- 1 Aralık 2019
- 5.661
- 22.906
- 30
Yoğurt dök üstüne oda kızarır böyle missEvet
Birgün denemek lazım ama bana beşamel sos da yasak
Ana gibi yar bulunmaz konuştuk baya sarıldık canım annem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurt dök üstüne oda kızarır böyle missEvet
Birgün denemek lazım ama bana beşamel sos da yasak
Ana gibi yar bulunmaz konuştuk baya sarıldık canım annem
Ne burc len bu kardeşinÖnceden yerdim de şimdi yemeceğimi bildiği için sormuyor bile zaten illa ki ye huyu yoktur çocuğumun saygı duyar fikirlere
Bugünü guzel değerlendireceğini biliyorummmDün gece dışarıya çıktım ve kacamaksiz icge americano içtim sade sütte istemedim sisirmesin beni diye yarın sabah tartilmak için sabırsızlanıyorum 3 den sonra bisey yemedim. Yarın benim dış randevum var canlarım haberleşiriz inşallah Eki Görüntüle 3323714
AslanNe burc len bu kardeşin
Aa aslanlar böylemidirr anaaaa benim kardeşim de böyledirr amaa çok sakin terazi burcu bide
Çetelerin gücü adına54 ve 56 çok fark yok kuzum. Kankam olsun ne güzel.
HanimKelesimiGetir , @Nergis 35 , @gezegenfeza , ben yarenlik ederiz. cetemiz güçlenir.
Hala devam bende bir bırakırsam gene gelir,senin kilonda gayet güzel canısı tablodaki kilon demi.Ayy gerçekten mi abla.. bayılıyorum senin yorumlarına
Allah razı olsun canım
Ayy ne güzel kilo o öyle en son 2016 ocakta bu kilolardaydım
Her Aslan bir değil bizimkinin huyu böyleAa aslanlar böylemidirr anaaaa benim kardeşim de böyledirr amaa çok sakin terazi burcu bide
Günaydın canımGunaydin güzel ve fit hatunlar
Aile ile de alakalı canım benim erkek kardeşimde senin ki gibi çok süslüdür. O ona uydumu, bu şunla uyumlu olacak mı bakayım , o parfümler ,bakım ürünleri dolu dolu ve banyo yapıp ,saçını fön makinesiyle şekilli bir havaya sokmadan asla çıkmaz. Mutfaktada aynı bir mantarlı,kremalı tavuk yapıyor ooofff yani ama benim babam böyle hep böyleydi babamın salataları,kahvaltıları nasıl süslü ve lezzetti hazırlar görmeniz lazım ve babamda hala çıkarken banyosu arkasından kokular,kremler buram buram koka koka misss gibi çıkardı evden bence onu bizde örnek almışız.Her Aslan bir değil bizimkinin huyu böyle
Günaydınlar minnoşlarım
Günaydıııınnnnn... Çıtır ve fit hatunlar
Gunaydin güzel ve fit hatunlar
En güzel günaydınlar sizlerle olsun.Günaydın canım
Ebet canım yetiştirme tarzı ile alakalı :)Aile ile de alakalı canım benim erkek kardeşimde senin ki gibi çok süslüdür. O ona uydumu, bu şunla uyumlu olacak mı bakayım , o parfümler ,bakım ürünleri dolu dolu ve banyo yapıp ,saçını fön makinesiyle şekilli bir havaya sokmadan asla çıkmaz. Mutfaktada aynı bir mantarlı,kremalı tavuk yapıyor ooofff yani ama benim babam böyle hep böyleydi babamın salataları,kahvaltıları nasıl süslü ve lezzetti hazırlar görmeniz lazım ve babamda hala çıkarken banyosu arkasından kokular,kremler buram buram koka koka misss gibi çıkardı evden bence onu bizde örnek almışız.
Canım bugün ister bırak istersen kalorisi düşük gıdalar ekle. Salata veya çorba olur. Çok zorlama sağlık sıkıntısı yaşarsan çok üzülürüm.Keşke bende yoğurt yeseydim ya yoğurt bana çok iyi geliyordu Bu iş bende ters tepecek diye korkuyorum valla yaa tühhh bu bana göre değilmiş anladım bunu. Bana bugüne kadar denediklerimden en uygun detoks hurma ve patates detoksu olmuştu. Hurmayı çok yaptm zaten artk 1ay sonra falan detos yapacak olursam onda da mutlaka patates detoksu yapacağım. Benim bünyeye uyan bunlar net anladım yine .