- 16 Mart 2008
- 45.525
- 221.493
Amin inşaAllah
Öyle bişey ki ne yapacağımı bilemiyorum, dün sadece biraz üst katı temizledim, öyle kendimi yoracak kadar da deyil
Napacayiz bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaAllah
Öyle bişey ki ne yapacağımı bilemiyorum, dün sadece biraz üst katı temizledim, öyle kendimi yoracak kadar da deyil
Hahahahha ablaa hic aram yok biliyomusun şekerle kahveylede çaylada asla sekerli içmem halam sagolsun beni öyle aliştırdıŞekerli olduğunu itiraf etti
Moralimiz yüksek bebeğim yatirmadi enerjiHerkes erkenci bugün
BEnimki klasik hic uğraşmaya seyim yoktu o domatesli biberliden de sıkıldımKahvaltıda ne yiyoruz bacilar
Aklımda bir şey yok
Kizzzz ben neler duydum oyle 1 kova mısır aboooo
Oooo yazarhanim da buradalar cissstak cistakkk (org çalan imoci)Günaydın kızlar
Peynir , zeytin, yumurta mıBEnimki klasik hic uğraşmaya seyim yoktu o domatesli biberliden de sıkıldım
Klasik kahvaltı haşlanmış yumurta zeytin peynir ve nedimeleri domates salatalık biberKahvaltıda ne yiyoruz bacilar
Aklımda bir şey yok
Bunlarda karar kıldım Akrebim. yeşilliklerle de süsleyelim. Afiyetler olsun bizeKlasik kahvaltı haşlanmış yumurta zeytin peynir ve nedimeleri domates salatalık biber
Bugün tatil yaOooo yazarhanim da buradalar cissstak cistakkk (org çalan imoci)
Şifa olsunBunlarda karar kıldım Akrebim. yeşilliklerle de süsleyelim. Afiyetler olsun bize
Kurs da yokBugün tatil ya
Hani belki uyursun Masterfitçilerin tatili yok 7/24 açiğiz.Bugün tatil ya
Oh mis :)Kurs da yok
Gezmeye gideceğim canım :)Hani belki uyursun Masterfitçilerin tatili yok 7/24 açiğiz.
Valla çok kıskançlık sezinlerimHaftasonu beklemiyodum kimseleri benimle takılmaya gelmişler siboş aklarına hala mısır kovamda kaldıı otursun yesinler mademmm kıskandılar beni
Hadi bakalım enerci iyidirMoralimiz yüksek bebeğim yatirmadi enerji
Sabah baktım menopozdaşim Nergis 35 var ondan sonra ışığı gören geldi
Ben sabah bir yumurta yarım da sayılmaz çeyrek diyeyim lavaş ekmek 3 tatlı kaşığı da çökelek peynir yedim. Okula geldim müdür yardimcimiz simit poğaça almış. Ucundan acıcık aldım. Bir bardak çay eşliğinde yedim. Kahvemi içtim eve geçeceğim birazdanKahvaltıda ne yiyoruz bacilar
Aklımda bir şey yok
Aynen ablaa hahahahaha mısır yok ama hahahahaPeynir , zeytin, yumurta mı
Fasfakir bir kahvaltı etmişimdir bugunumuze şükürAynen ablaa hahahahaha mısır yok ama hahahaha
Afiyet olsun kuzu okul ikramlarıValla çok kıskançlık sezinlerim
Hadi bakalım enerci iyidir
Ben sabah bir yumurta yarım da sayılmaz çeyrek diyeyim lavaş ekmek 3 tatlı kaşığı da çökelek peynir yedim. Okula geldim müdür yardimcimiz simit poğaça almış. Ucundan acıcık aldım. Bir bardak çay eşliğinde yedim. Kahvemi içtim eve geçeceğim birazdan
En guzelii ablamm rahat missFasfakir bir kahvaltı etmişimdir bugunumuze şükür