- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
Tamam o zaman Ağustos başı gibi kırkın çıkmış olur beklerizYok kuzumm 26 haziran gözüküyor ama sezaryen olduğum için daha erken olur belli değil simdilik böylee son ayalrda belli olur ozaman değişirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman Ağustos başı gibi kırkın çıkmış olur beklerizYok kuzumm 26 haziran gözüküyor ama sezaryen olduğum için daha erken olur belli değil simdilik böylee son ayalrda belli olur ozaman değişirim
kurnaz rakip kokusu aliyoringgggÇarpılcam güldürme Tövbe Estafurullah
Kız dur sabaha ne acelen var Güzel güzel Cuma tartı bildirimi sonrası Cumartesi falan işe yarasın işte
Kız bir Ağustosta hala diyettemiyiz haberim yokTamam o zaman Ağustos başı gibi kırkın çıkmış olur bekleriz
Sen bensin sen devam et benim yerimde diyor54 ve 56 çok fark yok kuzum. Kankam olsun ne güzel.
@HanimKelesimiGetir , @Nergis 35 , gezegenfeza , ben yarenlik ederiz. cetemiz güçlenir.
Hahahaha temmuzada kardeşimin nişanı var vayyy ben ne poh yiyecemmmTamam o zaman Ağustos başı gibi kırkın çıkmış olur bekleriz
Almamak iÇin mecburen de senin diyete miyete ihtiyacın yok gördüğüm kadarıyla taş gibi hatunsunKız bir Ağustosta hala diyettemiyiz haberim yok
2 ay daha sabredeydin bebeyi yapmaya en azından hamile kıyafetiyle giderdinHahahaha temmuzada kardeşimin nişanı var vayyy ben ne poh yiyecemmm
Gördünmü totosu nasıl totosuAlmamak iÇin mecburen de senin diyete miyete ihtiyacın yok gördüğüm kadarıyla taş gibi hatunsun
Ahahah alemsin yaGördünmü totosu nasıl totosu
Aaaa hiç olur mu yok yok ben senin için şeettim di de... hani acele işe şeytan karışır falan diye Cuma tartı olduğu aklıma bile gelmemişkurnaz rakip kokusu aliyoringggg
Ayy vallahii ona sey ettim biliyomusun buay hic öyle planlı etmedik hatta 3 aylar önceden basladım tutsun diyede doğurup 2 3 aylıkken giderim enazından diye istesem olmuyo cidden istemeden oldu2 ay daha sabredeydin bebeyi yapmaya en azından hamile kıyafetiyle giderdin
NeresunnBen yine bu akşm da evde değilim babam diyecek yüzünü zor görüyorum
nasip işiAyy vallahii ona sey ettim biliyomusun buay hic öyle planlı etmedik hatta 3 aylar önceden basladım tutsun diyede doğurup 2 3 aylıkken giderim enazından diye istesem olmuyo cidden istemeden oldu
Kardeşimi bekliyorum yine dışarıdaNeresunn
Takıma bişey mi okusak, nazara geldik sankiBenim de canım sıkkın Bitanem...
Başımı alıp gidesim var . Nikah basamam blonde ambition yenmem lazım bu hafta
İki kişilik çalışman gerekiyor o zamanSen bensin sen devam et benim yerimde diyor
O kadar haklısın kiKız sanki 1 yıl yiycez ha... Ne olacak 2 gün aynı şeyi yesek millet yemek bulamıyor çoluk cocuk aç duruyor. Bak savaşda sivillerin vurulma oranıyla şuan oluşan tabloda 15dakikada 1 çocuk ölümü gerçekleşiyormuş şu mesajı yazarken bile kaç cocuk öldü. Toplu çocuk ölümlerinden kurtarabildikleride yüksek ihtimal açlıktan ölecekmiş. Bölgeye gıda girişi,sivile yardımda izin verilmiyor yani kıtlık bekliyor kurtulabilenide. Çoluk çocuk yaşayıp ölecekleri belirsiz halde aç ve susuz beklerken. Ben bu hafta yaptığım hiç bir detoksu az yada sıkıcı bulamıyorum. Keşke herkesin şu yumurtayı yiyecek şansı olsaydı.
Okuyalım tatlım. Okudum . Allah bizi bütün gözlerden korusun .Takıma bişey mi okusak, nazara geldik sanki
Amin ablacımOkuyalım tatlım. Okudum . Allah bizi bütün gözlerden korusun .
Çok şükür bitanem Sen bir ara karar almıştın hamile kalabilirim bundan sonra daha esnek diyet yapacağım diye. Kolay yoldan geldi bu yüzden çok sevindim.Daha dün gibi burdaydım ablaa hiç ummazdım