- 18 Mart 2018
- 30.051
- 118.621
- 34
Ben de yollayacağım şimdiYok attım menümü canım ben yediklerimi dengeledim kendi içinde merak etme
Ay teşekkür ederim kaptancım hoş buldummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yollayacağım şimdiYok attım menümü canım ben yediklerimi dengeledim kendi içinde merak etme
Ay teşekkür ederim kaptancım hoş buldummm
Deme artık geçmiş geçmişte kaldı, önümüze bakalımBen bu hafta çok hayal kırıklığı yaşadım. Neden böyle oldu diyip duruyorum sabahtan bu yana
Mutlaka bir sebebi vardır her zaman düşüş olmuyor malesef. Ama aynen böyle devam ettiğinde kilonun nasıl düşeceğini sen benden iyi bilirsinBen bu hafta çok hayal kırıklığı yaşadım. Neden böyle oldu diyip duruyorum sabahtan bu yana
İmşallah canımEvett yaaa demeekki moralin iyi olcak
Benimi unutmuştunBeth18 tatlım listeye Cookiie arkadaşimizi da dahil ediyorum ve dalginlikla unuttuğum için kendisinden af diliyorum.
TemelinSafinazi da geldi o da asil listede. Sadece @zeyneppk yok şimdilik.
O 3 set hareket nedir abla resimlimi bakabilirmiyimEki Görüntüle 3317458
Kahvaltım
Eki Görüntüle 3317459
Akşam yemeğim
Çiğ soğan içimi kıydı, biraz çekirdek yedim, iki avuçtan az fazla
1,5 lt su
3 kupa kahve
Birazdan spor hocasının yolladığı hareketlerden 3 set yapacağım
Elhan
s i d e l y a
blonde ambition
Ysmnondr
Canım bulgurun etkisini daha önce Elhan ve bir kaç kişi daha söylemişti ve bizlerde bir defa yemiş olmaya rağmen bile olan etki bu. Sen 3-4 gün üst üste her gün menünde mercimeli bulgur vardı. Heleki dün dü galiba hem mercimekli bulgur , hem kısır iki bulgur birden aynı günde açıkcası ben senin eksi gelmene bile şaştım yani ben kesin artı gelirdim o şekilde. Bence bu hafta hiç bulgur kullanmamayı bir dene bak gör senden bu hafta bomba gibi bir eksi nasıl geliyor.Ben bu hafta çok hayal kırıklığı yaşadım. Neden böyle oldu diyip duruyorum sabahtan bu yana
Elhan Unutmuş canimBenimi unutmuştun
Ne kadar lezzetliEki Görüntüle 3317458
Kahvaltım
Eki Görüntüle 3317459
Akşam yemeğim
Çiğ soğan içimi kıydı, biraz çekirdek yedim, iki avuçtan az fazla
1,5 lt su
3 kupa kahve
Birazdan spor hocasının yolladığı hareketlerden 3 set yapacağım
Elhan
s i d e l y a
blonde ambition
Ysmnondr
Evet haklısın. Moralimin düşmesine hiç gerek yokMutlaka bir sebebi vardır her zaman düşüş olmuyor malesef. Ama aynen böyle devam ettiğinde kilonun nasıl düşeceğini sen benden iyi bilirsin
Kesinlikle çok haklısın gitsinde birdaha bu rakamlara çıkmayalımÇok isterim tabiki ama hızlı giden hızlı gelir ya, ondan dedim. Gitsin de az gitsin yeterki gitsin
Kirmizi takımın incileri, gülleri, menekşeleri , cicekleri
yazarhanim35
menekse_kokusu
Elhan
Jou
flziso
Nergis 35
Hayalkuran
60kiloyum
Cookiie
Canlarımmmm
Bu hafta hem mavi takımı hem de kiloları Nişan alıyoruz ben ateş diyince üstlerine üstlerine gidiyoruz tamam mı
Canlarım güzel güzel az kalorili yemeklerimizi çok gece bırakmadan yiyip ideal kilomuza yaklaşıyoruz
Elhan
Bulguru ekmek yerine alıyorum. Faydalı karbonhidrat.Canım bulgurun etkisini daha önce Elhan ve bir kaç kişi daha söylemişti ve bizlerde bir defa yemiş olmaya rağmen bile olan etki bu. Sen 3-4 gün üst üste her gün menünde mercimeli bulgur vardı. Heleki dün dü galiba hem mercimekli bulgur , hem kısır iki bulgur birden aynı günde açıkcası ben senin eksi gelmene bile şaştım yani ben kesin artı gelirdim o şekilde. Bence bu hafta hiç bulgur kullanmamayı bir dene bak gör senden bu hafta bomba gibi bir eksi nasıl geliyor.
Güzel sonuclar alıcaz inşallah kaptanımCookiie canim kırmızı takimdasin
Aaaaa böyle besamelli kereviz falan ilkkez görüyorum bu nedir