- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.715
- 30
Heee abla sensin benim gibiii kızzz bende ablayım 1 erkek 1 kız geldinmi geç oldu heeeyyyyKardeşim erkek canım evet 2 kardeşiz siz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee abla sensin benim gibiii kızzz bende ablayım 1 erkek 1 kız geldinmi geç oldu heeeyyyyKardeşim erkek canım evet 2 kardeşiz siz ?
Evdeyim bizde de öyle abla olan ben bir kız bir erkekHeee abla sensin benim gibiii kızzz bende ablayım 1 erkek 1 kız geldinmi geç oldu heeeyyyy
Erkek kardesle avm falan cocuk daha dus almadan dışarı çikamayEvdeyim bizde de öyle abla olan ben bir kız bir erkek
O benden çok mu zayiflasinNe bakıyosun ona at iştee
Aabboovvv taş taş
Aaaa aslaa ablaaa vallaha ben ondanda tırsıyorum gelipşimdi bana bi lafı sokacakkO benden çok mu zayiflasin
Harika görünüyorsun maşallah
Kız benim kardeşim çok bakımlıdır her gün duş alır temiz giyinir hep kırışık ve kirli asla giymez kendi ütüsünü kendisi yapar. Çamaşırını yıkar asar benimkileri de yıkarErkek kardesle avm falan cocuk daha dus almadan dışarı çikamay
Teşekkür ederim ablacımHarika görünüyorsun maşallah
senin kadar olamasak da :)Aabboovvv taş taş
Oo kardeş gibi kardeş masallahhhKız benim kardeşim çok bakımlıdır her gün duş alır temiz giyinir hep kırışık ve kirli asla giymez kendi ütüsünü kendisi yapar. Çamaşırını yıkar asar benimkileri de yıkar
Hamarattır benim çocuğum :)) arada makarna bulgur pilavı falan da yapar :)Oo kardeş gibi kardeş masallahhh
Sende yersin falan1Hamarattır benim çocuğum :)) arada makarna bulgur pilavı falan da yapar :)
Önceden yerdim de şimdi yemeceğimi bildiği için sormuyor bile zaten illa ki ye huyu yoktur çocuğumun saygı duyar fikirlereSende yersin falan1
Kim onlar ahaa haaa ÖyleyimdirODa güzell canımm ya sana hersey guzelll taş gibiymişsin öyle diyolaaaaaa
Blonde atmaz ki
Tüühhh keşke 35 ve üstü olsaydı Evlenme teklif edecektim Afferim kardeşimize onu alan yaşadı . Hem hamarat ve bakımlı hem bide yakışıklıda maşallah maşallahKız benim kardeşim çok bakımlıdır her gün duş alır temiz giyinir hep kırışık ve kirli asla giymez kendi ütüsünü kendisi yapar. Çamaşırını yıkar asar benimkileri de yıkar
hahah görmüştürsün resmini instagram da yönetmen bir de ama maalesef yaşı küçük sana göreKim onlar ahaa haaa
Ay ne güldüümmmm
Tüühhh keşke 35 ve üstü olsaydı Evlenme teklif edecektim Afferim kardeşimize onu alan yaşadı . Hem hamarat ve bakımlı hem bide yakışıklıda maşallah maşallah
üst fazla değil sende. alt basen var. öyle olunca evet 81 göstermiyorsun. maşallah diyelim
Yanlış tarihte doğmuşuz , biz doğarken kaybetmişiz yapacak bir şey yok Allah sahibine bağışlasın onuhahah görmüştürsün resmini instagram da yönetmen bir de ama maalesef yaşı küçük sana göre