Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldumm hanımmJou hoşgeldin aramıza
Hoşbuldumm hanımm
Hee o zaman tamamBeğendiğim için öyle diyorumm
beni geçmen dileğiyleee
Bugün hava fena bozukk yaa yağmurda yağdı ev soğudu kızima kışlık alamadım daha uyku tulumu biraz kalin giydirdim onla geziyoHee o zaman tamam
Açıktan okusaydın keşke8'den sonra gitmedim okula dıştanda takip etmedim hiç ( o zaman lise wc giderlerinden pis pis şeyler çıktı çevremdeki okullardan ) bende gidemedim liseye
Belki karşılaşırız kız görsemde tanımam o ayrı
Hahahahaha heç belli olmazz davetiyen eline ulaştıysa veya wptan geldiyse anlaki bizim düğünAçıktan okusaydın keşke
Belki karşılaşırız kız görsemde tanımam o ayrı
Sanmıyorum Amasya’da kimseyi tanımıyorum giderse teyzeme gider ona bana demez zatenHahahahaha heç belli olmazz davetiyen eline ulaştıysa veya wptan geldiyse anlaki bizim düğün
Tüh görüşelim yavvSanmıyorum Amasya’da kimseyi tanımıyorum giderse teyzeme gider ona bana demez zaten
Hayırlı olsun kaptanım.Evet hocam vardı birde bugün kilo bildirimi yaptım diye yedim. Zaten hepsi salata ama miktarı fazlaydı o nedenle akşam dengelemek için yemeyecegim
İnandım
Tabi hemen
Malesef Jou Cuum seni karsi tarafa transfer edelim ama kalbimiz seninle hala @Akrrep i bizim gruba alalım Elhan hocam :)
Sagol kaptanım
Her şeyin ilki var kuzum. Bu transfer seni daha çok motive edecek ve kırmızı kaptana dua edeceksin gibime geliyorBi tuhaf oldumböyle transfer olmazdım
Tamam tamam pes ettimNasıl bozmayayım bana rakip olduğun hafta -10 kilo ile gelmişsin Ne yapayım liposuction ile sınır kilo olan 10kiloya kadar aldırsam onun bile tartıya yansıması bir kaç haftayı bulacak gene bu hafta 10 kilo düşemem bana imkansızlarla gelme böyle kalbime iner
Hmm anlaşıldı, sen verdin ben aldım, ziyan etmedik 600 gramıCuma 69.50
Bugün 68.90
-600
Çok az geldi eksi üzüldüm tekrar başa döndüm diyede çok üzgünüm
@s i d e l y a
Elhan
Tüh görüşelim yavv
Çorum’a gelin Amasya’dan misafir edeyim seniCorumda annemin arkadaşının kaynanası oturuyo üstüne bide amasyalı Hayalkuran
50 gramla mı kaybettikYarışmacıların bildirimleri tamamlanadursun kaptanlarin tartı bildirimlerini açıklıyorum
Eki Görüntüle 3318696
@Beth18
Cuma 67.7
Pzt 67.3
Fark -400
Eki Görüntüle 3318697
@s i d e l y a
Cuma 65.95
Pazartesi 65.7
Fark -250 gr
Kırmızı Takım Kaptani avantajı kazandı. Tebrikler
Kaptanım tablomuz paylasildiktan sonra transferini gerçekleştirebilirsin.
Afiyet olsun
Oooo afiyet olsunnn aşko bende birazdan yapıp gelecegimmbebegi uyutuyom
Saol çiçeğim teşekkür ediyorumNe kadar iştah acıcı bir tabak afşyet olsun
Afiyet olsun elçom müthiş
Herseyin başı sağlık cnm umarım bir an önce iyileşirsinÇok güzel bir eksi tebrik ederim
Tabağın ne kadar güzel sağlıklı olup da böyle güzel Tabaklar hazırlayabiliyor insan
Jou Sonunda aynı takimdayizEvet hocam vardı birde bugün kilo bildirimi yaptım diye yedim. Zaten hepsi salata ama miktarı fazlaydı o nedenle akşam dengelemek için yemeyecegim
İnandım
Tabi hemen
Malesef Jou Cuum seni karsi tarafa transfer edelim ama kalbimiz seninle hala @Akrrep i bizim gruba alalım Elhan hocam :)
Sagol kaptanım
Tebrikler kaptanımYaaa yine inanamiyorum