- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
En azından temiz beslendim blonde ambition ondan yana tesellim :) tatlı krizine girmeden aşarsam şu regl dönemini süper olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir an önce test yap canım hem bizi de merakta bırakma hemde ona göre sporuna diyete devam edersinTeşekkür ederimm kuzum dogru diyorsunuzzz yaa hareketsizim bide ip atlamıştım çoktan bebe varmı yokmu bilmiyorum yarın test edeyim çıksın aradan bazen boyle geç olabilirimm haziransan beri düzenli oluyorum o ayrı ama ondan öncelerdi 40 gün bile geçiyorduondan süphe edemedim biyandan
Hissedersin canım his varmiTeşekkür ederimm kuzum dogru diyorsunuzzz yaa hareketsizim bide ip atlamıştım çoktan bebe varmı yokmu bilmiyorum yarın test edeyim çıksın aradan bazen boyle geç olabilirimm haziransan beri düzenli oluyorum o ayrı ama ondan öncelerdi 40 gün bile geçiyorduondan süphe edemedim biyandan
Canım kadın doğuma gitmekle uğraşamazsan diye dedim zaten. Sağlık ocağı hemen yakında olup iki dakika kan alabilir kolayca öğreniliyor öyle. Yoksa zaten kadın doğuma randevu alınıp ultrasona gireceksen oda görünür tabi ki.Canım tek gitsem kızıkamı eve bırakamam eşim uyuyo test ettiğimde doktora gittigimde öğrendim ultrasonda kan bile vermemiştim ki
Maşallah benim takıma yaaa ballarım benim yine çok güzel menü tam çiçek çiçekBugunki menum
Sabah 12.00
3 çatal melemen
3 4 adet zeytin
Kk kadar peynir
1 dlm ekmek
Ara öğün 15.00
2si 1 arada
3 adet ceviz
Akşam 18.30
4 yk mercimek
1 dlm ekmek
1 Kase cacık
Akşamı ekmeksiz geçirmek istiyordum ama aç hissettim maalesef yedim
@Elhan
blonde ambition
Ahaaa haaaaa tabi tabi... yedin ya kendin ondan şimdi kelin ilacı olsa başına sürerdi diyorsunPazar gunü böyle geliyor başımızaaa
Yok kizzz o nerden çıktıJou göçmenlik var mı canım sizde ?
Tedaviyle ilgili birşey değil o zaten canım.Heee tamam kuzumm ozamann yavaslatıyosa odur zaten tedaviyede daha var nasılsa
Anladım canımmCanım kadın doğuma gitmekle uğraşamazsan diye dedim zaten. Sağlık ocağı hemen yakında olup iki dakika kan alabilir kolayca öğreniliyor öyle. Yoksa zaten kadın doğuma randevu alınıp ultrasona gireceksen oda görünür tabi ki.
Ama en yakın zamanda sağlık acağına gidip kan değerlerine baktır canım her açıdan değerlerine bakılıp gerekli takviyeleri almalısın ve folik asit mutlaka hemen başlamalısın. Hamilelik planlandığı an folik asit başlanmalı.
Çok fenasın yaMaşallah benim takıma yaaa ballarım benim yine çok güzel menü tam çiçek çiçek
Ahaaa haaaaa tabi tabi... yedin ya kendin ondan şimdi kelin ilacı olsa başına sürerdi diyorsun
Hissetmiyorum ilkine hissetmiştimmHissedersin canım his varmi
Anladım canım ondan dedimTedaviyle ilgili birşey değil o zaten canım.
Sağlıkocagıda yakın değil amann kızlarrr iyice konustukca kafam birmilyon olduBir an önce test yap canım hem bizi de merakta bırakma hemde ona göre sporuna diyete devam edersin
Yok kizzz o nerden çıktı
Hahaha hiç olmadı evde bir test yap yarın :) Genelde göçmenler çok kullanır edeyim katayım cümlelerini de ondan sordum :)Sağlıkocagıda yakın değil amann kızlarrr iyice konustukca kafam birmilyon oldu
Hem bulgur hem pohaça akşam akşam şimdi senle ben bir güzel uğraşırdımda özel durumundan kıyamıyorumAnladım canımm
Çok fenasın ya
Aaa bilmiyordum yok değilim kuzum nese ya kapatalım canlarr konuyu çok düşünüyorum sonra düşünmekten yoruldum bundan sonrasını bana bırakın looHahaha hiç olmadı evde bir test yap yarın :) Genelde göçmenler çok kullanır edeyim katayım cümlelerini de ondan sordum :)
Abooo bittim ozaman iste kocam yüzünden olacağı akşam oldu sabah çok iyiydimHem bulgur hem pohaça akşam akşam şimdi senle ben bir güzel uğraşırdımda özel durumundan kıyamıyorum da netleşsin hamiş değilsen asıl o zaman uğraşırım senle
Belki yoktur ozaman kuzum hiss en önemli şey kana gidemiyorsan erken gebelik testi alabilirsin garanti olsun diyeHissetmiyorum ilkine hissetmiştimm
Gerçekten akşam olmasa menü inanılmaz iyiymiş ama neyse ki akşam menün beni kurtardıAbooo bittim ozaman iste kocam yüzünden olacağı akşam oldu sabah çok iyiydim
Sagol kuzum moral içinBelki yoktur ozaman kuzum hiss en önemli şey kana gidemiyorsan erken gebelik testi alabilirsin garanti olsun diye
Dalgamı geçiyon lenGerçekten akşam olmasa menü inanılmaz iyiymiş ama neyse ki akşam menün beni kurtardı