- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.651
- 30
Tamam aşko dikkat ederimKüçüklerse bir tanecik sayarız . Regl olsaydın rahatlardin kuzum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aşko dikkat ederimKüçüklerse bir tanecik sayarız . Regl olsaydın rahatlardin kuzum.
Doğrudur, neyse idare edeceğiz artıkAfiyet olsun Miden hassas demekki kuzum sogana karşı bazı mideleri bu sorunu yaşıyor yapacak birsey yok
Inciralti sevdiğim yerler hafta sonu oradaydım
Kıbrıs şehirleri caddesindeki Çelebi oradan saat kulesine yakın kordondan yürüyerek
O kadarcik barla olacağı buydu hadi yoğurt ye tatlım sumak koy içine bir yağ yakıyormus sorma gitsinŞuan gurultu sesi ile cebellesiyorum
Masterchef izlemicem diyorum ama seviyorum o programida napim Somer chef hiç diyet yaptimi acaba o geldi aklima
Uyuyacağım Abla yarın yine böyle olursam o zaman yerim ben migdemi uyutmaya gidiyorum iyi gecelerrrO kadarcik barla olacağı buydu hadi yoğurt ye tatlım sumak koy içine bir yağ yakıyormus sorma gitsin
Toplu kan dökeceksiniz heeBenimde 6 gün kaldı hep beraber oluruz artık
öyle olacak heralde ablaToplu kan dökeceksiniz hee
Afiyet olsun Sibelcim. İyi uykularBende menümü yazayım
Kahvaltı
1 yumurta
5 adet zeytin
Bir küçük dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 küçük kutu kefir
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
4 kaşık patlıcan musakka
2 kaşık nohutlu pilav
Yarım kase mercimek çorbası
1 kase cacık
Ara öğün
Bir küçük ama çok küçük mısır.
Sırf misafirlere ayıp olmasın diye yedim.
s i d e l y a Elhan
Gunu saat 19.00 da kapadım. Şimdi erkenden yatacağım. Ufaklığı eşime bıraktım. Yoruldum. Bu akşam senindir dedim
Ben çok seviyorum ama çocuk lar sevmediği için sık sık yapamıyorumYuvalama mı en sevdiğim yabancı damat dizisi var orda çok yaparlardı
Bende en son bayram da yedim abla bugün bir fırsat bulup yaptımAfiyet olsun tatlım.
Yuvalamaya bayilirim. Bayramdan beri yemedim. Kilo vereyim de ödül olarak yerim.
Yok canım ne durgunluğu kessin eksidesindir senVallahaa süperisnizz yaaa benim hala duruşlarda
öyle olacak heralde abla
Afiyet olsun tatlışım.Ben çok seviyorum ama çocuk lar sevmediği için sık sık yapamıyorum
Bende en son bayram da yedim abla bugün bir fırsat bulup yaptım
Yok canım ne durgunluğu kessin eksidesindir sen
Kız bu ne profil korktum hayalim kabusa döndü bir anöyle olacak heralde abla
afiyet olsun kilo olmasın inşallahBen çok seviyorum ama çocuk lar sevmediği için sık sık yapamıyorum
Beğenmediysen hemen değiştireyim Göz zevkin bozulmasınKız bu ne profil korktum hayalim kabusa döndü bir an
Tarz güzelde Yüzü yok korktum birden kız yoksa bu subniminal mesajmı ? Gece gece kaçamak yaptım söylemeye yüzüm yok falanBeğenmediysen hemen değiştireyim Göz zevkin bozulmasın
Bu işi anca kan temizler hep beraber kan döküleceköyle olacak heralde abla
Sagol ablamAfiyet olsun tatlışım.