Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Eki Görüntüle 3321521
72.1 kiloluk bir Elhan bırakıyorum.
Wwooooo huuuu ...
Gözümüz gönlümüz açılmıştır
Nornaldir bugün için
En güzeli abla

Yaaaa cok tatlilarr ya bende kızım büyüyünce alcam böyle öğreticem bende çok sürmüşlüğüm var bide
❤❤ Aaayyy darısı başına joucum Geçen konuştuğumuzda da dedim ya arkadaş gibi olmaya başladık diye artık en rahat zamanları şuan o kadar tatlı, o kadar rahat ki bence anneliğinin keyfinin sürüldüğü yaşlar tam ilk okul yaşları. Darısı güzel kızınla senin başına
Canım baklava hariç mükemmelsin ama o baklava beni üzdü insan onu bulmuşken nasıl 1 dilim yer dedim neden böyle yapıyorsun yazık değil mi sana yaaaa koy bir büyük porsiyon şöyle doya doya yeee oohhh çayla ne güzel olur şimdi
Bi bilsem herkes koruyamıyor işte mide genisleyip eski halini alıyor

Masalahhh kaptanım 72 lik durmuyorsun

Oyyy Masalahhh geleceğimiz gençlere
Evet Bostanlının yeni gençliği
Sen de benim gibi İzmirdeydin dimi canım doğru mu hatırlıyorum ?
Çok güzel menü canım maşallah
Canım şu tahin pekmezli ekmeklerin ve Çeyrek ekmeğe doldurulan patatesin olmasa Muhteşem menü diyecektim o kadar güzel ❤ hadi tahin pekmez hafta sonudur , sağlıklı tatlı ihtiyacını karşılamadır , sürdüğün ekmeklerde günlük kalori hakkındır ondan haftasonu için onlarada direk okeyim zaten ama şu patatesi çeyrek ekmeye koymasan süper kuzu. Ekmeğin neydi bilmiyorum ama tambuğday, tam tahıl, çavdar yada yulaf kullan onlarıda ince dilimlerden. Patates hem karbonhidrat, hem nişastadır bilgin olsun.

Evet yazar hanıma ilk mesajda onu yazmıştım bende beynini sağlıksız gıdaları ömür boyu vereceğine ikna edip öyle ameliyat olmalıydı diye. Bunu yapanlar sadece geri başlamayıp hayatında inanılmaz değişim yaratıyor. Sigara içinde , madde içinde hepsi için böyle malesef tadavi ile bırakan kurtulan kişi psikolojik olarak bir daha kullanmamaya hazır değilse geri başlıycak . Bu alkol bağımlısı olsun yemek bağımlısı olsun ... hepsinde böyle malesef .

Vayyy kaptanımm nasıl bi motive etmekk bu sen beni iyice gaza getiriyosun hee alırım bak elemaninı

Menüm

12:30
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin 19 adet
Domates salatalık süsbiberi

18:00
2 kaşık menemen
2 porsiyon kısır
Marul süsbiberi

30 dk yürüyüş

Elhan Jou
O porsiyon kısırdan aynı öyle bol turşu ile Jou ya da yolla yesin yazık üstüne de bir porsiyon baklava yerse çok mutlu olucam

Bu nasıl güzel bir menü Canım Filizim yaaa
Ha ha haa yerim o taklı suratı
Ya ne güldüm ahahaha Allah iyiliğini versin
Karşı takım altın günü yapmış galiba
baklavalar, kekler, kısırlar ne güzel ooohhh oohhh...

21 ekim 2023 cumartesi

10.30
Sade Türk kahvesi

12.10

Yarım omlet
Peynir
Zeytin
Domates - biber
4-5 yk melemen
3 dilim sucuk
Bir ısırık simit
Şekersiz çay

16.40
Sade filtre kahve
Bir tane şeftali üzerine 1 tatlı kaşığı kakaolu fıstık ezmesi ( ezme şekersiz )

19.30
Bir kepçe mercimek çorbası
6 adet airfreyde kızarmış kanat- but
2 kaşık börülce salatası

Ara öğün sonra belki
Biraz karışık kuruyemiş ile çay içerim dizi izlerken.
Çay kesin içerim gerçi de

Su:2.5 lt muhtemelen 3/3.5 lt olur

blonde ambition Elhan

Canım harika atlatmşsın hafta sonunu ❤ pohaçanın adedi yazmıyor ama o 1 taneyse seni ayakta alkışlıyorum. ara öğünü dediğin gibi önümüzde ki günler azaltırsın. Harika gidiyorsun.
Vayyy kaptanımm nasıl bi motive etmekk bu sen beni iyice gaza getiriyosun hee alırım bak elemaninı
Aahaaa haaa vermem kiii banane banane
Baktım 2 porsiyon kısır yemiş sende muhteşem işareti koymuşsun madem, 2 porsiyonda sana yollasın dedim daha muhteşem olur
Huhuuvvvv gelsin sonra 1kg
Tanrım görüyorsun ben demedim kendi diyor .
Amin dememek olmazdı.

Aslinda yemeyecektim ama kizima yaptim artınca dayanamadım ama bir daha olmaz umarim

Hosgeldin canim aradi gözler seni hadi gel artık 2024 de fit vücutlarına girelim
Oyy inşallah bu hafta hazır nazır geleyim.
İşten çok yorgun dönüyorum. Eşim istersen spor merkezine kayıt ol dedi ama ben mutfakta zaman harcamaya bile halim kalmıyor. Ama dışarı cikilmadanda hareket edecek gibi görünmüyorum. Bakalım yok demek istemiyorum. En azından kendime özel zamanım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…