- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Çok amin elimden geleni pes etmeden yapacağım psikolojik olarakta çok ihtiyacım varSende tez zamanda iki hanelere görürsün canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok amin elimden geleni pes etmeden yapacağım psikolojik olarakta çok ihtiyacım varSende tez zamanda iki hanelere görürsün canım benim
Güzel bir motiveyle 1 ayda 2 haneliye gecebilirsin canım benim3 haneli kilo bildirimi ve üstte duran kilo bildirimleri.
Allah razı olsun ben bi çokkez geldim gittim buraya sonra gelmeye çekindim git gel yapınca buradaki iletişim hoşuma gitmeye başladı tabloları takip ederdim hep sessiz kalırdım sonra yazınca yine gelmiş bulundum bir de rahimden işlem geçirdim dinlenmem gerekti uzak kaldım burdan baktım zaman geçiyor doktor arayışına girdim gittim görüştüm okeyledik tedaviye başladım derken bu zamana geldim yine burada buldum kendimiKuzumm yaa keske daha önce gelseydin devam etseydin ama olsunn vardır bundada bir hayırrr ilaçların gözü kör olsun hep onlar yüzünden yoksa sen birşeyde yemiyosun herşey olacağına varırr sen çok minnoş kalplisin sana kanım çok ısındı bebeden sonra fit anne oluruzz fenamı olur
Buranın katkısı çok fazla canım motivasyonu kaybetmemiş olursun en azından hatamizi yanlışımızi farkediyoruzÇok amin elimden geleni pes etmeden yapacağım psikolojik olarakta çok ihtiyacım var
İnşallah canım hedefim bu olacak gerekirse akşamları yemeyeceğim size yetişeyimGüzel bir motiveyle 1 ayda 2 haneliye gecebilirsin canım benim
Evet o yüzden hoşuma gitti zaten kendimi burada buldumBuranın katkısı çok fazla canım motivasyonu kaybetmemiş olursun en azından hatamizi yanlışımızi farkediyoruz
Biliyorum canımeskiden beri burdasın rabbim hayırlısıyla insallahhAllah razı olsun ben bi çokkez geldim gittim buraya sonra gelmeye çekindim git gel yapınca buradaki iletişim hoşuma gitmeye başladı tabloları takip ederdim hep sessiz kalırdım sonra yazınca yine gelmiş bulundum bir de rahimden işlem geçirdim dinlenmem gerekti uzak kaldım burdan baktım zaman geçiyor doktor arayışına girdim gittim görüştüm okeyledik tedaviye başladım derken bu zamana geldim yine burada buldum kendimi
Aldımda yetmiyo yetişmiyodaSorma ya kış geldi biran evvel al kıza rahat rahat gezsin
Hiç yemeyerek olmaz. Sağlıklı ve düzenli beslenerek ama mükemmel olur. Mesela yiyeceğin şeyin sana ne katkısı olcak. Sadece miğdenimi doldurup kilo aldıracak sana başka hiçbir katkısı olmayacak şeymi. Yoksa hem miğdeni doldurcak hem vücuduna faydası olacak şeymi yiyeceğin şey. İlk seçenekteki yiyecekleri görürsen. Sağlığın için faydalı olan sebzeler yeşillikler bakliyat protein barındıran yiyecekleri yönelirsen herşey çok güzel olur. Diğerleri evet lezzetli geliyor bize ama malesef kilodan ve anlık mutluluktan başka hiçbir işe yaramıyorlar. Bu benim için böyle. Kendimi böyle çözdüm. Bunu uyguladığım zamanlr mükemmel başarıyorumİnşallah canım hedefim bu olacak gerekirse akşamları yemeyeceğim size yetişeyim
Üff nasıl yetişsin kız herşey ateş pahasıAldımda yetmiyo yetişmiyoda
