- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.988
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy oy şu güzelliğe bakin Kabak bunun neresinde
Valla gitmedi kaptan hala şişim umarim cuma çok cikmamAkşam bir kase yoğurdun içine salatalık doğra ye kuzum ( susuz cacık gibi) kalorisizdir , tok tutar, bağırsaklarınıda çalıştîŕp wc ye çıkartıp menünü güzel dengeler ❤ Çok iyi gidiyorsun.
Şimdi yersen geceye uyumaya daha çooooookkkkk... var. 18den önce yersem ben dayanamam çünkü uyku problemim düzelmedi 02ye kadar ayaktayım ondan arası anormal uzun olur canım. Ama açııımmmPimi çekilmiş bombayiz hepsi açlıktan
Tatlım ne zaman yiyelim yimirtalarimizi
Sürekli sorup duruyorsunuz ne yaptın ne yedin ne içtin diye evet doğru evet evet doğru aslında biliyorsunuz ama bendende duyun istedim evet doğru kg veriyorum kork bloo Tarkan usulü giriş yapım dedimYok kız pazartesi tartîda sen bende 100grm fazla vermiştin zaten bende hurmanın arkısndan olduğu için bugün az gider, senden çok gider bence sen beni geçebilirsin yada başa başda olabiliriz ama içimden bir ses sanki Efenin_Annesi gizli gizli bizi geçecek diyor
Alt tabanında üstü kıymalı yine üstüne kabak dizdim abla yine kıymalı harç en üstteki besamel sosOy oy şu güzelliğe bakin Kabak bunun neresinde
Onu araya kabak yedim diyebilmek için koymuşlarOy oy şu güzelliğe bakin Kabak bunun neresinde
Bir salata mi eklesen yumurtanın yanına. En azından kalorisi yok. Sen tamam dersen ben de eklerim.Şimdi yersen geceye uyumaya daha çooooookkkkk... var. 18den önce yersem ben dayanamam çünkü uyku problemim düzelmedi 02ye kadar ayaktayım ondan arası anormal uzun olur canım. Ama açııımmm
Beb her detoksumda hep tokum, zaten işthm yok ondan rahat gidiyor vs. Diyordum ama ilk kez böyle oldum ya baya kötü oldum bu 2 öğün olduğu için beni zorladı valla Ay yok ben bunun üstüne artık 1 ay tamamım . Yarınıda kazasız belasız kapatayım da daha 1 ay bana detoks metoks yok artık tamam bitmiştir.
Kabağa havalı bir isim kattık susOnu araya kabak yedim diyebilmek için koymuşlar
Tarkan usulü cümlesine gelene kadar döktüğüm soğuk terler pekiSürekli sorup duruyorsunuz ne yaptın ne yedin ne içtin diye evet doğru evet evet doğru aslında biliyorsunuz ama bendende duyun istedim evet doğru kg veriyorum kork bloo Tarkan usulü giriş yapım dedim
Alt tabanında üstü kıymalı yine üstüne kabak dizdim abla yine kıymalı harç en üstteki besamel sos
Ohoo blonde ile geçeceksiniz biziBir salata mi eklesen yumurtanın yanına. En azından kalorisi yok. Sen tamam dersen ben de eklerim.
Bu saatlerde ikinci ogunumu yediğim için otomatik acikiyorum. Yumurtaları koydum makineye. Erken yatarım napim...
Yulaf ya da tam buğday unundan yapabilirsin Elhan abla unuTarkan usulü cümlesine gelene kadar döktüğüm soğuk terler peki
Afiyet olsun canım Beşamel sos olmasa olmazdı o benim için sıkıntı. Onun yerine ne yapabilirim onu düşünüyorum.
Ayyy harikasın tatlım yulaf unu ile yapabilirim evet. Gel seni bir öpeceğim kurtuluşun yokYulaf ya da tam buğday unundan yapabilirsin Elhan abla unu
Püüüühhhh... sana hain evlat Koynumda yılan beslemişim Sen bana artıyla gel , Millete giderken koşu bandını alda git püü hainBugun koşu bandı aldim kızlar 1 haftaya gelir tahminimce beni alan kaptanlar yaşadı diyim
Undan hafif olur evet ama o da un hükmünde kuzum yulaf unu iyiYa da sütü nişasta ile koyultabilirsen beşamel sos iÇin Elhan abla
yoğurt dök ablaTarkan usulü cümlesine gelene kadar döktüğüm soğuk terler peki
Afiyet olsun canım Beşamel sos olmasa olmazdı o benim için sıkıntı. Onun yerine ne yapabilirim onu düşünüyorum.
Ayyy harikasın tatlım yulaf unu ile yapabilirim evet. Gel seni bir öpeceğim kurtuluşun yok
Undan hafif olur evet ama o da un hükmünde kuzum yulaf unu iyi
Annen de sağlıklı besleniyor sankiBunuda 12.30 gibi içtim atmayı unutmayım Elhan Jou 1 bardak kefir 1 küçük cennet hurması 5 adet findikla yaptigim smoothe
Abkacim farkinda misin annemdeyim ama kacamak 0
Eki Görüntüle 3323430