- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Işığı kapatıp gidiyoruz bacılar
Kadın gibi kadınız beeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işığı kapatıp gidiyoruz bacılar
Regl oldunmuAy hiç sorma aynısını yasiyorum
Tatlım doğru hatırlıyorsam sen bu hafta regle idin ondan normal böyle olman . Geçici bir süreç bu.Vallaha bi bakıyorum 500gram indim bi bakıyorum 300gram cikmışım iniş çıkış lardayım buhafta bana da +
Benim de şu günler de ekmek dlm sayım biraz kaçtı malesef ya özellikle de bu gün ...Yarını ekmeksiz gecircem abla bugün 1 dlm ile gecistirdim
Hala olamadımm cano yaa olurum dedim ama yok hibiskus çayda alamadım söktürürdüTatlım doğru hatırlıyorsam sen bu hafta regle idin ondan normal böyle olman . Geçici bir süreç bu.
Benim de şu günler de ekmek dlm sayım biraz kaçtı malesef ya özellikle de bu gün ...
Ben de yarın hiç ekmek yememeye çalışıcam
Kekik çayı mis gibi söktürüyor canım demle ılınsın iç. Bildiğimiz yemeklere atılan kekikHala olamadımm cano yaa olurum dedim ama yok hibiskus çayda alamadım söktürürdü
Ben bi kan sulandırıcı çaktım söküldüHala olamadımm cano yaa olurum dedim ama yok hibiskus çayda alamadım söktürürdü
Biliyorum hicte gelmezdi aklıma yarın edeyim benKekik çayı mis gibi söktürüyor canım demle ılınsın iç. Bildiğimiz yemeklere atılan kekik
Heee oda oluyo dimiBen bi kan sulandırıcı çaktım söküldü
Konak öyledir canım. Daha Nezih ve güzel yerler var merkezi konumlarda Göztepe, Karşıyaka bostanlı mavişehir, Bornova gibi semtleri tercih edin . Bende karşıyaka bostanlıdayım ve konağa hiç gitmem. Tatil içinde Alaçatı , Efes antik kent , şirince gibi gezilecek güzel yerler var.Izmirin merkezi çok sıkıntılı ya altyapısı asiri kotu merkeze gelmek hic istemiyoduk valla kokudan
Az daha bekleyeceksen birlikte oluruz benim de az kaldıHala olamadımm cano yaa olurum dedim ama yok hibiskus çayda alamadım söktürürdü
Hahahahah cumadan sonra soktürür bak görürsünAz daha bekleyeceksen birlikte oluruz benim de az kaldı
Teşekkürler canım evet değiştirdim ismimiAa ismin değişmiş hayırlı olsun. Sardalya nasıl güzel oldu mu canm? Afiyet olsun
En güzelini yapıyorsun misAmin kuzum hepimize inşaAllah
Ben de uzaklaştım, iki kedim var 10 insana değişmem