- 18 Mart 2018
- 30.051
- 118.597
- 34
Kız sen ajanmısınEvet şimdi gördüm kuzum arada kaynamış bazı mesajlar arada kaynıyor göremiyorum Börek dışımda çok güzel maşallah. Börek içinde biraz zıplarsın olur biter
O karşı takımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen ajanmısınEvet şimdi gördüm kuzum arada kaynamış bazı mesajlar arada kaynıyor göremiyorum Börek dışımda çok güzel maşallah. Börek içinde biraz zıplarsın olur biter
Ona daha zamanım varOnun bir üstü zaten oruç oluyor
Kıskanıyolar dimiO Allahın emrii bilerek yapiyolaarrrr
Bu hafta dinlen haftaya yaparsınHeyy maşaallahh ablaamm bigün yaparım hergun atlamaktan bacakalrım çok ağrıdı bide dün dipköâe edince sanırım çöktüm
2 güne dinlenirim hahahahaBu hafta dinlen haftaya yaparsın
Kız bizi destekliyorum işte 2 dilim börekden hiç bir şey olmaz diyorum ya canım daha ne diyimKız sen ajanmısın
O karşı takımda
Çok beklersin tatlım
Bu annanne seni sollar
Banane, gelince yeseydin, şakası bi yana iyiki bugün yedinAma niye öyle diyinn regl olcam geliyo bana böyle onceden
Kullandığım unla bir poğaça bile çıkmaz canım ben beşamel sosu daha sulu kıvam da seviyorum böyle boza kıvamında değilBesamel ssosla hersey yakışıyorr amaaa hee az undan neolur afiyet olsunn
İkinizi dürüp bükmek isterdim, kıyamadım, size şans tanıyorumAhh inşallah inşallah canım rakibem
Kıskanıyolar dimi
Napıyosun sabah beri yoktun savaşmı vardı eveduble kıskanıyorlar
Bende öyleeeKullandığım unla bir poğaça bile çıkmaz canım ben beşamel sosu daha sulu kıvam da seviyorum böyle boza kıvamında değil
Yav elcom o değilde şu profilimdeki gaci nasıl güzel gözüm hep profil fotoma gidiyo burdakiKıskanıyolar dimi
Eyvahlar olsun rakipler çok sıkı Bende saksı değilim ama şudirenci bi kırsam ah beeeİkinizi dürüp bükmek isterdim, kıyamadım, size şans tanıyorum
Ayy dün zor durdum abla bakmaaa ondan sanırım.bugün böyle bi acısı çıkardım sanırımBanane, gelince yeseydin, şakası bi yana iyiki bugün yedin
Dün yemiş olmanı düşünemiyorum bile
Bende öyleee
Kiz bende bakıyom ona cokta net bi resim haa bide dikkatimi cektiYav elcom o değilde şu profilimdeki gaci nasıl güzel gözüm hep profil fotoma gidiyo burdaki