- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Hahahahahahabenim de yarın çok fena bomba tartı geliyooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahabenim de yarın çok fena bomba tartı geliyooooo
Ayyy film açtım ya onu izliyordum baktım kimse yok sıkıldımm gittin mi?Eeeee ben geldim bu hanım neredeler Jou
Nededimm looTeşekkür ederim tatlım. Sen yokken Jou neler dedi söylemem lazım.
Ayıkla pirincin tasiniNededimm loo
Eyvvahh eyyvahhhAyıkla pirincin tasini
Aynen ama olmuyor o şekilde de uzun sürünce canım sıkılıyorEvet aslında baya yanlış gidiyoruz acele ettigimizden rayına oturtmak lazim
Makina değiliz ki kim olsa takar. Ultrasonu erken istemen iyi olmuş. TSH düşüklüğü kilo vermeni zorlaştırıyor ama tedavisi imkansız bir şey değil çok üzülme.Yarın ultrasyonum var hocam 11 de. Tahliller göre ameliyat diyor. Ama onermiyorum da diyor. Kafam bugün iyice karmakarışık oldu. İlk başta haftaya istedim ultrasyonu. Sonra yarın olsun hocam uzadıkça daha çok birşeyler kuracağım kafamda dedim. Olayım çıksın ultrasyonu da. Bir ay önce zaten ultrasyona girdim. Bir ayda değişmez dedim. Yok benim görmem lazım dedi kestirdi attı. Canım sikilmadi değil. TSH değerim çok düşük. Buna rağmen kilo veremiyorum. Onu da taktı lafaya doktor. O takınca bende takıyorum
Offffff yaaa vallahi cok sevindimm 8 lere şıp diye gelirsin merak etmeebundan sonra bizimlesinnn artıkkkk telefona söyle kıskanmasın bizi
gereken konuşmayı yaptım kendisine laftan anlarsa anlar anlamazsa samsungun kullanmış olduğum son telfonu olacak yoksa daha da Samsung almamOffffff yaaa vallahi cok sevindimm 8 lere şıp diye gelirsin merak etmeebundan sonra bizimlesinnn artıkkkk telefona söyle kıskanmasın bizi
İyi bakalım versin listesini farklı ne verecek . Şok diyetlerin yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz. Bazen yapmıyor değiliz ama açlık vücudu tamir ediyor. Az yiyeceğiz bacısı hepsinin özü bu.Diyetisyene göre yanlış besleniyormusum.
Ayyy inşallah canm ya merakla tartıya çıktığımda o rakamları görmeyi iple çekiyorum sonra 7 ler sonra 6 lar diyormusumOffffff yaaa vallahi cok sevindimm 8 lere şıp diye gelirsin merak etmeebundan sonra bizimlesinnn artıkkkk telefona söyle kıskanmasın bizi
Gözün aydın tatlım. İkili rakamlara hoş geldin Boş durmamissin tebrik ederim.