- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
Rica ederim canımcım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımcım
Okulu ne yaptın peki ?Severek evlendik o yuzden yaşı pek önemsemedik erken evlilik daha iyi bana gore hayatının en güzel yıllarını sevdiğinle geciriosun
Tartılmıyorum canım bekleyeceğim sen nasılsın nasıl geçiyor hiç aktif olamadim bu hafta yoğun geçti gerçi ben hep yoğunum vakit bulamıyorum ya. Bir de gündem fazlasıyla canımı sıkıyorUstünü başına ne var ne yok çıkarr kuzumm bikaç saat bekle şimdi tartılma
Su burçları duygusal olur onlardan biri kesinErken doğduğum için doğum saatim tam belli değil
Adet olmana her açıdan çok sevindim ❤ tartıyada eksisi yansır inşlh. bek bekle kuzu. Tartılırkende üstünde ki her şeyi çıkart öyle tartıl canım en hafif görünen kıyafetler bile fazlaca ağırlık yaparAdet oldum tuvaletim gelsin yapıyım tartılayım
Oooo tebrikler canım çok iyi bir düşüş
Ara ara duruyor şaşırtma tekniği yapacaksın beslenmeni değiştir ara ara.Bu hafta sabahları tartı da hep 81-80,5 olarak çıktım Nasıl kıracağım ben bu 8 döngüsünü
Amaann hepimizide etkiliyor elimiz kolumuz bağlıTartılmıyorum canım bekleyeceğim sen nasılsın nasıl geçiyor hiç aktif olamadim bu hafta yoğun geçti gerçi ben hep yoğunum vakit bulamıyorum ya. Bir de gündem fazlasıyla canımı sıkıyor
Ama hafta diyet yönünden güzel geçti haftasonundan sonra kaçamak yapmadım.
Yazar hanım destan yazıyorsunuz
Çok güzel eksi tebrik ederim boyun kaç canım merak ettimGuanydin kizlar
Ya da okula gideceğim hiç uğraşmiim tartı bulmakla yazayim sonucum güzel çünkü
Geçen hafta cuma 66.8
Bu hafta cuma 65.9
Fark -900 gram
Elhan blonde ambition
Ooo harika nerdenn nereye ...Günaydinlar
Cuma 98.7 kg
Pazartesi 98.9 kg
Bugün 96.7 kg
Fark -2 kg
blonde ambition
Jou Elhan
Eki Görüntüle 3324315
Çok çok iyi tebrik ederim
Hoşgeldin hayırlı olsun. 4 kg hemen gider
Tebrik ederim canım harika
Günaydın canım çok güzel tebrik ederim
Canım sonuna gelmişsin zaten haftaya kesin artık 70lerdesin bence bu hafta kurtulacaksın. Ama garantilemek istersen ve kırmak için 1 -2 gün detoks yap canım Tek günde yapsan çok iyi etki ediyor.Bu hafta sabahları tartı da hep 81-80,5 olarak çıktım Nasıl kıracağım ben bu 8 döngüsünü
Eşimle tanışmadan önce bırakmıştımOkulu ne yaptın peki
Tesekkur ederim canımYazar hanım destan yazıyorsunuz
Çok güzel eksi tebrik ederim boyun kaç canım merak ettim
Ooo harika nerdenn nereye ...
Ve durmak yok ..
Tebrik ederim canım.cok iyi gidiyorsun
Çok çok iyi tebrik ederim
Hoşgeldin hayırlı olsun. 4 kg hemen gider
Tebrik ederim canım harika
Allah kolaylık versin canım artık normal bu tarz şeyler kızın 1,5 yaş civarındaydı diye hatırlıyorum öyle miAmaann hepimizide etkiliyor elimiz kolumuz bağlı
Iyiyimm halsizim bugün çok hep uzanıyorum zor duruyorum ayakta bebegim
Olacak aslındaa ama doğrunca tabi 2 yaşinda olcak bizde beklemiyodukAllah kolaylık versin canım artık normal bu tarz şeyler kızın 1,5 yaş civarındaydı diye hatırlıyorum öyle mi
şahanesin kuzumm
Tebrik ediyorum harikasın
Oooo tebrikler canım çok iyi bir düşüş
Eee ben soyunmadan tartildimUstünü başına ne var ne yok çıkarr kuzumm bikaç saat bekle şimdi tartılma
Bazen duraksama olur canım normaldir. Ama bence hiç endiselenme haftaya 70lere düşeceksin inşallahBu hafta sabahları tartı da hep 81-80,5 olarak çıktım Nasıl kıracağım ben bu 8 döngüsünü
Vallahaa ben soyunurumm bide öyle bakarım üstümüz falanda agırlık verebiliyorEee ben soyunmadan tartildim