Ne güzel ifade etmişsinHiç yemeyerek olmaz. Sağlıklı ve düzenli beslenerek ama mükemmel olur. Mesela yiyeceğin şeyin sana ne katkısı olcak. Sadece miğdenimi doldurup kilo aldıracak sana başka hiçbir katkısı olmayacak şeymi. Yoksa hem miğdeni doldurcak hem vücuduna faydası olacak şeymi yiyeceğin şey. İlk seçenekteki yiyecekleri görürsen. Sağlığın için faydalı olan sebzeler yeşillikler bakliyat protein barındıran yiyecekleri yönelirsen herşey çok güzel olur. Diğerleri evet lezzetli geliyor bize ama malesef kilodan ve anlık mutluluktan başka hiçbir işe yaramıyorlar. Bu benim için böyle. Kendimi böyle çözdüm. Bunu uyguladığım zamanlr mükemmel başarıyorum
Ne güzel yazmışsın. Etkilendim valla çok doğruHiç yemeyerek olmaz. Sağlıklı ve düzenli beslenerek ama mükemmel olur. Mesela yiyeceğin şeyin sana ne katkısı olcak. Sadece miğdenimi doldurup kilo aldıracak sana başka hiçbir katkısı olmayacak şeymi. Yoksa hem miğdeni doldurcak hem vücuduna faydası olacak şeymi yiyeceğin şey. İlk seçenekteki yiyecekleri görürsen. Sağlığın için faydalı olan sebzeler yeşillikler bakliyat protein barındıran yiyecekleri yönelirsen herşey çok güzel olur. Diğerleri evet lezzetli geliyor bize ama malesef kilodan ve anlık mutluluktan başka hiçbir işe yaramıyorlar. Bu benim için böyle. Kendimi böyle çözdüm. Bunu uyguladığım zamanlr mükemmel başarıyorum
Bi pijama 300.lira yaÜff nasıl yetişsin kız herşey ateş pahası
Tatlım daha önce bizimle olsaydın keşke şimdiye epey yol almış olacaktik. Hayırlısı olsun istediğin en güzel kiloya ineceksin sabır ve kararlılığın önünde ne durabilmiş ki Allah'ın izniyle.3 haneli kilo bildirimi ve üstte duran kilo bildirimleri.
Oy kuzuma kıyamam Bol su iç dinlen canım.Bugün mithiş bir baş ağrısıyla uyandım hala devam etmekte migrenimden dolayı çocuklar uyudu öğlen uykusundan bende dukan birasını iciyorum 3 litre su +750ml birada bitti bitiyor sabah ki o kahvaltıyı yaptım yarım armut yedim 10 fındık 6 tane kaju çok acikirsamda yulaf bar turk kahvesi yapıp yatarım bitikleri oynuyorum
150 gr Gururlu ve azimli fezom50 gramla mı kaybettik
Çok gururuma dokundu
Uygulayabilelim inşallahNe güzel yazmışsın. Etkilendim valla çok doğru
Allah yardımcısı olsun herkesin zor valla canımBi pijama 300.lira ya
Yaaa senin güzel kalbine sağlık teşekkür ederimHiç yemeyerek olmaz. Sağlıklı ve düzenli beslenerek ama mükemmel olur. Mesela yiyeceğin şeyin sana ne katkısı olcak. Sadece miğdenimi doldurup kilo aldıracak sana başka hiçbir katkısı olmayacak şeymi. Yoksa hem miğdeni doldurcak hem vücuduna faydası olacak şeymi yiyeceğin şey. İlk seçenekteki yiyecekleri görürsen. Sağlığın için faydalı olan sebzeler yeşillikler bakliyat protein barındıran yiyecekleri yönelirsen herşey çok güzel olur. Diğerleri evet lezzetli geliyor bize ama malesef kilodan ve anlık mutluluktan başka hiçbir işe yaramıyorlar. Bu benim için böyle. Kendimi böyle çözdüm. Bunu uyguladığım zamanlr mükemmel başarıyorum
Evet abla ama az çok konuyu biliyorsun regli olana kadar bu süreç benim için çok önemliTatlım daha önce bizimle olsaydın keşke şimdiye epey yol almış olacaktik. Hayırlısı olsun istediğin en güzel kiloya ineceksin sabır ve kararlılığın önünde ne durabilmiş ki Allah'ın izniyle.
Amin bebegimmAllah yardımcısı olsun herkesin zor valla canım