- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
Kadın çıktım şükürDükkana kilit vurdu adam
Haydi herkes kontrol etsin, kim daha kadın
Testi geçtim Valla ben kadınam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın çıktım şükürDükkana kilit vurdu adam
Haydi herkes kontrol etsin, kim daha kadın
Testi geçtim Valla ben kadınam
Şimdide Suriyeliler varKonakta güzeldi. ama aşırı dilenci vardı ya yürüyemiyosun sürekli yolunu kesiyolar insanın
Izmirin merkezi çok sıkıntılı ya altyapısı asiri kotu merkeze gelmek hic istemiyoduk valla kokudanO civarlar hep hastane işte bende Konak doğumluyum
Üstüne zaten salatalık ve kaju yedim, yoksa duramazdım.Afiyet olsun gezocum. Çiğ sogan biraz rahatsız eder. Bir şey yapılacağını sanmıyorum.
Şu an o koku biraz azaldı ama devam ediyor mesela bizim kuzey Ege tarafında yazlığımız var merkeze döndüğümüz zaman bizi bile rahatsız ediyor izmirin ağırlığıIzmirin merkezi çok sıkıntılı ya altyapısı asiri kotu merkeze gelmek hic istemiyoduk valla kokudan
Merkezde en sevdiğim yer sanirim inciralti miydi neydi orada öyle bisi yoktu pekKonakta güzeldi. ama aşırı dilenci vardı ya yürüyemiyosun sürekli yolunu kesiyolar insanın
Geçen hafta benim canım da 2 gün çok istedi, direnince geçtiBu akşam nedense iradem fazlasıyla zorlanıyor benim canım aşırı tatlı istiyor özellikle çikolatalı şeyler
Onlar heryerdeŞimdide Suriyeliler var
Saatli kule vardi bu yaz oraya gittik orasi karsiyakada miydi emin değilim ama oraya urladan giden yollar asiri ağırdı kokusuŞu an o koku biraz azaldı ama devam ediyor mesela bizim kuzey Ege tarafında yazlığımız var merkeze döndüğümüz zaman bizi bile rahatsız ediyor izmirin ağırlığı
Çok sevindim canımSelamlar
Pazartesi akşam tartildim 66.2 ciktim
5 gündür akşam 7 den sonra çay bile içmiyorum
Günde yarım saat yürüyorum. Baya süzüldü m herkes fark etti en çok da ben fark ettim tabi bakalım günü gününe tartı bildirimi yapamıyorum
Beni köyün delisi gibi düşünün takılıyorum oyle
Neyse kendinize çok iyi bakın Elhan ve diğer canım ekip arkadaslarim
Kamera şakası gibiOnlar heryerde
Gülünü almak istemediğimiz bir teyze el falı baktı birde eşim nakitim yok diyince beni rehin alıp eşimi bankaya yollayıp para çektirdi
Bitter yut bari yoksa hiç gitmiyor o bilirimBu akşam nedense iradem fazlasıyla zorlanıyor benim canım aşırı tatlı istiyor özellikle çikolatalı şeyler
Oraya gittikmi bilmiyorum. Bir cadde vardı adını unuttum orda celebi unlu mamüllerinde kahvaltı yapıp ordan yürüyerek saat kulesine gittik. O yolda çok kestiler önümüzüMerkezde en sevdiğim yer sanirim inciralti miydi neydi orada öyle bisi yoktu pek
Yaa evet teyzeye dedim nasıl yapıyosun sen banada öğrette istanbulda bende bakarım. Yoook bunun kitabı vr biz okuyoruz öyle herkes yapamaz dediKamera şakası gibi
Geçen hafta benim canım da 2 gün çok istedi, direnince geçti
Ben kazandım
eyvah eyvah İzmirli olarak onlardan kaçmak kolay da yabancıları esir alıyorlarOnlar heryerde
Gülünü almak istemediğimiz bir teyze el falı baktı birde eşim nakitim yok diyince beni rehin alıp eşimi bankaya yollayıp para çektirdi
Konak canım kemeraltı girişi :)Saatli kule vardi bu yaz oraya gittik orasi karsiyakada miydi emin değilim ama oraya urladan giden yollar asiri ağırdı kokusu
Yok canım meyve yerim biraDanBitter yut bari yoksa hiç gitmiyor o bilirim
Afiyet olsun Miden hassas demekki kuzum sogana karşı bazı mideleri bu sorunu yaşıyor yapacak birsey yokKahvaltı
2 yumurtadan susamli, çörekotlu, bol peynirli, yeşil soğanın kurusuyla yapılmış omlet
Peynir, 3 zeytin
Domates, marul, kaju
Akşam
Pirzola
Soğan salatası, salatalık
Kaju
Çiğ soğan içimi kıyıyor, ( sizlerde de oluyor mu? Ne yapabilirim?)
3 kupa kahve
Yarım lt dukan
1,5 lt üzeri su
Elhan , s i d e l y a
@blonde ambition , @Ysmnondr
Inciralti sevdiğim yerler hafta sonu oradaydımMerkezde en sevdiğim yer sanirim inciralti miydi neydi orada öyle bisi yoktu pek
Kıbrıs şehirleri caddesindeki Çelebi oradan saat kulesine yakın kordondan yürüyerekOraya gittikmi bilmiyorum. Bir cadde vardı adını unuttum orda celebi unlu mamüllerinde kahvaltı yapıp ordan yürüyerek saat kulesine gittik. O yolda çok kestiler önümüzü
Afiyet olsun canim güzel menu
Aa ismin değişmiş hayırlı olsun. Sardalya nasıl güzel oldu mu canm? Afiyet olsun
Afiyt olsn
Cokanat neyse 1 gün daha var canisi yarın kacamaksiz olur diye dusunuyorum