- 16 Mart 2008
- 45.454
- 220.872
Günaydın bitanemmmGünaydın hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bitanemmmGünaydın hanımlar
Hayırlısı diyelim :) iyi yanından bakalimTebrikler canım Antep' e gitmediğin iyi oldu sanki
Tebrik ederim çok güzel vermişsin kilonuGünaydinlar
Cuma 98.7 kg
Pazartesi 98.9 kg
Bugün 96.7 kg
Fark -2 kg
blonde ambition
@Jou Elhan
Eki Görüntüle 3324315
Çok erken evlenmişsin18 yaşındaydım ilk oglumu 21 yaşında aldim kucağıma
Tebrik ediyorum çok güzel vermişsin kilonu
Gümaydın canımcımGünaydın bitanemmm
Severek evlendik o yuzden yaşı pek önemsemedik erken evlilik daha iyi bana gore hayatının en güzel yıllarını sevdiğinle geciriosunTebrik ederim çok güzel vermişsin kilonu
Çok erken evlenmişsin
Tebrik ediyorum çok güzel vermişsin kilonu
Gümaydın canımcım
Hep mutlu mesut olunda bana göre çok erken bir yaş evlilik için,birde şunu merak ederim hep ailen nasıl izin verdi buna.Severek evlendik o yuzden yaşı pek önemsemedik erken evlilik daha iyi bana gore hayatının en güzel yıllarını sevdiğinle geciriosun
Hayırlı olsun canım Tekrar hoş geldin diyeyim. Bu arada hedefin kaç ?
Oynamaktan bu gün belimi ağrıtacak benim güzel takımım seviyorum sizi
Ailem eşimi çok sevdi taniolardi zaten ben istediğim içinde oldu benim istemem önemli aslında ailemin değil karşı ciksalardi dahi evlenirdimHep mutlu mesut olunda bana göre çok erken bir yaş evlilik için,birde şunu merak ederim hep ailen nasıl izin verdi buna.
Seni hayal kırıklığına uğratmamak için bunlar hep bizde seni seviyoruz kaptaniiimmmOynamaktan bu gün belimi ağrıtacak benim güzel takımım seviyorum sizi
Aile çok önemli burada.Ailem eşimi çok sevdi taniolardi zaten ben istediğim içinde oldu benim istemem önemli aslında ailemin değil karşı ciksalardi dahi evlenirdim
Hayirlisi ablam burdan tayin olunca düşünürüm belki şuan nau nauSonra unutursun dertlerini belki göze alırsın bilmiyorum kuzum. Çalıştığım için ben yapamadım.
Yolunda yolunda. Dün tartıda idare eder bir eksi vardı. Bugün ne olur bilmiyorum aslında dünkü menüm güzeldi sabah yulaf lapası akşam hamsi buğulama yedim salatayla yürüyüş yaptım ama anlamadım bugün aşırı şiş karnım wcye çıkmama rağmen inşallah en azından bir yarım kilo eksi geleyimHerşeyyy yolundamı kızllaaarrrrrrrr bakk blonde kırımızı takimı nediyoorrr sizi yeneceğinizi düşünüyolarr halbuki yanılıyoorrr benim aşiretlerimm ii kimse geçemezzzzz yarın tartı günü gönderin bomba tartılarınızzzzzıı
@Efenin_Annesi
s i d e l y a
@60kiloyum
@Nergis 35
@Cookiie
@Akrrep
@Ysmnondr
@askrhpozitif
@menekse_kokusu
Seni hayal kırıklığına uğratmamak için bunlar hep bizde seni seviyoruz kaptaniiimmm
Aile dağınıkti pek acmak istemiyorum bu konuyu tsklerAile çok önemli burada.