- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Bende öyle yaparım kesinMaşallah ablama
Hiiihhh kiskanamdimmm kii
Miss gibiii afiyet olsun cumaya bomba geliyorsun benceee
Ben aldım elim kolum vallahi anlından öpüyorum arada iyi ki varsın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yaparım kesinMaşallah ablama
Hiiihhh kiskanamdimmm kii
Miss gibiii afiyet olsun cumaya bomba geliyorsun benceee
Ben aldım elim kolum vallahi anlından öpüyorum arada iyi ki varsın diye
Mis gibi afiyet olsun
Afiyet olsun canım Akşam öğünü güzel. En çok o dikkatimi çekerKahvaltı : haşlanmış yumurta, peynir, yarım lavaş, 6zeytin, sade kahve
Öğlen : 2dilim tambuğdaydan tost, ayran
Akşam : sebze çorbası, Balık Çipura, salata
Spor: 30 dakika yürüyüş, 1 saat kondisyon bisikleti
@s i d e l y a Elhan
Önce kurutmayı aldırayımda bakalım sonra süpürge için darlıcam aklımda dyson varda Jou da philipsi gördüm ondan sorayımm dedimEvet kurutma makinesi de şart
Pratik olsun dersen dyson tam sana göre
Unutmuşum 1 tane de mandalina varKahvaltı : haşlanmış yumurta, peynir, yarım lavaş, 6zeytin, sade kahve
Öğlen : 2dilim tambuğdaydan tost, ayran
Akşam : sebze çorbası, Balık Çipura, salata
Spor: 30 dakika yürüyüş, 1 saat kondisyon bisikleti
@s i d e l y a Elhan
Bu yaz bende gittim İzmir’e Seferihisar*** sessiz sakin güzel yer gercekten. Pazar günü gittik birde birsürü yiyecek vardı ama ben en çok Çeşme’yi beğendim birdaha gitsem direk oraya gitmek isterimSıgacık Seferihisarla arasında 10 dakika filan ara ara kafa dinlemeye giderdik denizi pek sevmiyorum oranın alacati harikaydı ya simdi kiralar orda 15 20 bin olmuş orayi isterdik tekrar tayine ama olmaz gbi artık
Evet canım öğlen hiç olmasa çok daha iyi olurdu ama kaç gecedir aç yatınca bu gün vücut istedi.Afiyet olsun canım Akşam öğünü güzel. En çok o dikkatimi çeker
İnşallah cnm sakız cigniyorum bol bolKahvaltında devamıda süperdi canım. Yarında böyle olursa cumaya güzel bir eksi gelir
Aynen kuzum yok yok süperim durmak yok yola devamAynen canım bu mutluluğu düşün yemeği unut yoksa hepimizin canı çekiyor çekmez mi hiç hepimiz burda iştehlı ve yemek yemeği seven insanlarız yoksa buraya hiç düşmezdik ama şuan sonunu düşünüyoruz tutuyoruz kendimizi yoksa elbiselere,aynalara yada tartılara bakınca mutsuz olacağız . Bu yol Kalıcı mutluluğa gider Oysa yemenin mutluluğu 5 dakika sürüyor. 5 dakika sonra bitince geçen bir mutluluk ve bir kaç saat sonra yerine pişmanlık gelir. O çiğköfteye sen 5dakikalık geçici mutluluksun artık sana kanmam de
Çok seviyorum ben ya bunu kahvelisinide bundan bi arkadaş önermişti onuda denicemMarkete gidince bende alacam canım çekti afiyet olsun bebeğim 3 çocukla bu tempo sporla cuma günü -2 bekliyorum
ohhh misss sefan olsunBende bu sabah tartıldım baya vermişim ya aşırı mutlu oldum
Bu akşam annemin karın gurultalari eşliğinde menüleri okuyacağım
Saol balım teşekkür ederimMis gibi afiyet olsun
Dyson 5 para etmez bana göre vermem onaÖnce kurutmayı aldırayımda bakalım sonra süpürge için darlıcam aklımda dyson varda Jou da philipsi gördüm ondan sorayımm dedim
Tadı mercimek tadı geliyor bildiğin ama bana yumurtası da kokusu geliyo sankiTadı nasıl canım bunun
Bende öylee cokzor yaBayadır anneme gitmemiştim kadında kızartmış benimde asla hayır diyemediğim bişey ama az yedim
Benimkine olmuyo iste canım benim banyom farklıÇamaşır mak. Üstüne canım işte sadece orası var
Evett ama benim banyom çokgüzel abla sadece makine üstune koyamıyosunHayırlısı canım, bazen evlerin planı öyle kötü oluyorki
Yani kötümüTadı mercimek tadı geliyor bildiğin ama bana yumurtası da kokusu geliyo sanki
He anladım canım o zaman uyduğu zaman inşallah yeni evdeBenimkine olmuyo iste canım benim banyom farklı
Guzelll yaa ben yedimm genede rahatsız etmediiYani kötümü
Birleşik okudum demek ki yanlış anladımKiz alacati degil seferihisardan bahsettim
Denerim belki bir kereGuzelll yaa ben yedimm genede rahatsız etmedii
Cok guzelDünkü benim klasik kahvaltı
Ara bir mandalina
Akşam tavuk sote iki tb ekmek
Bugünkü menüm
Sbah iki tb ekmekten karışık tost
Ara yok
Akşam 4 kaşık yuvalama 4 kaşık pilav
@s i d e l y a
Elhan
Jou