
Ve durmak yok ..
Tebrik ederim canım.cok iyi gidiyorsun
Çok çok iyi tebrik ederim
Hoşgeldin hayırlı olsun. 4 kg hemen gider
Tebrik ederim canım harika
Günaydın canım çok güzel tebrik ederim
İnsülün direncim var canım ilaç kullanıyorum detoksa dayanamıyorum o yüzdenCanım sonuna gelmişsin zaten haftaya kesin artık 70lerdesin bence bu hafta kurtulacaksın. Ama garantilemek istersen ve kırmak için 1 -2 gün detoks yap canım Tek günde yapsan çok iyi etki ediyor.
İnşallah canımBazen duraksama olur canım normaldir. Ama bence hiç endiselenme haftaya 70lere düşeceksin inşallah
Azcıkk uzeyiimm kaptanınııBunları şimdi söylemene uzuldum sıkıntılıyım mushil içeyim bari biraz daha eksi çıkıp kendimi sevindireyim
Sütler bolsa o da verirr benimde sütler boll belki ondanda sabit çıkıyorumKaldi mi sanki bebe mıç mıç mıç 7/24
Z.yağlı fasulyede iyi geliyor diyette,kabak yiyebilirisin,detoks suyu da iyi geliyor.Zaten az yiyorum daha ne yapayım ki
Teşekkür ederim canım
İnsülün direncim var canım ilaç kullanıyorum detoksa dayanamıyorum o yüzden
İnşallah canım
Yok kız yetmiyor artık kilosu dusuk çıkıyor devamlı ek öğün veriyorum gunde 5 6 kere yemek yediriyorum kilo alsin diye karisimlar yapiyorum doktor mama icir dedi biberon tutmuyor mama icmek istemiyor mahvetti beni kilo sorunuSütler bolsa o da verirr benimde sütler boll belki ondanda sabit çıkıyorum
Ooyyy kac kiloki 1yaşinamı şimdi benimkide asla biberon almadı emzikte almadı mamalardanda hic sevmedi içmediYok kız yetmiyor artık kilosu dusuk çıkıyor devamlı ek öğün veriyorum gunde 5 6 kere yemek yediriyorum kilo alsin diye karisimlar yapiyorum doktor mama icir dedi biberon tutmuyor mama icmek istemiyor mahvetti beni kilo sorunu