- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Duyan da şimdi başka yerde sanırDaha dün gibi burdaydım ablaa hiç ummazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyan da şimdi başka yerde sanırDaha dün gibi burdaydım ablaa hiç ummazdım
Yooo gayette haberim var ne münasebetDunyadan habersizz kara guzumm
İstiyordun işte geçen ay detoks içmiyorum hamileysem diyordun ne güzel Allah gönlüne göre verdiDaha dün gibi burdaydım ablaa hiç ummazdım
Evett icime doğmuş demekki kizİstiyordun işte geçen ay detoks içmiyorum hamileysem diyordun ne güzel Allah gönlüne göre verdi
Yooo gayette haberim var ne münasebet
Simdide peşini zi bırakmıyorummmDuyan da şimdi başka yerde sanır
Eşin nasıl mutlu mu şaşırdı mıEvett icime doğmuş demekki kiz
Şaşırdı ama hayırlısı olsun dediiEşin nasıl mutlu mu şaşırdı mı
Pirincsiz ve bulgursuzz anlarsın yaaa
Anavatan kan ağlamıyor işte ağlayamıyor
Niye kızzzz çok mı komiğim
Yooo gayette haberim var ne münasebet
Ay Akşam akşam iyi güldük heee...Simdide peşini zi bırakmıyorummm
Erkek hissediyorum ben yaŞaşırdı ama hayırlısı olsun dedii
Coğuda öyle diyor kuzum yaErkek hissediyorum ben ya
Ay Kız valla ben de ilk duyduğumdan beri erkek hissediyorumErkek hissediyorum ben ya
Hahahaha evetttt ugurlu geldim baahhhKız sen hamile kalmışın ya , biz de üç er beş er kilo verp duruyoz maşallah nazar mazar yok bunlar hep şımarıklıktan oluyor Kaprisli kız tripleri bunlar Allah bizi çeken adamlara sabır versin regle olduk mu intaharın eşiğine götürürüz adamı
Yani duyurmaz duymaz içime hep erkek doğdu çok merak ediyorum ne olacak sağlıklı olsunda tabii sanki yakın arkadaşımın hamilelik haberini almış gibi hissediyorumCoğuda öyle diyor kuzum ya
Temmuz gibi gelir bebe ondan sonra tekrar bekleriz buraya seni :)Herkes teöyle diyo kizzz aynen pembe bile giyiyo bebeler
Burası öyle hep yakın gibi görüyoruzz sanki yıllardır görüşüyoruzz çin takvimi bile erkek diyoYani duyurmaz duymaz içime hep erkek doğdu çok merak ediyorum ne olacak sağlıklı olsunda tabii sanki yakın arkadaşımın hamilelik haberini almış gibi hissediyorum
Sen ne hissediyorsun peki ? İçine doğar belki anasın yaBurası öyle hep yakın gibi görüyoruzz sanki yıllardır görüşüyoruzz çin takvimi bile erkek diyo
Yok kuzumm 26 haziran gözüküyor ama sezaryen olduğum için daha erken olur belli değil simdilik böylee son ayalrda belli olur ozaman değişirimTemmuz gibi gelir bebe ondan sonra tekrar bekleriz buraya seni :)
Banada erkek gibi acaba istediğimdenmi bilmiyorum da iste bakalımmSen ne hissediyorsun peki ? İçine doğar belki anasın ya
O zman diyeti sıkı tutta doğuma kadar zayıf ol bariYani duyurmaz duymaz içime hep erkek doğdu çok merak ediyorum ne olacak sağlıklı olsunda tabii sanki yakın arkadaşımın hamilelik haberini almış gibi hissediyorum