- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Aaaayyyy dimıiiiii gıııı eeee ozaman mptivasyonlar yükselsin dahadaa
Kizzzz vallahi billahi kaçırmisımmmmm yoksa görüpte cvp vermeden duramamm illa o cvbı verecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaayyyy dimıiiiii gıııı eeee ozaman mptivasyonlar yükselsin dahadaa
Kizzzz vallahi billahi kaçırmisımmmmm yoksa görüpte cvp vermeden duramamm illa o cvbı verecem
ÇOk fena yakacağuz ortaluğuuu
İnşallah canım yaa inşallahCanım sigara ve atıştırma vs. Şuan ki geçiyor olduğun süreci düşünürsek bence harika bir sonuç ve daha cumaya ooo hooo daha baya düşersin
Evett ona ragmen bencede iyi gdyr aksi oldu ama düzeltiyırumSigarayı bırakıyorsun Lavin ona rağmen iyi vermişsin tebrik ederim
Hahha öyle olmuş vallaHmm anlaşıldı, sen verdin ben aldım, ziyan etmedik 600 gramı
sabah dukan içeceğimizi , ödem sularımızı falan hazırlıyoruz beybi Akşama da lahana yapıcam bomba gibi eksimiz olsun bu cumaÇOk fena yakacağuz ortaluğuuu
Hahahaahhaha wc dunden yana calıştırdı seni yarin içelim bugun bende içmedim ama açkarna 500 ml içiyorum yetiyo bana lahana benim memleketim ama hic etmedim kocamda sevmiyo ev halkı bi bana yapasım gelmiyo anneme gidince anca yiyorumsabah dukan içeceğimizi , ödem sularımızı falan hazırlıyoruz beybi Akşama da lahana yapıcam bomba gibi eksimiz olsun bu cuma
Bu arada benim wc çoştu bu gün ondan bu gün hiç dukan ve hiç bir bitki çayı içmedim ara verdim. Yarın tekrar senle içeceğiz
Canım resmen kalorisi yok. Ayrıca acayip ödem attıtıp , metobolizmayı çalıştırıyor ondan ben tek kendime de olsa seve seve yapıyorum. özellikle diyetlerin olmazsa olmazı Lahana ve kereviz bu konularda mucize sebzeler canım dün kereviz yemiştik zaten bu gün de lahana yicem.Hahahaahhaha wc dunden yana calıştırdı seni yarin içelim bugun bende içmedim ama açkarna 500 ml içiyorum yetiyo bana lahana benim memleketim ama hic etmedim kocamda sevmiyo ev halkı bi bana yapasım gelmiyo anneme gidince anca yiyorum
Sen bizim tarafa mi geldin. Hadi ilk defa seninle aynı gruptayizBi tuhaf oldumböyle transfer olmazdım
Normal cnm tansiyonum migren var bende ondan sanirimGeçmiş olsun canım tansiyonuna baksaydın bi
Karıştırdım kiraz sapı kayısı çayı yesilcay Allah ne verdiyseCanimm cok bitki iyi değill dahada içme birşey maşaallahh sana boynuna buz gezdir başağrina iyi gelir
İciyorum Abla inşallah geçecek saolsinOy kuzuma kıyamam Bol su iç dinlen canım.
Aboo cuma ya fena aşiretler geliyor deseneSen bizim tarafa mi geldin. Hadi ilk defa seninle aynı gruptayiz
Oovvvvvv dahada içmee yeter baaaNormal cnm tansiyonum migren var bende ondan sanirim
Karıştırdım kiraz sapı kayısı çayı yesilcay Allah ne verdiyse
İciyorum Abla inşallah geçecek saolsin
Aaaaa kapuskamı kabuskamı nee oda çok fena bagırsakları çalıştıriyo biliyormusun kaloriside yok bekarken gelinliğim için diyete girmistim encok onu etmistim diyet gerçekten çokgüsel kilo vermiştim denemek istersen bigün yap ye salçalı falanCanım resmen kalorisi yok. Ayrıca acayip ödem attıtıp , metobolizmayı çalıştırıyor ondan ben tek kendime de olsa seve seve yapıyorum. özellikle diyetlerin olmazsa olmazı Lahana ve kereviz bu konularda mucize sebzeler canım dün kereviz yemiştik zaten bu gün de lahana yicem.
Afiyet olsun kuzum çok güzel menü
Canım nane yağı sür miğreninin tuttuğu tarafa . Ağrı kesicilerden bile on kat etkili oluyor miğrende nane yağı . Diğer şeyleri zaten biliyorsun ışığa bakma , seste durma , mümkünse zifiri karanlık sessiz odaya gir ve uyumaya çalış.Normal cnm tansiyonum migren var bende ondan sanirim
Karıştırdım kiraz sapı kayısı çayı yesilcay Allah ne verdiyse
İciyorum Abla inşallah geçecek saolsin
Onu yapıyorum kız zaten şuanAaaaa kapuskamı kabuskamı nee oda çok fena bagırsakları çalıştıriyo biliyormusun kaloriside yok bekarken gelinliğim için diyete girmistim encok onu etmistim diyet gerçekten çokgüsel kilo vermiştim denemek istersen bigün yap ye salçalı falan
Aaa kız ben karalahana sandım hahaha ulan adamsınnnnOnu yapıyorum kız zaten şuan
Korkun bizden kırmızı takımAboo cuma ya fena aşiretler geliyor desene
Korkun bizden kırmızı takım
Ohhh bu yorumları gördüm ya senden çok şükürAfiyet olsun kuzum çok güzel menü