- 16 Mart 2008
- 45.450
- 220.838
İkisini de denedim canım.Bi kase sade 114 kalori abla ondan sade yedim aslında insallahh eksi gelirimm hahaha niye öyle dedinki ablaa bulgur aslında diyette geçiyo pirinc geçmiyor bulgurda şeker olmadığı için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisini de denedim canım.Bi kase sade 114 kalori abla ondan sade yedim aslında insallahh eksi gelirimm hahaha niye öyle dedinki ablaa bulgur aslında diyette geçiyo pirinc geçmiyor bulgurda şeker olmadığı için
Yaaaaa herkese aynı olmuyo ozaman galiba porsiyonu fazla yediysen o ayrıİkisini de denedim canım.
Afiyet olsun canım. Çok güzel. Bu saatten sonra kavun yemesen daha iyi bence illa canın çekecekse 1 Çatal ye canım. Kavun, karpuz diyette önerilmiyor şeker oranları yüksektir bide akşam oldu.Elhan blonde ambition
22 Ekim 2023
sabah yok
öğlen 13.00
sucuklu biberli omlet
peynir, 5 zeytin, 1 tk bal
söğüş salata
2 dilim ekşimaya karakılçık tbe
ara
2 tb çekirdekli galeta (ev yapımı)
peynir, 1 taze incir
akşam 19.15
2 yk kıymalı yeşil domates yemeği
1 parça tavuk kemiksiz baget
3 yk basmati pilavı
3 yk yoğurtlu kırmızı lahana, 1-2 çatal turşu, yeşil biber
az sonra tarçınlı kavun yerim az
Nasıl bişeyAy şu biker tartlar çok hoşuma gidiyor çok seksi görünüyor gözüme ama maalesef basenlerim olduğu iÇin bende aşağıdan yukarı sıkılmış diş macunu kabı gibi duruyor 65 olursam alacağım kendime bir tane
İyi ki bu hafta rakip değilizBen menümü yazayım kızlar günü kapatıyorum malum yarın pazartesi
Kahvaltı
3 çatal patates kızartması
1 biber kızartması
1 dilim ekmek
1 kaşık yağda yumurta
1 bardak çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
4 hurma+2 kuru kayısı+1incir doğrayıp
3 yemek kaşığı yoğurtla karıştırıp yedim.
Ara öğünde de
1 fincan kayısı çayı ile şeker pancarı alırım bir dilim.
Bugün erken yatmayı planlıyorum inşallah yapabilirim.
Elhan blonde ambition
@Hayalkuran
TamamKızlar menüler nerde hadi yazmaya başlayın
Bir porsiyon dediğin bir tabak sanırım. En az beş kaşık .Yaaaaa herkese aynı olmuyo ozaman galiba porsiyonu fazla yediysen o ayrı
Hee öylemi oluyo anladım ablammBir porsiyon dediğin bir tabak sanırım. En az beş kaşık .
Kısa şort gibi olan taytlardan ablaNasıl bişey
Ooooyyyyy benim rakip çok dişli çıktıTamam
22 Ekim
12.00 Omlet, marul , domates, salatalik, peynir
14.00 Kahve
17.00 Kereviz+ havuc tarator
18.00 Yarım tarçınlı muz
İki litre su
Aminnnn canım sagolasin yarın dediğin gibi yapcam sıfır karbonhidrat ve bol sporrAfiyet olsun canım. Allah ibadetini duanı kabul etsin. Bayagi karbonhidrat yüklemesi yapmışsın. Pazartesi sıfır karbonhidrat alarak devam et tatlım.
Sabah +600 dü tatlım.Ooooyyyyy benim rakip çok dişli çıktı
Böyle menülerle geleceksin o + muhteşem bir eksiye dönüşür merak etmeSabah +600 dü tatlım.
Rakibin haftaya 1-0 yenik başlıyor gibi. Kararlıyım düzelteceğim.
Tatlım bu konuda ısrarcı değilim sadece bulgur yiyen birisinin ertesi gün tartıda nasıl bir oynama olduğunu -/ + takip etmesini istiyorum. Bir hafta sonra da olabilir.Hee öylemi oluyo anladım ablamm
İlk hedefim seni nakavt etmekBöyle menülerle geleceksin o + muhteşem bir eksiye dönüşür merak etme
Çok güzel canım Afiyet olsun.kahvaltı
2 yumurtadan bol peynirli, biber salçalı, susam, çörekotu, yeşil soğan kurusuyla omlet
Domates, salatalık
Fındıklı, kakaolu tahinli karışım( 2, 3 çay kaşığı)
Akşam
Somon
Çoban salata
Tahinli karışım
3 kupa kahve
1,5 lt. Su
1 kupa apaform
Elhan blonde ambition
Ysmnondr
Ben de dün yedim ya, aslında çok azdı, sabah kalktım ki elim, yüzüm şişmiş.Tatlım bu konuda ısrarcı değilim sadece bulgur yiyen birisinin ertesi gün tartıda nasıl bir oynama olduğunu -/ + takip etmesini istiyorum. Bir hafta sonra da olabilir.
Bunu bulguru çok seven bir Antepli olarak söylüyorum. Domatesli , tereyağlı bulgur pilavı ile bir ömür yaşayabilirim. Şunu biliyorum ki iki kaşıktan fazla bulgur pilavı yediysem ertesi günü ya artidayim ya da sabit.
Hala wc yokÇok güzel canım Afiyet olsun.