- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Eli böğründe nedir?Ekmeğe mesafeli ol kuzu. Bizim oranın eli böğründeyi yaparsan yandık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eli böğründe nedir?Ekmeğe mesafeli ol kuzu. Bizim oranın eli böğründeyi yaparsan yandık.
Çok geçmiş olsun canımçok teşekkür ederim. ben de vitamin içiyorum ve boğaz spreyi kullanıyorum. adaçayı limon falan.
ciğere inerse önemli tabi. boğazı tuzlu sirkeli suyla bol bol gargara yapmak lazım.
bizim komşumuzun da anneli kızlı bir tanıdıkları covidden hastaneye yatmışlardı geçen hafta. ciğere inmiş ve CRP çok yüksek falan
Alışırsın alışırızValla doğru kim kimin takımında. Her hafta değişince alışmak iki günümüzü alıyor
Bu hafta bende azimliyim canikomSiboştan korkman lazımama sen azimlisin yaparsın
Hadi bakalım kork benden o zamanSeve seve rakip olurum seninle
Ya dışarıda da hava çok sert.Dışarı çıkmıyor diye
Dışarı çıksa temiz hava güneş ve de faydalı mikroplar var.
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi ile şifa versin.
kiz korkutma rakibemiSiboştan korkman lazımama sen azimlisin yaparsın
Evet canım grip öksürük.Neyi var canım? Gripler mi?
Şaşırdı da bana da +200 kaldıO zaman görev tamamlandı. Şaşırmış vücudu
Bir yemek canım etli. Fırına verilen . Kahramanmaraş'ta çok yapılırEli böğründe nedir?
Alışırlar. Alistılar.Alışırsın alışırız
Sen korktun mu bakiiiimmBu hafta bende azimliyim canikom
Pazar arabasını aldık ama.elimizde de kaldı 2 araba gitmedik düşünemedim o kadar alacağını neyse kahve ve soda ıyi geldi teşekkür ederim canım yoksa arabasız gitmem pazaraHareketliligine bayılıyorum senin. Kollarına dikkat kaslar zarar görmesin. Elinde tasimana üzüldüm canım. Pazar arabasina koysaydin keşke. Yine yürürdün.
Korkutma gözümü yavHadi bakalım kork benden o zaman
Hamaratlik işte bu bende tavuklarimi terbiye yaptım beklerken giriyorum kopulmuyor buradanKarniyariklik patlıcan almıştık. Kızartıyoruz derin dondurucuya atmalik. Hem buraya girip okuyorum hem iş yapıyorum. Çok yönlü birisiyimbu arada akşama da yemek yapıyorum ayrica
Kolay gelsin. Bende baya koydum karnıyarıklık buzlugaKarniyariklik patlıcan almıştık. Kızartıyoruz derin dondurucuya atmalik. Hem buraya girip okuyorum hem iş yapıyorum. Çok yönlü birisiyimbu arada akşama da yemek yapıyorum ayrica
E daha ne olsun o haldeDuraklamak için erken, en az 6 hafta durmadan giderdi bende
Yaklaşık 1 haftadır kabızlık var, lenfödemi saymadım bile
Kesinlikle katılıyorumBence bikaç gün sabret, doğal şeylere yönel, uzarsa ilaç desteği alırsın
Alerjik o zaman.Epeydir bu şekilde canım hatta bir antibiyotik de bitirdik ama geçmedi. Ciğerler temiz çıktı.a kötü öksürüyor
Afiyet olsun canımKuru kayısı eşliğinde türk kahvem
Mavi takım başladı zirveye doğruMerhabaaaa güzelliklerrrr buhafta herşey çokgüzel olcaakkk beni yanıltmayacağınızı adım gibi eminimm sağlıklı beslenelimm az tüketelim sizler benim için çok değerlisinizz hepiniz öylesinizz kaptan olmasamda hepiniz ayrı ayrı seviyorumm okadar iyisinizkii burda olduğum için sizlerle çok şanslıyımmbuhafta azminize şüphem yokk herşey çokgüzel olacakk gitsin kiloşlar gelsin fitlerr
MAVİ TAKIM a hoşgelddiinniiizzzzz
@Efenin_Annesi
@s i d e l y a
Hayalkuran
Nergis 35
@Cookiie
Ellssa
@Ysmnondr
@askrhpozitif
@menekse_kokusu
KorkmasınnnHadi bakalım kork benden o zaman
Ya dışarıda da hava çok sert.
kiz korkutma rakibemi
Evet canım grip öksürük.
