- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
İlk haftamda bu iyi olduAayyyyy askolarimla aynı takımdayızzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk haftamda bu iyi olduAayyyyy askolarimla aynı takımdayızzzz
Yok hastanede tek sandviç vardı geçen yemek yediğim yer dönüş dolundaydı oraya gidemem diye maalesef yiyemedimTüm günü kahveyle etmiş valla rakipler hırslı
tatlım ben de aynı durumdayım. bıktım, usandım, bezdim, yıldım.... hevesim, azmim herşey gitti ama hala buradayım. minik bir umut beni buraya sürüklüyor. burayı bırakırsak daha yukarı çıkar ibre. bak ben de geldim beraber birşeyler yapmaya çalışacağız.Öyle pasta börekle geçmedi abla su 2 haftam ama dışarıda yemekler evde geç ve porsiyon büyüklükleri vs derken eskiden çok daha hızlı gidiyordu zaten kilolar şimdi yapamiyorum
0.05 gram canım sabitte diyebilirsin yani şu menü yazmayı oturtabilsem eziyet gibi geliyor
Umarım vallahi artık ne hevesim kaldı ne mecalim
iyi ki seni rakip olarak secmemisim canisi
Insallah canim benim çok dikkat edelimGüzel sonuclar alıcaz inşallah kaptanım
hadi inşallahAmin amin çok çok amin bu sefer umudum var 3 yumurtam 5.ci güne gitti Allah'ım duysun sesimi
En büyük kaptan bizim kaptanKirmizi takımın incileri, gülleri, menekşeleri , cicekleri
yazarhanim35
@menekse_kokusu
Elhan
Jou
@flziso
@Ekrl
Hayalkuran
60kiloyum
Cookiie
Canlarımmmm
Bu hafta hem mavi takımı hem de kiloları Nişan alıyoruz ben ateş diyince üstlerine üstlerine gidiyoruz tamam mı
Canlarım güzel güzel az kalorili yemeklerimizi çok gece bırakmadan yiyip ideal kilomuza yaklaşıyoruz
Elhan
Öyle ama karbonhidrat oranı yüksek olursa kulo verme çok yavaşlıyor canım . İyi kilo verenlerin listesine bakarsan karbonhidrat hiç yok gibi yani hafata da 1-2 gün dışımda bence o grup karbonhidrat kilo verimini engelliyor. İyi kilo düşüşü için sebzeden aldığımız karbonhidrat yeterli. Tabi ki sen bilirsin ama ben sen daha iyi bir sonuç almak istediğin için ve cuma tartıda mutlu ol diye söyleme gereği hissettim yoksa tabi ki sen bilirsin. Tercih senin ama dayanabilirsen bari 1 hafta dene derim.Bulguru ekmek yerine alıyorum. Faydalı karbonhidrat.
Bu hafta ben azıcık kabızım vardı ve son 2 gün acıcık açıldı sanki. Yürüyüş yapınca. Umarım öyle yani.
Benim takımımın gülleri de en büyük ve en fit :)En büyük kaptan bizim kaptan
Teşekkür ederim canım Ellerin dert görmesin.
Takım seçmeleri bitince bir rahatlama geliyor bana
Geçen hafta da 1.3 kilo verdiğimde menüm böyleydi.Öyle ama karbonhidrat oranı yüksek olursa kulo verme çok yavaşlıyor canım . İyi kilo verenlerin listesine bakarsan karbonhidrat hiç yok gibi yani hafata da 1-2 gün dışımda bence o grup karbonhidrat kilo verimini engelliyor. İyi kilo düşüşü için sebzeden aldığımız karbonhidrat yeterli. Tabi ki sen bilirsin ama ben sen daha iyi bir sonuç almak istediğin için ve cuma tartıda mutlu ol diye söyleme gereği hissettim yoksa tabi ki sen bilirsin. Tercih senin ama dayanabilirsen bari 1 hafta dene derim.
Alkrepcim kaptanımizi @ bu isaretten sonra harfleri birer boşlukla yazıyoruz. s i d e l y a
Kullandım hocamHafta sonu ciss kotani kullandın. Ek kota bir dahaki cumaya kadar dolmuştur.
İnşallah ssidelyamsibel_84 o harika sporların menülerin bir karşılığı olacak , o eksiler buraya ge le cek
İlk defa mavi takimdayim. Bismillah deyip başlayalımblonde ambition
@Ysmnondr
sibel_84
@Lavinia_98
@gezegenfeza
Ellssa
@Efenin_Annesi
@TemelinSafinazi
@askrhpozitif
Mavişlerimm tekrardan takımıma hoşgeldiniz
Çok verimli bir hafta geçireceğimize can-ı gönülden inanıyorum. Hergün mutlaka menü su spor bildirimizi yapmanızı istiyorum sizden emin olun çok önemli..Ve olabildiğince aktif olmanız. Bu haftayı aktif geçirin ve hafta sonunda etkisini görün diyorum
Önümüz hafta sonu, dikkatli gecirmekte fayda var biliyorsunuz. Hepinizi kocaman öpüyorum ve menülerinizi bekliyorum(menü paylaşanlar mesajımın bu kısmını önemsemeyebilir)
Elhan buyrun inci gibi takımımız efenim
Kıyamam kaptanım. Çok geçmiş olsun. Bana deseydin seçmeleri yapardım bilmiyordum hasta olduğunu. Heyecanı yaşamanı istedim o yüzden çok da karışmak istemedim bir ara çocuklarla ilgileneceğim dediğinde. Takım bana emanet ben ilgilenirim. Gidip yağlı sopami alayım. İlk gün korkutayim da kacamaga dönüp bakmasinlarKızlar izninizi isteyebilir miyim? Öyle hastayım ki telefona bakarken gözlerimden yaşlar geliyor. Burnum desen aynı. Dinleneyim biraz nasıl olsa seçimleri yaptık. Bomba gibi bir haftaya hazırız. Sakin kaçamak yapmayın. Sadece inanın kendinize ve güvenin yapacaksınız biliyorum. Kırmızı gullerimi opuyorum. Hepinize iyi geceler diliyorum