- 18 Mart 2018
- 30.066
- 118.693
- 34
HoşgeldiinEfsane geriiii geldiiiiii
Baya merak etmiştik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldiinEfsane geriiii geldiiiiii
Aklımızdan ne senaryolar geldi geçti ama telefon hiç aklımıza gelmediAyyy ablaaaamm amin amin bidaha ayrılmayalım inşallah
BendeeeeÇok çok sevindik annemmm
Ne geldi kız AblaAklımızdan ne senaryolar geldi geçti ama telefon hiç aklımıza gelmedi
Hosbuldum cnmmmmHoşgeldiin
Baya merak etmiştik
Eksi diye düşünmekteyimbenim de yarın çok fena bomba tartı geliyooooo
Evet yulaf lapası ben de senin menü mesajını alıntı yapmıştım görmedin sanırım ablam. Balından cevizine hepsi aynı sen hangi meyveyle yaptın incir çok yakıştı bir de tarçın kattım nefis oldu yarın da kahvaltım yulaf lapası olacak gibiAfiyet olsun canım Kahvaltımız aynı gibi. Yulafla mi yaptın
Hoşgeldinnn canımEfsane geriiii geldiiiiii
Çok geçmiş olsun canımİyi akiamlar kızlar benim sesim gitti kulağının biri tıkalı hayata tutunmaya çalıiıyorum tereyağ bal ceviz, bal zencefil karabiber ne varsa denedim sanırım en zirvesinde yaşıyorum hastalığı
Balları meyveleri saymazsak menüm
Sabah yulaflı omlet peynir zeytin domates
Öğle yoğurt çorbası 2 kase
Akşam sebzeli et haşlama, 2 kaşık pilav yoğurt
blonde ambition
Hosbuldum cnm bnm nasılsınEvet yulaf lapası ben de senin menü mesajını alıntı yapmıştım görmedin sanırım ablam. Balından cevizine hepsi aynı sen hangi meyveyle yaptın incir çok yakıştı bir de tarçın kattım nefis oldu yarın da kahvaltım yulaf lapası olacak gibi
Hoşgeldinnn canım
Çok üzüldüm canım Allah acil şifalar versinİyi akiamlar kızlar benim sesim gitti kulağının biri tıkalı hayata tutunmaya çalıiıyorum tereyağ bal ceviz, bal zencefil karabiber ne varsa denedim sanırım en zirvesinde yaşıyorum hastalığı
blonde ambition
Evet tarçın da vardı. Allah'ım bu nasıl bir denk gelmedir. Meyve olarak kiraz, kayısı , kara erik vardı. çok şaşkınım. Tadı enfesti . Tatlı niyetine yedim valla.Evet yulaf lapası ben de senin menü mesajını alıntı yapmıştım görmedin sanırım ablam. Balından cevizine hepsi aynı sen hangi meyveyle yaptın incir çok yakıştı bir de tarçın kattım nefis oldu yarın da kahvaltım yulaf lapası olacak gibi
Hoşgeldinnn canım
İyiyim çok şükür sen de iyiymişsin endişelendik hiç girmeyince siteye. Neyse ki kötü bir durum yokmuşHosbuldum cnm bnm nasılsın
Ah kuzum çok geçmiş olsun. Noldu böyle Kendi kendine geçmez bayağı ilerlemiş. Bir an önce doktora git. Hiç bekleme. Allah şifa versin.İyi akiamlar kızlar benim sesim gitti kulağının biri tıkalı hayata tutunmaya çalıiıyorum tereyağ bal ceviz, bal zencefil karabiber ne varsa denedim sanırım en zirvesinde yaşıyorum hastalığı
blonde ambition
Özel mesajın kapalı.Hosbuldum cnm bnm nasılsın
Evet yerken aynen şunu düşündüm. Güzel bir muhallebiden hiç bir farkı yok illa sağlıksız olan ilk tercihimiz oluyor nedenseEvet tarçın da vardı. Allah'ım bu nasıl bir denk gelmedir. Meyve olarak kiraz, kayısı , kara erik vardı. çok şaşkınım. Tadı enfesti . Tatlı niyetine yedim valla.
Çok şükür cnm aynenİyiyim çok şükür sen de iyiymişsin endişelendik hiç girmeyince siteye. Neyse ki kötü bir durum yokmuş
Acıyorum hemenÖzel mesajın kapalı.
Evet inanılmaz lezzetliydi. Şekeri çok tuketmedigimizden sanırım bir tatlı kaşığı bal yetti arttı bile.Evet yerken aynen şunu düşündüm. Güzel bir muhallebiden hiç bir farkı yok illa sağlıksız olan ilk tercihimiz oluyor nedense
Teşekkür ederim tatlım. Sen yokken Jou neler dedi söylemem lazım.Çok şükür cnm aynen
Acıyorum hemen