Şaşırdı da bana da +200 kaldı
Bir yemek canım etli. Fırına verilen . Kahramanmaraş'ta çok yapılır
Alışırlar. Alistılar.
Sen korktun mu bakiiiimm
E daha ne olsun o halde
Kesinlikle katılıyorum
Alerjik o zaman.
Afiyet olsun canım
Mavi takım başladı zirveye doğru
Ahaaaaa benim aşiretimm budurrrBu hafta bende azimliyim canikom
İşte benim hırslı rakibim 60'lara böyle bir iradeyle geliniyor tabi ❤Bende kocama yapcam peynirli poğaça ama yemeyecem bosuna plates etmedim bugün
mesela tatlı krizindede bitter yenilecekse , bir minik kareyi koparıp onu damağına yapıştırıyorsun sonra yavaş yavaş yavaş şeker emer gibi o damakta durarak hafif hafof emiyorsun o kadar uzun sürede ağızda kalıp enlmilince beyinde 1 paket çikolata yemişsin gibi doyum yapar ben size aklıma geldikçe böyle minik notlar veriyim seni alamadım ama olsun .Aaa sevdim
Günaydın sevdim bu kelimeyi yarım pogacayi minik minik ısırarak yemek mantikli
Az kaldı resmen yaa şaka gibi geliyo bana biliyomusunn asla başaramazdımİşte benim hırslı rakibim 60'lara böyle bir iradeyle geliniyor tabi ❤
mesela tatlı krizindede bitter yenilecekse , bir minik kareyi koparıp onu damağına yapıştırıyorsun sonra yavaş yavaş yavaş şeker emer gibi o damakta durarak hafif hafof emiyorsun o kadar uzun sürede ağızda kalıp enlmilince beyinde 1 paket çikolata yemişsin gibi doyum yapar ben size aklıma geldikçe böyle minik notlar veriyim seni alamadım ama olsun .
Teşekkürler canım sagolasin severim böyle bilmediğim bir şeyi öğrenmekİşte benim hırslı rakibim 60'lara böyle bir iradeyle geliniyor tabi ❤
mesela tatlı krizindede bitter yenilecekse , bir minik kareyi koparıp onu damağına yapıştırıyorsun sonra yavaş yavaş yavaş şeker emer gibi o damakta durarak hafif hafof emiyorsun o kadar uzun sürede ağızda kalıp enlmilince beyinde 1 paket çikolata yemişsin gibi doyum yapar ben size aklıma geldikçe böyle minik notlar veriyim seni alamadım ama olsun .
Vay bee daha 2 hafta önce 80 llerde cebeleşiyordumCanım 70lerde Akrep ve hayal var ama aslında
@sonundaoldu Aktif olacaksa o 72 kiloydu ama yedeklerde olduğu için yarışmak istermi bu hafta menüsüne dikkat edecek mi onu bilmiyorum . Edecekse harika olur senin için.
Sıralama sonrası izin gelmşHayırlı yolculuklar dilerim canım. Ne güzel bir ziyaret. Baklavayla sınırlı kalmasın . Katmer , lahmacun, nohut dürümü, ciğer mutlaka denemelisin. İstersen bu hafta izinli yazayım. Cuma günü başlarsın.
Hayırlısı olsunBenim yerime de gez canım Antep'i. Güya ara tatilde gidecektik. Seminerleri yüzyüze yaptılar. O da kaldı. Kesinleşti gitmeyecegimiz
Kırmızı takımda isen; canınmı çeksin yiceksin tabi üç beş üç beş.şimdilik asayiş berkemal. ama mutfakta peynirli poğaçalar da beni bekliyor
HarikasınBende kocama yapcam peynirli poğaça ama yemeyecem bosuna plates etmedim bugün
Korkma korkma. Tatlı tatlı atisirizKorkutma gözümü yav
Valla o arada nevresimleri de yıkadım. Geçirdim bile.Hamaratlik işte bu bende tavuklarimi terbiye yaptım beklerken giriyorum kopulmuyor buradan
Ya üç yemeklik koydum şimdilik.benim dediğim patlicanlardan buldukça koyacağım artık yavaş yavaş acelem yok fasulye işi bitti ya. Gerisi kolay.Kolay gelsin. Bende baya koydum karnıyarıklık buzluga
Valla kuzum o da ayrı meseleE daha ne olsun o halde
Kesinlikle katılıyorum
Alerjik o zaman.
Afiyet olsun canım
Mavi takım başladı zirveye doğru
Azıcık korkalim diyelim o zamanKorkmasınnn