- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.777
- 30
Hee oydu evett cokguzel di yaaa kıvırcığım yokKabakları airfreyde az yağla pişirip salataya katıp yiycem valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee oydu evett cokguzel di yaaa kıvırcığım yokKabakları airfreyde az yağla pişirip salataya katıp yiycem valla
Ben karışmıyorummBeni bırakın hafta sonu tokanmayin bana ben yokmuşum gibi takılın cuma bildirim şey ederim ben size Elhan olmami
Oğluma karışık tost kızlarıma yumurtalı ekmek labne zeytin domates salatalık meyve suyu kendime de bunları hazırladım çocuklarım içli köfte mantı ben yulaf lapasi kendi düşen ağlamaz hayalim kim dedi o kadar kiloyu al diye bana kendim ettim kendim buldumNe becerikli bi hatunsun sen öyle ya
sipariş ederken onuda etseydin yaHee oydu evett cokguzel di yaaa kıvırcığım yok
Limitim ona yetmedi nese kocişe kitlerim hahahahasipariş ederken onuda etseydin ya
Bunu niye burdan yazdın şimdi rakibelerime duyurdun whtsp yazaydın beaaaCokgüzel bitanemm bugüb iyice koru yarın az ve öz yersin annende korumuş olursun açkarna maydanoz salatalık suyu edersen kilonu korumuş olursun
Yaaa içli köfte mi bayılırıııımmmOğluma karışık tost kızlarına yumurtalı ekmek labne zeytin domates salatalık meyve suyu kendime de bunları hazırladım çocuklarım içli köfte mantı ben yulaf lapasi kendi düşen ağlamaz hayalim kim dedi o kadar kiloyu al diye bana kendim ettim kendim buldum
Seneye yaza kadar sıkıyorum dişimi aman bilmediğim bi tat yemediğim bisey değilsin diyip geçiyorum yanından havalı havaliYaaa içli köfte mi bayılırıııımmm
Zayıflayınca yersin çocuklarla bi parti yaparsınız
Hahaha güzel taktik haaa yemediğim şey değilsin diye yememek bende yapayım bariSeneye yaza kadar sıkıyorum dişimi aman bilmediğim bi tat yemediğim bisey değilsin diyip geçiyorum yanından havalı havali
Hahahahha haksızlık olur ammaaa aşkoBunu niye burdan yazdın şimdi rakibelerime duyurdun whtsp yazaydın beaaa
Kız tabi çoğu kez öyle yapıyorum terbiye ediyorsun nefsini bide şey var sabah jou da söyledim adet öncesi yada regl olduktan sonra tatlı krizlerimmiz oluyor ya ben baklava yemeden geçmezdi onu sollar bu tarif hemde basit bir olgunlaşmış muzu yatır tabağa 1 tatlı kaşığı fıstık etmesini gezdir üstüne baklava halt etmissss ben bağımlısı oldummmHahaha güzel taktik haaa yemediğim şey değilsin diye yememek bende yapayım bari
hih öyle olsunHahahahha haksızlık olur ammaaa aşko
Bende dönem dönem tatlı krizine giriyorum ya dediğini yaparım bakalım beğenecek miyim çikolata seviyorum bende ya baklava değildeKız tabi çoğu kez öyle yapıyorum terbiye ediyorsun nefsini bide şey var sabah jou da söyledim adet öncesi yada regl olduktan sonra tatlı krizlerimmiz oluyor ya ben baklava yemeden geçmezdi onu sollar bu tarif hemde basit bir olgunlaşmış muzu yatır tabağa 1 tatlı kaşığı fıstık etmesini gezdir üstüne baklava halt etmissss ben bağımlısı oldummm
Tamambidahaki sürprüzü sanahih öyle olsun
Bayılırsın deneBende dönem dönem tatlı krizine giriyorum ya dediğini yaparım bakalım beğenecek miyim çikolata seviyorum bende ya baklava değilde
Tamam o zamanTamambidahaki sürprüzü sana
Tatlım kaslarımız sebzeden değil de bulgur dövme kuru bakliyat ve proteinden, tabiki proteine yardımcı sebzelerden beslenir. Bu bir kompleks. Birini çekersen masanın ayağının birini kesmek gibi. Sadece avcı grubu olan 0 kan grubu durumu farlı.Öyle ama karbonhidrat oranı yüksek olursa kulo verme çok yavaşlıyor canım . İyi kilo verenlerin listesine bakarsan karbonhidrat hiç yok gibi yani hafata da 1-2 gün dışımda bence o grup karbonhidrat kilo verimini engelliyor. İyi kilo düşüşü için sebzeden aldığımız karbonhidrat yeterli. Tabi ki sen bilirsin ama ben sen daha iyi bir sonuç almak istediğin için ve cuma tartıda mutlu ol diye söyleme gereği hissettim yoksa tabi ki sen bilirsin. Tercih senin ama dayanabilirsen bari 1 hafta dene derim.
Pazartesi bildirimini yap tabi ki olur canım annemBeni bırakın hafta sonu tokanmayin bana ben yokmuşum gibi takılın cuma bildirim şey ederim ben size Elhan olmami
Sebze,lif ağırlıkta ve bolce detoks çay ve sularıNasılmış o liste
Aaaa bende Hatta birazdan zil çalar saati geldi. Bitki çayları, maden suları, yulaflar, kabaklar Vs. Vs. Tonla bir sürü şey sipariş ettim ve hepsi Full diyet alışverişi ahaahaaa Topla, tüfekle geliyoruz cephane hazırKız unuttum ha nasıl ediyordum not defterimwse yazmamışım ben akşama ne yaparim bilmiyorum migrostan birsürü şey sipariş ettim 1 haftalık için
Bulgur yeme kuzu gel vazgeç bu kara sevdadan mercimek, nohut, fasulye tamam ama bulgur bildiğin o eski bulgur değil. Yeminle çok denedim.Tatlım kaslarımız sebzeden değil de bulgur dövme kuru bakliyat ve proteinden, tabiki proteine yardımcı sebzelerden beslenir. Bu bir kompleks. Birini çekersen masanın ayağının birini kesmek gibi. Sadece avcı grubu olan 0 kan grubu durumu farlı.
Haftada 1-2 kilo vermek yerine 300-500 gram vererek kaslarım benimle kalsın