- 1 Aralık 2019
- 5.673
- 23.003
- 30
Ne dediiii ablaaa söyleee gerçeklerle yuzlestir beniTeşekkür ederim tatlım. Sen yokken Jou neler dedi söylemem lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dediiii ablaaa söyleee gerçeklerle yuzlestir beniTeşekkür ederim tatlım. Sen yokken Jou neler dedi söylemem lazım.
İyi geceler sidoşumBen yine uyuyakalmadan iyi geceler dileyeyim size. Erkenden yatıyorum bugün yarın inşallah güzel sonuçlar alalım tartılarımızdan
Yarın ne olacak acabaSelamlar, sevgiler,
Sevgili kaptanlarim ve değerli yarisanlari yarın sabah kahvaltı etmeden tartı bildirimlerinizi fotoğrafli, ( tarih- nick olacak şekilde) bekliyorum.. bol eksili bir sabaha uyanmanizi dilerim.
Masterfit Yarışması 86. Etap 06.10 13.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım @blonde ambition KAPTAN 77.1 Ysmnondr 83.35 @menekse_kokusu 68.6 sibel_84 74.15 @Lavinia_98 TRANSFER 67.3 @sudansebep 59.4 @zeyneppk 78.4 @flziso 69.5 Mavi Takim @gezegenfeza KAPTAN 85.1 @TemelinSafinazi 68.55 @yazarhanim35 TRANSFER 84.3 Jou 65.7 @Akrrep 80.1 @s i d e l y a 67.3 @askrhpozitif 88.25 Elhan 73.3 @Ekrl 65.4 @Hayalkuran 78.2 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @sonundaoldu 72.0 @Lonely single girl 66.0 60kiloyum 91.7 @Beth18 70.0 Efenin_Annesi
Mesela yani jou nerede uyudu mu erkendenNe dediiii ablaaa söyleee gerçeklerle yuzlestir beni
İki günde bıktım. Uzun süreli birşey değil benceDimiii yogurdu bide ben cok sevmemm 1 günde sıkıırım
Bol bol eksi haberlerini tebrik edip duracağız.Yarın ne olacak acaba
İnşallah hocam. Ben kendimden çok umutlu değilim pek.Bol bol eksi haberlerini tebrik edip duracağız.
Uyudu herhalde yaa tühhMesela yani jou nerede uyudu mu erkenden
Hosbuldumm cnmmEfenin_Annesi canım hoşgeldin.
yok kız bilmiyom vallaEksi diye düşünmekteyim
Bir iki gündür modun düştü sağlıkla ilgili bir şeyler canını sıktı. Yoksa çok güzel gidiyordun. Bilinçli ve iradelisin diyetisyen bunun üzerine daha ne katacak merak ediyorum.İnşallah hocam. Ben kendimden çok umutlu değilim pek.
Bu çok güzel bir karar ve haber. Hayırlısi kolaylıkla olsun Fulyacim. 100 gr bile versek kârdayiz. Hiç stres yapma olduğu kadar.benim de çok dağınık bir haftaydı. beslenmem olabildiğince kötüydü. yoğunluk, stres, halsizlik vs tek iyi şey havalar serinledi az da olsa çok şükür.
nasıl yaparım bilmiyorum ama yarın başlayacağım. Elhan bu hafta masterfite katılmak istiyorum.
Yarın ultrasyonum var hocam 11 de. Tahliller göre ameliyat diyor. Ama onermiyorum da diyor. Kafam bugün iyice karmakarışık oldu. İlk başta haftaya istedim ultrasyonu. Sonra yarın olsun hocam uzadıkça daha çok birşeyler kuracağım kafamda dedim. Olayım çıksın ultrasyonu da. Bir ay önce zaten ultrasyona girdim. Bir ayda değişmez dedim. Yok benim görmem lazım dedi kestirdi attı. Canım sikilmadi değil. TSH değerim çok düşük. Buna rağmen kilo veremiyorum. Onu da taktı lafaya doktor. O takınca bende takıyorumBir iki gündür modun düştü sağlıkla ilgili bir şeyler canını sıktı. Yoksa çok güzel gidiyordun. Bilinçli ve iradelisin diyetisyen bunun üzerine daha ne katacak merak ediyorum.
Diyetisyene göre yanlış besleniyormusum.Bir iki gündür modun düştü sağlıkla ilgili bir şeyler canını sıktı. Yoksa çok güzel gidiyordun. Bilinçli ve iradelisin diyetisyen bunun üzerine daha ne katacak merak ediyorum.
Aynen siboşİki günde bıktım. Uzun süreli birşey değil bence
Evet aslında baya yanlış gidiyoruz acele ettigimizden rayına oturtmak lazimDiyetisyene göre yanlış besleniyormusum.